- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kuzum dizel motoru yiyor biliyorsun demi 100 binin üstü demek motoru yemeğe hazır demek dizeler için bı motor 6 7 bin ustalık hariç satarken de motor yapıldı demek ekstra fiyat düşürüyor işte o yüzden dizeli kesinlikle km düşük almak gerekiyorahahahahaha
manuel dedi vayt da aşağıdaki mesajda zaten
eşine tavsiye edersin
kuzu neden ya
ben otomatik alacağım
uğraşamam ki ama vitesle falan
otomatik kötü mü
100.000 altı aklımda tuttum da çok zor ama öyle de
fiyat aşırı uçuyor o zaman
ben de yüksek arabayı severim.toyota evet parça sorunu yaşamazsın,satışı peynir ekmek gibi kolay ve zararsız olur.ama ne bileyim ya çok güven vermiyor bana.demi
çok tavsiye ediyorlar kuzum
ben de istiyorum
ben asıl Dodge nitro istiyorum kızlar
nasıl nasıl güzel araba
hayalim resmen
keşke benle evlense
aşk yaşıyorum platonik
ama vergisi çok pahalı
küçük araba hiç sevmem ben
büyük yüksek araba çok isterim
ama çok pahalılar
Alma o ayakkabilariay orası bana çok uzakkkkkk
ya keşke arabam olsaydı
araba istiyorumbennnnnnnnnn
Senle ayrı ilgilenicem merak etme sen gözüm üstünde olucak her daimKız onun totosu minicik onunla ne ilgilenen benim değirmen taşıyla ilgilen deyyooossss hiç duymayyoooo
Ooooyyyyy karataycı mııı lahmacun da yiyücük muuuKaptanım canım cicim oh karataycı kaptanım
Erotük kaptanım
Cilveli minnoşum
Miu kim ki
yok kuzu yaa araba rüzgaeda bile sallanıyo.2015 corolla.ya da öncekiyle kıyasladığımda buna gıcık oluyorum.bi de 1.4 totosunu kaldıramıyo manyak.inip itterisim geliyo.toplaması falan çok uzun sürüyor.arkaya klima koymamışlar yüzyılın hatası hiç yakışmamış toyotayaHayır yaa toyota iyidir.. japon markası işte.. bizim son araba da toyota.. iyi yani şükür. Bende kendime toyata yaris istiyorum .. opel alacaksan astra güzel
Fiyatını da tek geç pampa çok pahaliToyota auris tek geçerim
Bayıra karşı yatır beniii tırnakla beni kaşı beni malliiiiimmmmSenle ayrı ilgilenicem merak etme sen gözüm üstünde olucak her daim
Ama çok güzelFiyatını da tek geç pampa çok pahali
Hayırlı olsun malicim kaptanliginŞaka maka kaptanlığı fena geçirdi bana iyi mi
Kaşıycam kaşıycam sabret azBayıra karşı yatır beniii tırnakla beni kaşı beni malliiiiimmmm
Sağol kuzum çok incesinHayırlı olsun malicim kaptanligin
Kuzu alfa romeaaa giulietta süper valla Bi arkadaşım da orda çalışıyor kesinlikle al dediöhöööm
kızlar araba almayı düşünüyorum ve çok istiyorum
2. el , otomatik ..
arabadan anlayanlar pahalı olmayan iyi model söylese ya bana
tavsiye alırım
belki tanıdığınız birisi/birileri de satıyordur arabasını falan
bi el atın ulan şu miu ya
hiç mi hiç anlamıyorum
Haftasonu ve bi taneyi geçmicekOoooyyyyy karataycı mııı lahmacun da yiyücük muuumalipina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?