kuzum aile şirketi diyeyim.babam bi ucunda,eşim bi ucunda.ben de arada ortacıElalis cnm sen ne iş yapıyorsun ??
demi
çok tavsiye ediyorlar kuzum
ben de istiyorum
ben asıl Dodge nitro istiyorum kızlar
nasıl nasıl güzel araba
hayalim resmen
keşke benle evlense
aşk yaşıyorum platonik
ama vergisi çok pahalı
küçük araba hiç sevmem ben
büyük yüksek araba çok isterim
ama çok pahalılar
ben de hiç ama hiç anlamıyorumValla bende onu anlamıyorum.. hep kredi ile.. ama bakıyorum adam asgari ücret alıyor 100bine golf almış..
kuzu ne menüsüMaliiiii ii beni zayıflar gaptaaaannnnn hain miu menü vermedi bana sen ver menüüüüü
reno istemiyorum hiç vaytımToyota da güzel araba ama tutuşu aynı değil hepsinde ya
Reno sembol çok gösterişli ve güzel araba piyasası çok hızlı parça ve servis olayı şahane bence
Opel çok sağlam araba kazada belada sağlam duruyor en çok opeli de o yüzden seviyorum
Ama reno Clio kazada kağıt gibi katlanıyor asla alınacak araba değil
İşte her markanın güzel ve kötü olan arabaları var
kız o çok minnak ya@MiuLego bizim fiat punto muz var çok seviyorum bennn küçücük heryere sigiyo hem ekonomik .ama tabi otomatik olanını bilmiyorum .biz 2. Sahibiyiz 40 bin km de aldık biz gibi güzel bulabilirsen sıkıntısi çok olan bi araba değil tavsiye ederimmm
Yerim la seniiiii öpmek ne kelimeeeee yalaruuuunnnnn
arabalar şu anda aşırı pahalı kurdan dolayı, biraz bekle istersen ev ve araba fiyatları düşebilir @MiuLego
Benim de favorim volvo (gönül s60 ister Ama hayat gerçekleri 97 modeline bile raziyim :))ben de yüksek arabayı severim.toyota evet parça sorunu yaşamazsın,satışı peynir ekmek gibi kolay ve zararsız olur.ama ne bileyim ya çok güven vermiyor bana.
şaka maka değiştirecek olsam gözüm kapalı volvo alırım.taş gibi araba.eski dede modeli bile olsa sağlam araba.geçen burda bi kaza oldu.karşı araba pert bunda çizik yoktu
nö ölökösö vör yöööööööööööööööŞaka maka kaptanlığı fena geçirdi bana iyi mi
Kız ben geldim geleli sana bana liste yap deyyooommm hatta wayt dedi miu güzel liste yapar dieeee
ben de hiç ama hiç anlamıyorum
kuzu ne menüsü
bugün bu işler yüzünden geçmişe gidemedim görmedim inan ki
reno istemiyorum hiç vaytım
kız o çok minnak ya
ı ıh minicik araba sevmiyorum ben
ahahahaha rıza baba hatun çılgın çıktı
mimu evet canım
herkes kasım-aralık gbi al diyor bana
zaten ancak öyle olur benim de
daha erken olmaz para biriktiririm hem biraz
yıl sonu daha ucuzluyormuş galiba
Kız onun totosu minicik onunla ne ilgilenen benim değirmen taşıyla ilgilen deyyooossss hiç duymayyoooo
dizel motoru mu yiyor? nerden bileyim be bilmiyorum öyle miymişKuzum dizel motoru yiyor biliyorsun demi 100 binin üstü demek motoru yemeğe hazır demek dizeler için bı motor 6 7 bin ustalık hariç satarken de motor yapıldı demek ekstra fiyat düşürüyor işte o yüzden dizeli kesinlikle km düşük almak gerekiyor
Vites olayı da otomotiv vites beyin yada olayı oluyor o yüzden ekstra masraf çıkmasın diye dedim ama otomatik istiyorsan çok iyi bı ustaya göster beynine baktır kuzum
kız param olsa ben de Volvo alırımben de yüksek arabayı severim.toyota evet parça sorunu yaşamazsın,satışı peynir ekmek gibi kolay ve zararsız olur.ama ne bileyim ya çok güven vermiyor bana.
şaka maka değiştirecek olsam gözüm kapalı volvo alırım.taş gibi araba.eski dede modeli bile olsa sağlam araba.geçen burda bi kaza oldu.karşı araba pert bunda çizik yoktu
@MiuLego doğru valla bekle kuzu biz de alıcam beklemedeyiz düşsün accuukk zaten faizler de uçuyor vergiler de
Alma o ayakkabilaribiriktir parani
volkswagen den sonra sevmezsin tabiyok kuzu yaa araba rüzgaeda bile sallanıyo.2015 corolla.ya da öncekiyle kıyasladığımda buna gıcık oluyorum.bi de 1.4 totosunu kaldıramıyo manyak.inip itterisim geliyo.toplaması falan çok uzun sürüyor.arkaya klima koymamışlar yüzyılın hatası hiç yakışmamış toyotaya
Evet kuzum dizel motoru yer bizim büyük araba yedi motoru 7 bin gömdük en saglamindanEki Görüntüle 2182806
dizel motoru mu yiyor? nerden bileyim be bilmiyorum öyle miymiş
anladım sanki
usta sağlam ankarada var gösteririm tabi
kız param olsa ben de Volvo alırım
Volvo arabanın dibi be
evet tamam kasım aralık gibi inşallah
zaten ancak karar veririm o zamana ben
Burda yeni modeli yüz bin civarıAma çok güzel
Şimdi güncelliyorum yönetim kadronuzu.
Hayırlı olsun.
Referans veren kaptanlarıma da teşekkürler.
Bir yıldır yedinci takımı başarıdan başarıya sürüklediğin için sana da teşekkürler sevgili @MiuLego
ben de hiç ama hiç anlamıyorum
kuzu ne menüsü
bugün bu işler yüzünden geçmişe gidemedim görmedim inan ki
reno istemiyorum hiç vaytım
kız o çok minnak ya
ı ıh minicik araba sevmiyorum ben
ahahahaha rıza baba hatun çılgın çıktı
mimu evet canım
herkes kasım-aralık gbi al diyor bana
zaten ancak öyle olur benim de
daha erken olmaz para biriktiririm hem biraz
yıl sonu daha ucuzluyormuş galiba
Kazene mesaj atayım konu sahibi mali yapsn
LA ben harbi harbi duygulandımKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
MALİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HAYIRLI UĞURLU OLSUN HAYDİ BAŞLIYORUZ DEVİR TESLİM TÖRENİNEEEE.. Onaylanmış bir kaptan artık malim..
Tekrardan ellerine sağlık sevgili seabahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?