eti de kemiği de ıvırı da zıvırı da senin alOhaaaa tamaaaaammmm das gibi toton var
Ey ahali duydunuz miu bana açık teklif yaptı, sonra taciz etti demesin sahitsiniz
Tamam haber edersin o zaman sen banaa salı gidiyorum haftaya nasipse gitmeden gorusebiliriz inşallahcumartesi şimdi belli değil ipekçim ama perşembe gibi belli olur
ölçüm çıkmazsa o güne evet olur
tamam bakıcam hippoşumHayır yaa toyota iyidir.. japon markası işte.. bizim son araba da toyota.. iyi yani şükür. Bende kendime toyata yaris istiyorum .. opel alacaksan astra güzel
canını yediğimin
az öpeyim de neşelen accuk
not aldımToyota, hyundai, mitsubishi, suzuki, bunlar hep japon arabaları. Hem sık sık problem çıkarmaz, hem de parçası kolay bulunur.
iş çıkmasın başıma diycektim kiiiiii halamı hatırladımya nasıl herkesin arabası var bu kadar pahalıyken bu meret ya anlamıyorum
kız yok alamam
yetmiyor param
daha aramadın mı
Kuzum Opel rektraopel in hangi modeli?
japon marka hangisi ?
Valla bende onu anlamıyorum.. hep kredi ile.. ama bakıyorum adam asgari ücret alıyor 100bine golf almış..ya nasıl herkesin arabası var bu kadar pahalıyken bu meret ya anlamıyorum
kız yok alamam
yetmiyor param
daha aramadın mı
Maliiiii ii beni zayıflar gaptaaaannnnn hain miu menü vermedi bana sen ver menüüüüüOnun bi fren noktası var dikkat ediyo. Ama brnim için çocuk oyuncağı 100 kilo olmak
Bizde mitsubişi var çok memnunum ama eğer yükseltirsek toyota auris istiyorum çok hoşuma gidiyo çok heybetli gavurtoyotodan soğudum ben yaa.yere tutunuşu güven vermiyo hiçviraja girerken hoplatıyo resmen
Ayranı yok içmeye golfle gidiyo zçmayaValla bende onu anlamıyorum.. hep kredi ile.. ama bakıyorum adam asgari ücret alıyor 100bine golf almış..
ahahahahahaiş çıkmasın başıma diycektim kiiiiii halamı hatırladımşok olacak
Kuzum Opel rektra
Reno sembol
Dizel alacaksan kesinlikle 100 bin km üstünde asla alma bu iki araçta aldığın fiyata satabilecegin arabalar ve siyasi çok hızlı 28 bin TL falan bulabilirsin ikisini de otomotiv vites tercih etme bence ve dizel aliyorsandan 100 bin çok altında olsun 100 bine yaklaşınca hemen sat kuzum
Yerim la seniiiii öpmek ne kelimeeeee yalaruuuunnnnnaz daha öp la
hepsi beni gömüyor bir sen öptün : ( kandırıktan öpmüyon demi gerçek bu tükürüklü salyalı malyalı öpme bu demi : (
Kız onun totosu minicik onunla ne ilgilenen benim değirmen taşıyla ilgilen deyyooossss hiç duymayyooooTotonl ben ilgilenceem özel olarak
Maliiiii ii beni zayıflar gaptaaaannnnn hain miu menü vermedi bana sen ver menüüüüü
Vercem vercem merak etmeMaliiiii ii beni zayıflar gaptaaaannnnn hain miu menü vermedi bana sen ver menüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?