Sen beni artık sevmiyonNe raporu lan???
Tamam paylaşımı ben yaparım oraya, ne ağladın beeee
Bize takımla ilgilenecek bi kaptan lazım, yardımcın olarak ayak işlerini biz yapariz
Kuzu bana da pko dediler geçen ilk kez alttan muayene oldum pko falan yok dedi Dr kanım da temiz çıktı pko dert yaaaaKız ne bilsin 6 ayda bir adet oluyor polikistik over hastası, bi de yaş 50 olunca, bi de kilolu olunca hiç farketmemiş. Bu dediğim akraba, gerçekten farketmedi menopoza girdim diye gezdi(bulantı yok kiloda almadı:) )
Amaaaaannnn kuzu hemen ecza dolabı varsa kağıt havluya pamuk sar koy kötü olmuşregl olmuştu.salaktı yanına ped almamıştı.çok üşeniyordu.bi de beyaz pantolon giymişti.çünkü geri zekalıydı
ulan dişimde maydanoz kalmış,allahın kulu söylemiyomal mal sırıttım durdum adama
Şimdi ne mok yicektiregl olmuştu.salaktı yanına ped almamıştı.çok üşeniyordu.bi de beyaz pantolon giymişti.çünkü geri zekalıydı
hem yalnızım hem de işler birikmiş yoğunum bugün.kaçabilirsem kaçıcam markete yoksa rezillik çıkacakAmaaaaannnn kuzu hemen ecza dolabı varsa kağıt havluya pamuk sar koy kötü olmuş
kız bi de nasıl relaxım manyak rahatlığı geldi üstümeŞimdi ne mok yicekti
arada o da lazım boşver benim daha rezil bak müşteriye kart uzatim derken adamın kucağına döne döne Pet fırladı Bi de ben mal benim değil kiii diyorum
bırakmam artıkSporu sakın bırakma
Op tabi
Çiçekler açarsın kuzu Bu güllü don dersinhem yalnızım hem de işler birikmiş yoğunum bugün.kaçabilirsem kaçıcam markete yoksa rezillik çıkacak
Canım sürekli yüzme yürüyüş vs yaptım ama hiç zamanları tutamadım Ankara’ya dönene kadar listeden çıkayım dönünce başlayalım olur mu..tatilde sürekli koşturmaca oluyo bi düzen yok..Geçen hafta spor yaptın mı peki ?
Az daha gayret 001 Esra
Geçen hafta verdiğin ütün sporların bu kadar mı canım sanırım bu haftayı konuşalım bu hafta spor yapıyor musun cumadan beri mesela yoksa 1-2 hafta izne mi ayıralım
Yaa bende sizleri çok çok özledimİşte geldim buradayım
Çok çatlaksınKuzu bana da pko dediler geçen ilk kez alttan muayene oldum pko falan yok dedi Dr kanım da temiz çıktı pko dert yaaaa
Şimdi desene bebiş Bi kıymetli olurrr tam tekne kazıntısı benim kuzenime 48 yaşında ikiz bebeği oldu ben Bi tane yapamadım ama sen nasıl 2 tane yaptın kız ateşli dedim
Çiçekler açarsın kuzu Bu güllü don dersin
A ha ya o bana da oldu gençtim o vakit, dershane dönemi, kızlı erkekli bir masada çantamda bir şey ararken masanın ortaya koymuştumarada o da lazım boşver benim daha rezil bak müşteriye kart uzatim derken adamın kucağına döne döne Pet fırladı Bi de ben mal benim değil kiii diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?