5 yıla ben hem seni hem arabanı satın alırım yavrumçok para kazanınca arabamı satıcam miubeyaz mercedes alıcam kendime ama bi 5 yıl bekle sen temiz bakıyom arabama ,doktordan gibim kız gibi araba
Geçmiş olsun kuzum, birden mi duskunlesti?
Geçmiş olsun canım kv yr
Sağolun. Uzun süredir hasta. Bu aralar sıcaklardan herhalde ağırlaştı biraz.Geçmiş olsun kuzucum
Fakir kız miu.. alamaz onu :))Toyota auris tek geçerim
opel in hangi modeli?Kuzum Opel al küçük yumurta bagajli sana yeter hem daha kolay park yeri bulursun hem yedek parçası çok ucuz ve bulunuyor hem servisi rahat
Japon arabadan şaşma derim @MiuLego
toyotodan soğudum ben yaa.yere tutunuşu güven vermiyo hiçToyota auris tek geçerim
canını yediğiminSağolun. Uzun süredir hasta. Bu aralar sıcaklardan herhalde ağırlaştı biraz.
toyotodan soğudum ben yaa.yere tutunuşu güven vermiyo hiçviraja girerken hoplatıyo resmen
alın hayrınızı görün mali kaptanınızın beee
ulen adamı arattırcan şimdi bana
sen onu giyeceksin
adam sana vuracak kırbacı
vay be diyecek kemiklerinden ses geldi duydum diyecek
uuu beybi nasıl zayıflamışsın diyecek
falan filan inter milan
Aha miu menü verecek spor yapmıyor diye dayak yiyecek çok zevk alacağız şahane
vw den şaşmahepsini not aldım
sağol kuzum
vw golf bakıyorum ben de
ama aşırı pahalılar param yetmez ki
Pahalıdır bizim burda 30dan başlıyo türkiyede daha pahalıdır
kız yok alamamFakir kız miu.. alamaz onu :))
hayırlı olsun gaptaaaannnnn +18 yayına geçeyruuukkkk çok sekssiiii Bi takım olduuukkk
ulen adamı arattırcan şimdi bana
Çok kıskandım sen nasıl sağa yasadın şu yazılarııııı nüçün ben yapaiyrumHAİNSİNİZ SİZ
HEP PUSUDA İMİŞSİNİZ
LA BU MİU SİZE NE ETTİ
heee
hööö
heeee
tamam tamaaaaam
Hep canlı kalın canım.Biz de bugün başladık canlanmaya bayramda çok sessizdik biz de
Referans için de teşekkür ederim akrep kaptanım
Yaş gittikçe sıcaklık durumunda daha da etkiliyordur ördekimSağolun. Uzun süredir hasta. Bu aralar sıcaklardan herhalde ağırlaştı biraz.
Ohaaaa tamaaaaammmm das gibi toton vartotomla ilgilen sen
demivw den şaşmaeşşekler gibi pişmanım sattığıma.kuduz gibiydi.
Hayır yaa toyota iyidir.. japon markası işte.. bizim son araba da toyota.. iyi yani şükür. Bende kendime toyata yaris istiyorum .. opel alacaksan astra güzel
Toyota, hyundai, mitsubishi, suzuki, bunlar hep japon arabaları. Hem sık sık problem çıkarmaz, hem de parçası kolay bulunur.opel in hangi modeli?
japon marka hangisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?