Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen niye hala gelecek zamanlı konuşuyon ki bitti o iş geçmiş olsun kaptanı deryam

Cnm mium ♡♡♡ her zmn çok tatlıdır.. emojileri, sopaları, hep beraber yaptığımız gırgırlar, muhabbetler... hiç değişmedi.. ama kaptan olarak tabiki bir ağırlığı var.. o da genelde cuma günleri ortaya çıkıyor o kdr.. ee bunda da haklı değil mi malipina .. hangimiz miu bize nasıl kızarsın dedik.. çünkü burda maksat motive etmekse azcık sıkıya gelicez hep beraber

Ayyyy güya bugün detoks spora başlayacaktım. Ablama geldim oyy bu adam ne diye izin aldı acaba. Düzenim zaten bozuldu. Üç gün pattis mi yapsam, hurma al desem kalp krizi geçirir adam ananas mı denesem, kabak duyunca artık

iki arada bi derede çarkı kendine döndürmeyi nasıl başardı anlamadım çakal karlos yaa

Yokya baska bise meyvecikler var iki gun arabada il disi yaptik elim ayagim sis ondandir regl olmuyom cocuk dogdugndan beri telafi edicem iNs
Tamam kuzum, ödemi en iyi su içmek çözer, bol bol su iç, ayaklarını yukarı kaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…