Boyada deriden nüfus ediyor ve dogal degilAma bu boyaa
Ölmez o alışıkAdam öldü açlıktan
Bende de çok beyaz var abla siyah kalmadı kafamda hiçBoyada deriden nüfus ediyor ve dogal degilama beyazlari kapatmak icin ben de kullaniyorum istemeye istemeye
Tansiyonum dusuktur ama yillardir boyle,doktorlar normal diyor,yesilçayda surekli icerim ama dukan cayi iyi gelmedi nedenseTansiyonı olana yaramıyo pek çarpıntıya sebep olabiliyo tansiyon varsa içme abla. Kabuk tarçınlı elma suyunu deneyebilirsin bikaç gün ,o da işe yarar
Oy kiyamam neden ırsi mi yoksa fazla kafaya takan biri misin,yasin kucuk diye biliyorum,siyahlarin cok olmaliydiBende de çok beyaz var abla siyah kalmadı kafamda hiç
Benim meta zaten bozukSık sık şok diyetler metonu bozmuyor mu
O ne demekNedense kendimi çok yalnız hissediyorum takımda
Dal sohbete daan dunNedense kendimi çok yalnız hissediyorum takımda
Canim ben de yeni yeni katiliyorum sohbetlere, sen eskisin,niye yalnizlik cekiyorsun ki,gir sohbete,laf lafi acarNedense kendimi çok yalnız hissediyorum takımda
18imde başladı 25imde kafamın yarısı beyazdı. Şimdi de az bişe siyah var sadeceOy kiyamam neden ırsi mi yoksa fazla kafaya takan biri misin,yasin kucuk diye biliyorum,siyahlarin cok olmaliydi
18 de mi başladı18imde başladı 25imde kafamın yarısı beyazdı. Şimdi de az bişe siyah var sadeceyaş 33 yolu yarıladık
Benim ortaokulda baslamisti18 de mi başladı
O da kötü olmuşBenim ortaokulda baslamisti
Üzülme hepimiz ödem tutuyoz yalnız değilsinTansiyonum dusuktur ama yillardir boyle,doktorlar normal diyor,yesilçayda surekli icerim ama dukan cayi iyi gelmedi nedense
Elma cayina arada yapiyorum. Odem tutan bir vucudum var ,hipotroidim var bundan mutevellit oluyor heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?