Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum dizel motoru yiyor biliyorsun demi 100 binin üstü demek motoru yemeğe hazır demek dizeler için bı motor 6 7 bin ustalık hariç satarken de motor yapıldı demek ekstra fiyat düşürüyor işte o yüzden dizeli kesinlikle km düşük almak gerekiyor
Vites olayı da otomotiv vites beyin yada olayı oluyor o yüzden ekstra masraf çıkmasın diye dedim ama otomatik istiyorsan çok iyi bı ustaya göster beynine baktır kuzum

ben de yüksek arabayı severim.toyota evet parça sorunu yaşamazsın,satışı peynir ekmek gibi kolay ve zararsız olur.ama ne bileyim ya çok güven vermiyor bana.
şaka maka değiştirecek olsam gözüm kapalı volvo alırım.taş gibi araba.eski dede modeli bile olsa sağlam araba.geçen burda bi kaza oldu.karşı araba pert bunda çizik yoktu

Hayır yaa toyota iyidir.. japon markası işte.. bizim son araba da toyota.. iyi yani şükür. Bende kendime toyata yaris istiyorum .. opel alacaksan astra güzel
yok kuzu yaa araba rüzgaeda bile sallanıyo.2015 corolla.ya da öncekiyle kıyasladığımda buna gıcık oluyorum.bi de 1.4 totosunu kaldıramıyo manyak.inip itterisim geliyo.toplaması falan çok uzun sürüyor.arkaya klima koymamışlar yüzyılın hatası hiç yakışmamış toyotaya

Kuzu alfa romeaaa giulietta süper valla Bi arkadaşım da orda çalışıyor kesinlikle al dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…