Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego

Almandan şaşma golf alman oluyur.

W arabaları çok pahalı polo var bizde 4 sene önce alındı ve şaka gibi 2 katını geçti şu an fiyatı.

Hyundai i20 ve seat ibiza tavsiye ederim Taş gibi arabalar.

Bi tık daha büyük kasa golf leon olabilir.

Birde eski pejolar var.

Bizim araba bize küçük geliyo sana satsak keşke benim diyen kadın benim kocadan temiz tutamaz

Sorun şu ki istediğimiz büyük arabaya para yetmiyeeahh biraz daha binecük

Kuzu o zaman düşük modelli jeeplere bak
Arkadaş 97 model almış taş gibi ama onun da iyi kullanılmisını bulman lazim
Ben anlarım arabadan, ama hangisini seçersen seç bi ustaya göstermek lazim.

Valla bende onu anlamıyorum.. hep kredi ile.. ama bakıyorum adam asgari ücret alıyor 100bine golf almış..
ben de hiç ama hiç anlamıyorum
Maliiiii ii beni zayıflar gaptaaaannnnn hain miu menü vermedi bana sen ver menüüüüü
kuzu ne menüsü
bugün bu işler yüzünden geçmişe gidemedim görmedim inan ki
reno istemiyorum hiç vaytım

kız o çok minnak ya
ı ıh minicik araba sevmiyorum ben
Yerim la seniiiii öpmek ne kelimeeeee yalaruuuunnnnn
ahahahaha rıza baba hatun çılgın çıktı
arabalar şu anda aşırı pahalı kurdan dolayı, biraz bekle istersen ev ve araba fiyatları düşebilir @MiuLego

mimu evet canım
herkes kasım-aralık gbi al diyor bana
zaten ancak öyle olur benim de
daha erken olmaz para biriktiririm hem biraz
yıl sonu daha ucuzluyormuş galiba

Benim de favorim volvo (gönül s60 ister Ama hayat gerçekleri 97 modeline bile raziyim :))

Kız ben geldim geleli sana bana liste yap deyyooommm hatta wayt dedi miu güzel liste yapar dieeee
Sen beni sevmion kiii

Kız onun totosu minicik onunla ne ilgilenen benim değirmen taşıyla ilgilen deyyooossss hiç duymayyoooo

dizel motoru mu yiyor? nerden bileyim be bilmiyorum öyle miymiş

anladım sanki
usta sağlam ankarada var gösteririm tabi
kız param olsa ben de Volvo alırım
Volvo arabanın dibi be
@MiuLego doğru valla bekle kuzu biz de alıcam beklemedeyiz düşsün accuukk zaten faizler de uçuyor vergiler de

evet tamam kasım aralık gibi inşallah
zaten ancak karar veririm o zamana ben

Alma o ayakkabilari biriktir parani

volkswagen den sonra sevmezsin tabi
Volkswagen den sonra sadece volvo iyi geliyor, resmen yola oturuyor araç, kavrayışı çok iyi

Evet kuzum dizel motoru yer bizim büyük araba yedi motoru 7 bin gömdük en saglamindan

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

MALİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

HAYIRLI UĞURLU OLSUN HAYDİ BAŞLIYORUZ DEVİR TESLİM TÖRENİNEEEE.. Onaylanmış bir kaptan artık malim..

Tekrardan ellerine sağlık sevgili seabahar

Evet indirim de yapıyorlar ekstra yıllık hedeflerin tutması için, uygun yollu sağlam bir araba istiyorsan citroenlere de bakabilirsin. ben bir dönem hyundai kullandım kağıt gibi vurduğum yer çöktü. alman arabaları çok güzel çok sağlam ama sürekli dolardan yüksek değeri artıyor.

ben de şu an araba hayalleri kuruyorum ama borçla harçla zor iş şu anda. bir arabam olsa 1 saatlik toplu taşıma yolu 15 dakikaya inecek. hayırlısı tabii ki toplu taşımaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…