Kuzu ellerim de öyle tospik tospik oldu iner inşallahO normal bir şişlik degil ama
OyyyKuzu ellerim de öyle tospik tospik oldu iner inşallah
@malipina ilk gün atıştırma hakkım var dimi?
Biliyodum tşk ederim
Seni etiketleyecektim nerede mor güzeli diye ki gelmişsinGeçmiş bitti.
Evet bugün karar verip üç gün detoks sonra da korumaya devam. Bayramda götürdüklerimi atıyım önce vicidimden
Yürüyüş en iyi ödem atıcıdır özgcimalla napsam bilemedim vurdum kendimi suya bakalım
Miu benim en son sipariş ettiğim kitabın sayfası eksik çıktıYoldayım işe dönüyorum
Az işim var onları bitireyim geliyorum
Ahahahaha kaptan nerde diyeceklerÇekilin ben kaptan olacam
Mium ben ne yapıyım, pattis mi hurma mı evde yok amaYürüyüş en iyi ödem atıcıdır özgcim
Vur kendini yollara
Anaaaaaa yapma beeeMiu benim en son sipariş ettiğim kitabın sayfası eksik çıktı
Hurma derdim seni aç da bırakmıyoeMium ben ne yapıyım, pattis mi hurma mı evde yok amaananas mı
İlk 33 sayfası yokAnaaaaaa yapma beee
Ay çok kötü
Katil kim öğrenemedin mi şimdi yani
Kuzu 1 haftadır full yürüyorum durmadım hiç anlamadım yaYürüyüş en iyi ödem atıcıdır özgcim
Vur kendini yollara
Aaa ne oldu canım geçmiş olsunKv hasta biraz. Hala Memleketteyim.
Özlemem mi dedim ki olsaydı da bir süt verseydi soğuk soğuk yanığıma iyi giderdisen tatilde beni özledin mi ki
O zaman cumadan itibaren düzenli sporlarını yazar mısın cuma-cumartesi-pazar nedir kuzuBen nasıl tartı vericem cuma tartılamadım geçen cumayı mı alayım kuzu napim @MiuLego @malipina 103 çıktım şimdi tartıldım ama her tarafım ayaklarım bile şiş yine yürümekten
Ben de ben de sorma hiç ne durumdayım
Kuzu ayırma ayırma ben giremedim dışarıdayım çok giremedim ama hiç durmadım sadece yürüdüm en aşağı 2 saat valla bu hafta full canım Bi dün yapamadım cumartesi 3 saat 15 dk yürüyüşümü var bu haftadan
Ne güzel işte herkes rahat takılırAhahahaha kaptan nerde diyecekler
Ban yedi diyeceğiz
Klasik repliğimiz olacak
Ohaaaaaİlk 33 sayfası yokmail attım
AaaaaKuzu 1 haftadır full yürüyorum durmadım hiç anlamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?