Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız ne bilsin 6 ayda bir adet oluyor polikistik over hastası, bi de yaş 50 olunca, bi de kilolu olunca hiç farketmemiş. Bu dediğim akraba, gerçekten farketmedi menopoza girdim diye gezdi(bulantı yok kiloda almadı:) )
Kuzu bana da pko dediler geçen ilk kez alttan muayene oldum pko falan yok dedi Dr kanım da temiz çıktı pko dert yaaaa
Şimdi desene bebiş Bi kıymetli olurrr tam tekne kazıntısı benim kuzenime 48 yaşında ikiz bebeği oldu ben Bi tane yapamadım ama sen nasıl 2 tane yaptın kız ateşli dedim

Canım sürekli yüzme yürüyüş vs yaptım ama hiç zamanları tutamadım Ankara’ya dönene kadar listeden çıkayım dönünce başlayalım olur mu..tatilde sürekli koşturmaca oluyo bi düzen yok..

Çok çatlaksın

arada o da lazım boşver benim daha rezil bak müşteriye kart uzatim derken adamın kucağına döne döne Pet fırladı Bi de ben mal benim değil kiii diyorum
A ha ya o bana da oldu gençtim o vakit, dershane dönemi, kızlı erkekli bir masada çantamda bir şey ararken masanın ortaya koymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…