Hadi bakalım vira bismillahYessssss
Valla. 12. Takımda iken de kaptan sen gibi idinBen öyle mi oldum mali
Beni eskiden tanırlarretro_hippo @tevafuk55
Ausencia Ak kelebek daha sayam mı?
Bakhepfit de sensin şişkodan tanır uzaktan okurmul
Kaptan olunca değştim mi ? Değişiliniyor mı ya kaptan olunca
Kuzu ben miuya her ay bün bün yolluodumkaptanlık maaşı ne kadar
aaa özge noollmuşKızlar ayak bileğim kaybolmuş durumda şiş her tarafım ne yapsam yaaaa
ZorlaBeğendin dimi beniiiiiii
Maliyi ikna etme çabaları vol 26627272Ben oldum
Tecrübe talks
Miu rocks
Dinle işte azcık beni
sen niye hala gelecek zamanlı konuşuyon kianlatıyom anlamıyoki koymuş kafaya kaptan yapacam diye
ben buraya muhabbet etmeye geliyom gırgır şamata yapak iki gülek derdimizi unutak diyom
işin içine kaptanlık girerse ben öyle neşeli olamam işin içine sorumluluk girer.sonra dersiniz mali sen çok değiştin toton kalktı.beni vurun öldürün daha iyi
Allahım ne yaşıyom ben yaa
psikolojimi bozdunuz lan
Cnm mium ♡♡♡ her zmn çok tatlıdır.. emojileri, sopaları, hep beraber yaptığımız gırgırlar, muhabbetler... hiç değişmedi.. ama kaptan olarak tabiki bir ağırlığı var.. o da genelde cuma günleri ortaya çıkıyor o kdr.. ee bunda da haklı değil miBen öyle mi oldum mali
Beni eskiden tanırlarretro_hippo @tevafuk55
Ausencia Ak kelebek daha sayam mı?
Bakhepfit de sensin şişkodan tanır uzaktan okurmul
Kaptan olunca değştim mi ? Değişiliniyor mı ya kaptan olunca
Valla çok kötüyüm kuzu yaaaa Bi de görünmüyor yan taraf Bi şiş kiiiii ödem komple ödem olmuş vücudum vallaaaa özge noollmuşçok zor yaa acıyodur bi de ödem mi bu,senin ki ödemse benim ödem ölsün o zaman
iki arada bi derede çarkı kendine döndürmeyi nasıl başardı anlamadım çakal karlos yaaCnm mium ♡♡♡ her zmn çok tatlıdır.. emojileri, sopaları, hep beraber yaptığımız gırgırlar, muhabbetler... hiç değişmedi.. ama kaptan olarak tabiki bir ağırlığı var.. o da genelde cuma günleri ortaya çıkıyor o kdr.. ee bunda da haklı değil mimalipina .. hangimiz miu bize nasıl kızarsın dedik.. çünkü burda maksat motive etmekse azcık sıkıya gelicez hep beraber
Tamam kuzum, ödemi en iyi su içmek çözer, bol bol su iç, ayaklarını yukarı kaldırYokya baska bise meyvecikler var iki gun arabada il disi yaptik elim ayagim sis ondandir regl olmuyom cocuk dogdugndan beri telafi edicem iNs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?