Takım 3. Kuşağını yaşıyor 1 yılda belki ondandır herkes yeni baştan birbirini tanıyorAy bilmiyorum ya
Yarın başlıyorum bakalım
Bende bisiklet çeviriyorumYap tabi bak ben 2.5 litrelik şişeye su doldurdum oturduğum yerde indir kaldır yapıyom maksat vücut hareket etsin kaslar çalışsın oh mis
Ben de bu yıl ilk defa boyattim ama kuaförüm özel rica etti 6 ayda bir gelme diye. Her ay da gidilmez ki diyorum koyu kumral yap benim saçım koyu kumral yok illa açık kumral üstüne balyaj yapıyor mecbur 2 ayda gitcem. Ay ben çok sıkılıyorum kuaförde sadece saçımın yıkanması kısmı keyifli masaj yapıyorlar18imde başladı 25imde kafamın yarısı beyazdı. Şimdi de az bişe siyah var sadeceyaş 33 yolu yarıladık
Yavrum mutfağa alsana küçük bi vantilatör işkence çekeceğineBu arada bulaşık yıkarken burnundan sadece benim mi ter akıyor her bulaşık sonrası banyo yapmaktan solungaclarim çıkacak isyan
Bence onda kelepçe koleksiyonu varOlur tamam
Pul koleksiyonu varsa olur
Ben de yaptım bi de kalçayı indirip kaldırdım yattığım yerde 3x10 kez brezilyan totosu yapacüükBende bisiklet çeviriyorum
Yavrum mutfağa alsana küçük bi vantilatör işkence çekeceğine
Nerdeyse yürüyecek@Ausencia dogum yaptı mıı mı??
Balyajı ben de yaptırdım daaha pek alışamadımBen de bu yıl ilk defa boyattim ama kuaförüm özel rica etti 6 ayda bir gelme diye. Her ay da gidilmez ki diyorum koyu kumral yap benim saçım koyu kumral yok illa açık kumral üstüne balyaj yapıyor mecbur 2 ayda gitcem. Ay ben çok sıkılıyorum kuaförde sadece saçımın yıkanması kısmı keyifli masaj yapıyorlar
Gel kaderdasimBen de
Vallahi yokBence onda kelepçe koleksiyonu var
Kız deli eminŞerrefsizim benim aklıma gelmişti
Ben de sevmem hadi eşimle bebek yapiyorsam düşünmek lazım en az 1 saat önce haber vermeli o da En yakınım için geçerli diğerleri 3 saat en azBen sinir olurum öyle gelene
Noluyo orda@Gulbe seker gülbiş yarın tamam mıyız?
Tekila deli birşeydir hem de sahilde bir barda ben de yaptım aynısını en son sahilde şarkı söylüyordum esim de para veririrm süs artik diyordu. Ya benim sesim neden bu kadar kotuHım çeyiz Meyiz niyet ciddi yani
Ay ben neler kaçırdım bilsen
Tatilin ilk günü 7 tekila vurdum hızlı hızlı
Ay çok fenaydı
Yarından itibaren menü ile geliyorum canım
Ayyyyy geldim cnm buradayım artık
Guzel diziŞahsiyet
Hayırlı bir iş için be hemen ağzıma çarpıyosunNoluyo orda
Ya var evde hiç aklıma gelmedi bi de ben sicak su ile yıkıyorum ay yarın deneyim iyi fikirYavrum mutfağa alsana küçük bi vantilatör işkence çekeceğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?