Nere gidiyin daha tuzlu fıstık çerez vercektim yirdinEki Görüntüle 2182564
İyi geceler
Hayır o arkadaşın mimesinin ucu çıkmış çok sakıncalı otursun oturduğu yerde
Onun eğlencesi farklı herzaman olmuyor sahilde kumlarda son ses müzik ve sen dağıtmak üzereyken yavaş içilmiyor bi de onun deli bir kafası olur düşün bana şarkı söyletti hatta bilmediğim bir parçayı of deli makyaj birşey ya ben barmen olup hep içsem mi ki çok mutlu oluyorum tatilde
Ben shut atmayı sevmiyorum ya(doğru mu yazdım kız çakıl)
Yavaş yavaş içicen muhabbet olucak sakin bi müzik deniz kenarı dalgaların sesi oooh gel keyfim gel sabaha kadar içerim
Çok sexyKemer var o işimi görüyo
İşte ben dingin seviyorum. Tekilayı denedim sevmedim hiç. Bikaç farklı shut denedim gene hiç zevk almadım.Onun eğlencesi farklı herzaman olmuyor sahilde kumlarda son ses müzik ve sen dağıtmak üzereyken yavaş içilmiyor bi de onun deli bir kafası olur düşün bana şarkı söyletti hatta bilmediğim bir parçayı of deli makyaj birşey ya ben barmen olup hep içsem mi ki çok mutlu oluyorum tatilde
Evet tuzlu su güneş havuz Hepsi açıyor hatta boya kalitesiz olursa hafif yeşil oluyorAa deniz açıyo mu açılmış yerleri. Geçen ben de denizden sonra güneşte oturdum bi yarım saat. Arkalar daha bi gözüme batıyo açık renk gibi ondan mı acaba
Hayır o arkadaşın mimesinin ucu çıkmış çok sakıncalı otursun oturduğu yerde
Yok boyamadı benimkini. Açtı cila sürdü sadece. Kuaför salonunun ışıkları yanıltıcı olabiliyormuş onu farkettimE
Evet tuzlu su güneş havuz Hepsi açıyor hatta boya kalitesiz olursa hafif yeşil oluyor
Yok boyamadı benimkini. Açtı cila sürdü sadece. Kuaför salonunun ışıkları yanıltıcı olabiliyormuş onu farkettim
Eve gelince pek de ahım şahım gelmedi saçım, oysa kuaförde güzel görünüyodu
Aman iyi be uyu ben de gidem kasapa sarayım bariŞeytan ayrıntıda gizlidirde kapat libidonu uyuyucuk şurda
Hee yaa bide yıkayınca benim saçlar da kıvır kıvır azcık, aynı olacak o kadardaki deli makbuleye benzedimEziklendin mi çen
Ben votkaciyindir pis içerim benim diyen kişi karşımda duramaz ama tekila martini de severim. Kalecikarasi da severim ama her ruh hali için başka içki severim. Uzun soluklu sohbet varsa kalecikkarasi. Müzikli eğlence varsa votka dağıtmak istiyorsam zaman azsa tekila. En temizleri ve ben visky sevmem her türünü denedim ama tadı hitap etmedi malibu da öyle öksürük şurubu gibi geldi ama farklı kokteyl leri severim barmen bir arkadaşım yapardı her seferinde denetirdi güzel şeyler çıkardı tam benlik. Beni tanıyan bir barmen hep iyi olmuşturİşte ben dingin seviyorum. Tekilayı denedim sevmedim hiç. Bikaç farklı shut denedim gene hiç zevk almadım.
Spot ışıklar altında çok guzel görünüyorYok boyamadı benimkini. Açtı cila sürdü sadece. Kuaför salonunun ışıkları yanıltıcı olabiliyormuş onu farkettim
Eve gelince pek de ahım şahım gelmedi saçım, oysa kuaförde güzel görünüyodu
Rakı viski votka şarap ne varsa içerim. Boğma rakının üstüne rakı tanımam, viski johnny walker olcak,şarap öküzgözü ya da buzbağ.votka da absolutdan başkasını içmem eşimle bi oturmaya bi 70liği bitiririz. Benle içenler adımı sünger bob koydularBen votkaciyindir pis içerim benim diyen kişi karşımda duramaz ama tekila martini de severim. Kalecikarasi da severim ama her ruh hali için başka içki severim. Uzun soluklu sohbet varsa kalecikkarasi. Müzikli eğlence varsa votka dağıtmak istiyorsam zaman azsa tekila. En temizleri ve ben visky sevmem her türünü denedim ama tadı hitap etmedi malibu da öyle öksürük şurubu gibi geldi ama farklı kokteyl leri severim barmen bir arkadaşım yapardı her seferinde denetirdi güzel şeyler çıkardı tam benlik. Beni tanıyan bir barmen hep iyi olmuştur
He yaa resmen gandırdılar beniSpot ışıklar altında çok guzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?