Devir teslimYaaaa iki dk havuza gittim , 300 mesaj olmuşNeeee yaptınız bu kadar
edildi edildi akşama parti varmış ben de bi köşede içer dertlenirim sen de bana eşlik et banu
Evettt şimdi gördümDevir teslim
Beni bunlarla kandıramazsın başım bağlı benimhimayeme alayım seni altına da bi araba çekeyim
Bizim hastaneye gel bakben volvuyu nerde görsem içinde dedeler var.demek ki nene olunca ancak alabilirim
Ayyy golf ya da volvo alacam ilerde, arada borçlar bitene kadar basamak araba fiat alabilirim, yedek parçası çok ucuz çarparsam içim acimazmodel yükselteyim diye aldım ama pişmanım.arada denk geliyo trafikte,öyle bakıyorum arkasından
Ne vedası beeeeeekaptanlığa veda yani..
bi telde konuşayım geleceğiiiim
golf aklımda aynennnnnnnnn@MiuLego
Almandan şaşmagolf alman oluyur.
W arabaları çok pahalı polo var bizde 4 sene önce alındı ve şaka gibi 2 katını geçti şu an fiyatı.
Hyundai i20 ve seat ibiza tavsiye ederim Taş gibi arabalar.
Bi tık daha büyük kasa golf leon olabilir.
Birde eski pejolar var.
Bizim araba bize küçük geliyo sana satsak keşke benim diyen kadın benim kocadan temiz tutamaz
Sorun şu ki istediğimiz büyük arabaya para yetmiyeeahh biraz daha binecük
hacı hangi marka jip bakayım?
Kuzu o zaman düşük modelli jeeplere bak
Arkadaş 97 model almış taş gibi ama onun da iyi kullanılmisını bulman lazim
Ben anlarım arabadan, ama hangisini seçersen seç bi ustaya göstermek lazim.
Biz de bekleri her daiimm takımcak ballı dır şenliklidir herkeşleeerrrKızlar benim takıma da beklerim.
Bu aralar çok ıssız..
O ne ki kuzu ben yazarken 130 mesaj olduYaaaa iki dk havuza gittim , 300 mesaj olmuşNeeee yaptınız bu kadar
Kuzuuu görmedimKız ben geldim geleli sana bana liste yap deyyooommm hatta wayt dedi miu güzel liste yapar dieeee
Sen beni sevmion kiii
Evet indirim de yapıyorlar ekstra yıllık hedeflerin tutması için, uygun yollu sağlam bir araba istiyorsan citroenlere de bakabilirsin. ben bir dönem hyundai kullandım kağıt gibi vurduğum yer çöktü. alman arabaları çok güzel çok sağlam ama sürekli dolardan yüksek değeri artıyor.
ben de şu an araba hayalleri kuruyorum ama borçla harçla zor iş şu anda. bir arabam olsa 1 saatlik toplu taşıma yolu 15 dakikaya inecek. hayırlısı tabii ki toplu taşımaya devam
miuyu unutun o artık gelmicek
Takım çook hızlıysa demek kiiiiBiz de bekleri her daiimm takımcak ballı dır şenliklidir herkeşleeerrr
O ne ki kuzu ben yazarken 130 mesaj oldu
yuhhh ciddi miBizim hastaneye gel bak
Volvolar audiler bmw ler uçuşuyor (dr lardan bahsetmiyorum buaradanormal personelin altında bunlar var )
o zaman ben de başkasını alırımBeni bunlarla kandıramazsın başım bağlı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?