- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ben başladım kuzu ama yarından itibaren seninle özel ilgileneceğimAk kelebek gülbiş yarın tamam mıyız?
Tekila deli birşeydir hem de sahilde bir barda ben de yaptım aynısını en son sahilde şarkı söylüyordum esim de para veririrm süs artik diyordu. Ya benim sesim neden bu kadar kotu
He heNoluyo orda
Ben de bi de denizde açıldı daha sarı oldu oysa ben koyu saç severim daha sexy gelirBalyajı ben de yaptırdım daaha pek alışamadım
Ben başladım kuzu ama yarından itibaren seninle özel ilgileneceğim
Hadi utanma kırbaç var mi en sexy lerindenVallahi yok
Nerden bilim esra gibi puding partisi vermiceğiniziHayırlı bir iş için be hemen ağzıma çarpıyosun
Kemer var o işimi görüyoHadi utanma kırbaç var mi en sexy lerinden
Ya var evde hiç aklıma gelmedi bi de ben sicak su ile yıkıyorum ay yarın deneyim iyi fikir
Ben shut atmayı sevmiyorum ya(doğru mu yazdım kız çakıl)
Yavaş yavaş içicen muhabbet olucak sakin bi müzik deniz kenarı dalgaların sesi oooh gel keyfim gel sabaha kadar içerim
Ne çivilisinden bahsediyon bende direk giyotin var, idam sehpası.. eski usül temiz işmalipina devir teslim töreninde austan yadigar çivili sopayı miu sana vericek mi
Noluyo lanBen başladım kuzu ama yarından itibaren seninle özel ilgileneceğim
Ne çivilisinden bahsediyon bende direk giyotin var, idam sehpası.. eski usül temiz iş
Aa deniz açıyo mu açılmış yerleri. Geçen ben de denizden sonra güneşte oturdum bi yarım saat. Arkalar daha bi gözüme batıyo açık renk gibi ondan mı acabaBen de bi de denizde açıldı daha sarı oldu oysa ben koyu saç severim daha sexy gelir
Hayal de mi kurmayakYeter ula ağzınızın suyu aktı her yere
Ne işler çeviriyonuz siz. Gizli gizli karataya mı başladınız
O gözyaşlarıyla beni gandıramazsın bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?