kaybolma bir yere.. maliyi kaptan yapacağuk
sev beni evet miudan da çok sev ohşş
hoşbuldum mimucummhoooşgeldin captain :)
laaannnnnnnnnnnnnnnnnnMiuyu kim sevsin
Tabi seni sevecem bennnnnnnn
O bu değil de mali ya nolur kaptan olur olmaz miuyu menü ve spor vermeye zorlagün intikam günüdür
vermeye mecburki yok öyle rahatlık
Kaybolmam kuzu şimdi girdim eve sabah 10 dan bu tarafa sokaklardayim zatenkaybolma bir yere.. maliyi kaptan yapacağuk
kaçınılmazsa zevk al diyosunE haydi bu kaptan mevzumuzu sonuca vardıralım..
malipina bebişim paylaşım alanından senin için referans isteyeceğim (bu kural olarak zorunlu, 2 kaptan sana referans olmalı)
seabahara sormuştum kaptan olmak için , uygundur yanıtını vermişti kendisi (bu da kural olarak zorunlu)
benim kaptan olalı 1 yılım doluyor..
Kaptanlıkta şuan yaptığından farklı bir şey yapmayacaksın.. paylaşım alanı seni korkutuyor farkındayım ama orası ile ilgili sıkıntın olmayacak senin.. zaten ben alışkanlık girince ilk oraya bakıyorum bir şey olursa seni dürterim (ki nadiren çıkar o da oylama vs olursa.. )
cumadan cumaya takım listemizi paylaşacaksın
zatenhepfit ve matematik61 de sürekli paylaşıma bakıyor..
Menüler için şöyle düşündüm.. daha doğrusu önceden konuşulmuştu.. onu yapabiliriz.. sana kolaylık olur bu hem..
günlüklerde takım menülerimiz diye konu açarız.. oraya herkes menüsünü yazar.. en geç 23:00'a kadar misal. Sadece menüler yazılır.. aynı zamanda takıma da yazılır o menü.. sen oradan direk alıntılar takımda yorumlarsın çok kolay olur.. tek tek aramana gerek yok..
benhepfit matematik61 begum75 ve nehirnil111 ile yönetimde çalıştım ( ve Whiteblacklife ile öncesinde)
hepsi de hep bana çok yardımcı oldular biliyorsun.. yönetimde olmayan sen ve diğer kızlar da.. her zaman her zor zamanımda el attınız..
sen istediğin yönetim kadrosunu kurarsın , değiştirirsin.. biz hep buradayız..
kimle iyi paslaşacaksan, kim sana daha çok yardımcı olacaksa vs vs ..
takım ile ilgili tüm yapıyı istediğin gibi değiştirirsin.. ne bileyim cuma bildirimler en geç 11 de bildirilmiş olsun dersin, ya da menüler şu saatte verilmiş olsun dersin.. ya da spor grupları falan filan kaldır yeniden yapılandır.. bisürü şey :) o iş sende olacak..
ben kendi tarzımda yaptım, sen kendi tarzında..
Ben hep buradayım. Her an bir telefona bakar.. gel miu şuna bak, aklım takıldı dersin hoop girer bakarım hemen..
kızların çoğu da öyle..
ben biraz dinleneyim..
sen bu işi yaparsın. Buna inanmasam zaten bu takımı sana emanet etmem.. kıymetli 7. takım biliyorsun!!
gerçekten yaparsın.. ve değişiklik her zaman iyidir.. benim miadım doldu.. biraz da eğlenmeye, muhabbete gireyim.. az ben de kaptanımdan sopa yiyeyim hakkım bence
şimdi referans istiyorum paylaşımdan .. burdasın demi? anlaştık mı
eneee hava çok sıcak balım yaKaybolmam kuzu şimdi girdim eve sabah 10 dan bu tarafa sokaklardayim zaten
lan buradayız yaaaaaaaaakaçınılmazsa zevk al diyosun
bi süre ara verelim ilişkimize bencelan buradayız yaaaaaaaaa
her türlü yardım etcez diyorum sana
Sadece su 2 hafta aşırı yogunlugum var çocuğun okul işi eksikler evraklar falan onun dışında buradayım hatta mezuniyet kiloma düşüp listeye gireceğim o kadar buradayım yanieneee hava çok sıcak balım ya
güneş geçecek kafana
mali kaptan oluyor.. ona da bana olduğu gibi el atarsın yardımını eksik etmezsin dimi? korkuyor da accuk
9 aylık ilişkiden,o kadar yan odadan sonra evlenecen tabi.. bizi kirli bir mendil gibi sokağa atamazsınkendimi evlenmeye zorlanan erkek gibi hissediyorum nedense
Sadece su 2 hafta aşırı yogunlugum var çocuğun okul işi eksikler evraklar falan onun dışında buradayım hatta mezuniyet kiloma düşüp listeye gireceğim o kadar buradayım yanihep destek tam destek sıkıntı yok ne zaman işi olursa söylemesi yeter
Oleyyyhalef selef taç değiştirme töreni
kalbimi kırıyorsun ne vardo bu kadar nazlanacak yakendimi evlenmeye zorlanan erkek gibi hissediyorum nedense
Sadece su 2 hafta aşırı yogunlugum var çocuğun okul işi eksikler evraklar falan onun dışında buradayım hatta mezuniyet kiloma düşüp listeye gireceğim o kadar buradayım yanihep destek tam destek sıkıntı yok ne zaman işi olursa söylemesi yeter
bi gecelik değil miydi yav ne ara evliliğe geldi iş9 aylık ilişkiden,o kadar yan odadan sonra evlenecen tabi.. bizi kirli bir mendil gibi sokağa atamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?