Korkulu rüyamregl olmuştu.salaktı yanına ped almamıştı.çok üşeniyordu.bi de beyaz pantolon giymişti.çünkü geri zekalıydı
Tabisi cumadan itibaren sporlarını alalım canım yaz bakalımbeni de spora yaz beni de:)
Ne demek pas bu hafta listede yok musunValla çok spor yaptım da bu hafta kaydedilmiuo heralde dedim etiket yapmadımpaass
Canım sürekli yüzme yürüyüş vs yaptım ama hiç zamanları tutamadım Ankara’ya dönene kadar listeden çıkayım dönünce başlayalım olur mu..tatilde sürekli koşturmaca oluyo bi düzen yok..
Seninkiler neli kuzu benim rezillikleri i anlatsam burdan oraya yol olur başkası olsa insan içine çıkamadı şu raporu yollayım en bombasını yazarım düşününce gülüyorum vallaay pardon deyip alsaydın lady edasıyla
Aman sanki bilmiyorlar mı senden benden iyi biliyorlar da bakma biz utanıyoruzA ha ya o bana da oldu gençtim o vakit, dershane dönemi, kızlı erkekli bir masada çantamda bir şey ararken masanın ortaya koymuştum
Ne demek sevmiyom, ben senin yardimcinimSen beni artık sevmiyon
Abooo o yaşta ikizKuzu bana da pko dediler geçen ilk kez alttan muayene oldum pko falan yok dedi Dr kanım da temiz çıktı pko dert yaaaa
Şimdi desene bebiş Bi kıymetli olurrr tam tekne kazıntısı benim kuzenime 48 yaşında ikiz bebeği oldu ben Bi tane yapamadım ama sen nasıl 2 tane yaptın kız ateşli dedim
sev beni evet miudan da çok sev ohşşNe demek sevmiyom, ben senin yardimcinim
işte geldim burdayımmmmmmmmmmmm
Geçmiş olsun ördeğim ciddi bişey mi?
Geçmiş olsun...
Ördeğim geçmiş olsun kv yeMunzevi Zencefil
hahahaha yok be daha neler
satış elemanlıgından iyidir
geçmiş olsun ördekkk, neyi var ,
ay ben yıl başına kadar no alkol
3 ekim evlilik yıldönümü
eşim nu unutur nasılsa sıkıntı yok
Sağolun arkadaşlar. Şeker romatizma yaşlılık. Halsiz ve yorgun çok. İnşallah iyi olur.Aaa ne oldu canım geçmiş olsunO profil yazını da hiç beğenmedim 1-2 haftası var bu işin görürsün
Özlemem mi dedim ki olsaydı da bir süt verseydi soğuk soğuk yanığıma iyi giderdi
O zaman cumadan itibaren düzenli sporlarını yazar mısın cuma-cumartesi-pazar nedir kuzu
Geçmiş olsun ördeğim ciddi bişey mi?
Geçmiş olsun...
Ördeğim geçmiş olsun kv yeMunzevi Zencefil
hahahaha yok be daha neler
satış elemanlıgından iyidir
geçmiş olsun ördekkk, neyi var ,
ay ben yıl başına kadar no alkol
3 ekim evlilik yıldönümü
eşim nu unutur nasılsa sıkıntı yok
Sağolun arkadaşlar. Şeker romatizma yaşlılık. Halsiz ve yorgun çok. İnşallah iyi olur.Aaa ne oldu canım geçmiş olsunO profil yazını da hiç beğenmedim 1-2 haftası var bu işin görürsün
Özlemem mi dedim ki olsaydı da bir süt verseydi soğuk soğuk yanığıma iyi giderdi
O zaman cumadan itibaren düzenli sporlarını yazar mısın cuma-cumartesi-pazar nedir kuzu
Miuyu kim sevsinsev beni evet miudan da çok sev ohşş
Geçmiş olsun kuzum, birden mi duskunlesti?Sağolun arkadaşlar. Şeker romatizma yaşlılık. Halsiz ve yorgun çok. İnşallah iyi olur.
vermeye mecburki yok öyle rahatlıkMiuyu kim sevsin
Tabi seni sevecem bennnnnnnn
O bu değil de mali ya nolur kaptan olur olmaz miuyu menü ve spor vermeye zorlagün intikam günüdür
hellööööööööööööööööö
Geçmiş olsun canım kv yrSağolun arkadaşlar. Şeker romatizma yaşlılık. Halsiz ve yorgun çok. İnşallah iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?