ilgilenme benleÖğle yemeği yiyip hooop dışarıya çıkıcam
Öğleden sonra azcık işim kaldı
Sonra burdayım
Mali ile ilgileneceğımmmm
La yine mi yaaailgilenme benle
ne bee ocaktan beri içmedim.belki arada herifin kadehinden bi yudumcuk içmişimdir
nefsim sönsün diye
Hemen sorayım kaptanimHasta oldum bak ben
Beni neden üzüyor bu arkadaş sorar mısınız
yinesi minesi yok
hem mine kim çabuk söyle
senin yüzünden hergece rüyamda seabahara hesap veriyorum nerde bu raporlar diye üstüme üstüme yürüyoHasta oldum bak ben
Beni neden üzüyor bu arkadaş sorar mısınız
Aboo Allah hayira yazsinsenin yüzünden hergece rüyamda seabahara hesap veriyorum nerde bu raporlar diye üstüme üstüme yürüyo
öylemi olmuşNitelikli kıskançlık
Ben de ben de sorma hiç ne durumdayımBen de acaip mutluyum öyleki ayaklarım mutluluktan geri geri gidiyor
Kuzu ayırma ayırma ben giremedim dışarıdayım çok giremedim ama hiç durmadım sadece yürüdüm en aşağı 2 saat valla bu hafta full canım Bi dün yapamadım cumartesi 3 saat 15 dk yürüyüşümü var bu haftadanGeçen hafta spor yaptın mı peki ?
Az daha gayret 001 Esra
Geçen hafta verdiğin ütün sporların bu kadar mı canım sanırım bu haftayı konuşalım bu hafta spor yapıyor musun cumadan beri mesela yoksa 1-2 hafta izne mi ayıralım
Yaa bende sizleri çok çok özledimİşte geldim buradayım
senin yüzünden hergece rüyamda seabahara hesap veriyorum nerde bu raporlar diye üstüme üstüme yürüyo
benim herif eski kafalı biraz sekreterliğe izin vermiyo
aklına hülya avşarın sekreter filmi geliyo heralde
oturum izni çıksın iş bakıcam bakalım
Kv hasta biraz. Hala Memleketteyim.
ne bee ocaktan beri içmedim.belki arada herifin kadehinden bi yudumcuk içmişimdir
nefsim sönsün diye
anlatıyom anlamıyoki koymuş kafaya kaptan yapacam diye
Ya of mali
O yüzden mi kendini elkole verecen lan kıyamam
Neden istemiyosun açık açık de beyleylen beyle çok şeysiniz falan neyse dök içini
Neeeee toton mu kalkmış ceniiiii mi olmuşsun lopeeeeezzzz mi olmuşsuuunnnanlatıyom anlamıyoki koymuş kafaya kaptan yapacam diye
ben buraya muhabbet etmeye geliyom gırgır şamata yapak iki gülek derdimizi unutak diyom
işin içine kaptanlık girerse ben öyle neşeli olamam işin içine sorumluluk girer.sonra dersiniz mali sen çok değiştin toton kalktı.beni vurun öldürün daha iyi
Allahım ne yaşıyom ben yaa
psikolojimi bozdunuz lan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?