Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne demek başarılı değildim ulen
Karbon ağrısı işte vücut direniyor

Sabah çok iyiydim 2 den sonra sapıttım.
Acıkınca terleme bayılma hissi salakça bi durumdaydım ya vurma

2-3 güne anca acıkınca titremelerim düzgün beslenince düzeliyor.

Aklıma esen dk yemeye alışınca zorlandım

Takımdan uzak kalıyorum. Ne oluyır bitiyor tam hakim olamıyorum üzülüyorum. Mali kaptan olacakmış ayrıntılar nedir nasıl yeni kurallar bilmiyorum. Huzursuzum Bu yüzden. Takip etmeye çalışıyorum ama rahat değilim olmuyor. Ne zaman döneceğimiz de belli değil. mali öperim seni tebrik ederim.

Bonus dün bende çok kötü idim ama bu güzün şükür iyiydim yapma kuzu at beynine reset ve artık yeme bitir şu işi bitirelim 6 ayda bitecek işi yayarak bitiremiyoruz kendine gel balım

Ördekim çok geçmiş olsun sen burayı takma kafana yeni kural yok. Bıraktığın gibi takım merak etme

Oyyşşş gagasını sevdiğim üzülme sen

Bonus dün bende çok kötü idim ama bu güzün şükür iyiydim yapma kuzu at beynine reset ve artık yeme bitir şu işi bitirelim 6 ayda bitecek işi yayarak bitiremiyoruz kendine gel balım
Gulbe insallah bu sefer basarirsin,cok cabaliyorsun çünkü destekliyorum sizi

Vücudu bozunca işte reset olmuyo kolayca ter döküyorum baya açlık krizinde.
Ne kötüydüm ben eskiden 2 saatte bir ellerim titriyodu yemekten sonra deli baş ağrısı uyku hamdolsun geçti onlar.

Son 1,5 aydır çok düzensizdim kötü bi etkisi oluyor illaki ama geçebilecek bişey.

Kahvemi suyumu ihmal etmiycem eski düzenime kısa sürede dönücem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…