Gördüm pek güzel
Kuzu alfa romeaaa giulietta süper valla Bi arkadaşım da orda çalışıyor kesinlikle al dedi
intikamım acı olacaknö ölökösö vör yööööööööööööööö
dur daha veda konuşmamı yapacağımLA ben harbi harbi duygulandım
Eneee karpuz da çıkmaz ondan olsa olsa ananas kadaaannddııırrrrGördüm pek güzel
burda 45 50 bin.2. eli 35e bulunuyo.gerçi sterlin fırladığından beri son fiyatlara hiç bakmadım uçmuştur kesinBurda yeni modeli yüz bin civarı
Yok kız maşallah kıvrımlı dondurma topu gibiEneee karpuz da çıkmaz ondan olsa olsa ananas kadaaannddııırrrr
Iyiymis orda, ne kadar yüksek gümrük vergisi ödüyoruz beeeeburda 45 50 bin.2. eli 35e bulunuyo.gerçi sterlin fırladığından beri son fiyatlara hiç bakmadım uçmuştur kesin
bugün ben de üşengecim,ısıra ısıra bile yiyebilirim o derece
Az kekremsi olur, yeterince usenirsem ben de yapabilirim
himayeme alayım seni altına da bi araba çekeyimIyiymis orda, ne kadar yüksek gümrük vergisi ödüyoruz beeee
edildi edildi akşama parti varmış ben de bi köşede içer dertlenirim sen de bana eşlik et banuolay mı var malum ziyaretciler baya çogalmış anacımmm
ne oldu kaptanlık devredil dimi deyin hele
çok başım agrıyor 3 gün sürer bu karbon krizi
ben volvuyu nerde görsem içinde dedeler var.demek ki nene olunca ancak alabilirimBenim de favorim volvo (gönül s60 ister Ama hayat gerçekleri 97 modeline bile raziyim :))
@MiuLego ben anlamam ama eşimin 10 dan fazla oldu araba ve içlerinde en rahatı Toyota avensis diToyota, hyundai, mitsubishi, suzuki, bunlar hep japon arabaları. Hem sık sık problem çıkarmaz, hem de parçası kolay bulunur.
model yükselteyim diye aldım ama pişmanım.arada denk geliyo trafikte,öyle bakıyorum arkasındanvolkswagen den sonra sevmezsin tabi
Volkswagen den sonra sadece volvo iyi geliyor, resmen yola oturuyor araç, kavrayışı çok iyi
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
MALİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HAYIRLI UĞURLU OLSUN HAYDİ BAŞLIYORUZ DEVİR TESLİM TÖRENİNEEEE.. Onaylanmış bir kaptan artık malim..
Tekrardan ellerine sağlık sevgili seabahar
hep gül inşallahay çok güldüm kızlar size yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?