Ayyyy güya bugün detoks spora başlayacaktım. Ablama geldim oyy bu adam ne diye izin aldı acaba. Düzenim zaten bozuldu. Üç gün pattis mi yapsam, hurma al desem kalp krizi geçirir adamananas mı denesem, kabak duyunca artık
ZorlamiiiiiZorla
Heyecanlandın mi yafruuumm
Pembik son etapta kaç kiloydun, artılar gitmemiş
Benimkini 2 firma da gönderdi mutlaka gonderirler markalara değer veriyorlarKuzu amerika firması bu. Gönderir mi dersin?
Kiiiimtamamen iftira
Çalışıyoz yaaaa
Birileri arkamdan konuşuyor hissediyorum
1 saate senin için paylaşımda referans istiyorum
Kız bi puzzle ım öyle ama bu amerika firması. Gönderse keşke yazsam mı bi
Kuzum bol su iç, gebelik şüphesi yoksa adaçayı iç gelsin reglidün dukan birası yaptım ama pek wc ye taşınma olmadı.bugün yanımda getirdim malzemeleri yapıcam yine.sinirden başım ağrıyo valla3 gün hurma detoksu mu yapsam bilemedim ki.tatil ve düzensizlik herşeyin içine etti,reglden tık yok.çok gıcık bi zamana denk geldim yaa
10 gündür evde hiç gerek yok onun dırdırını, evde niye dursun o zaten çıkacaktı bizi bırakıp, benim düzenimi bozmuş oldukızz ne güzl evd eolsun işte niye bırakıp çıktın ki evden
cıksss hiç olmammış bu hareket
73.4 tü canım gayret ediyom bakalım sporada başladım son 2 gün detoks yapacam başka çare yok artikPembik son etapta kaç kiloydun, artılar gitmemiş
Sabah ben de geç kaldık alısmisim yolların bir olmasına yetişemedim. Tekila ve dart bir dahaki tatile kilo verirsem foto gönderirim sizegünaydın cnm başladı benim heyecann
ay çok fena ya
valla 6 da kalktım abla ben
hadi ya tekila yanına dart alayım ozman bir dahakine ama uzun süre yok alkol
trafik çoktu bugün çakıl
oyyyyyy benim mimuşum gelmiş
hoşgeldin cnm başladık mııııııııııııııııııııı
cnm geldim artık burdayım bende sizi özledim minnoşum
ama ara vermek iyi geldi kilo aldım ama saglam geldim inşallah
oyyy çok geçmiş olsun,hemencik rahatla inşallahValla çok kötüyüm kuzu yaaaa Bi de görünmüyor yan taraf Bi şiş kiiiii ödem komple ödem olmuş vücudum valla
Bir-kac ay oldu diye hatırlıyorum ama detayları kızlar daha iyi bilirNe zaman yaptı
gebelik miiiiiKuzum bol su iç, gebelik şüphesi yoksa adaçayı iç gelsin regli
Ama çok zevkliydi kabul et hızlı hızlı yüzmek doyumsuz birşey yine olsa yine yüzerim valla doyamadım denize havuzapaletle yüzen kafama sı.........
Ben eşime 6 ay tatil yapmak istiyorum sıkıldım çalışmaktan dedim güldü dayanamazsın sonra bana sararsın diyor ama öyle ihtiyacım var ki bir molayaBenim acilen işe girmem lazım çok sıkılıyorun
İnşallah kuzucumoyyy çok geçmiş olsun,hemencik rahatla inşallah
Bende okullar açılsın listeye girip 63 olucam eflal :)) hadi bakalımBeni liste durdurur okul açılsın yine girip mezun olucam 53 le
Tatil modundan bugün çıkardılar sağolsunlar şimdi de efkârdan içerim var ama yapmayacağım bir daha ki izne kadar yok. 70 kiloya düşene kadar içki yok
Yılbaşından beri içmiyosun biliyoruz
Çok içme yinede
Çakıl soktu senin aklına
O normal bir şişlik degil amaKızlar ayak bileğim kaybolmuş durumda şiş her tarafım ne yapsam yaaaa
Etin kalmayacak yakında, kemik hippoBende okullar açılsın listeye girip 63 olucam eflal :)) hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?