- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ne demek başarılı değildim ulen
Karbon ağrısı işte vücut direniyor
Cepten atiyomgolf aklımda aynennnnnnnnn
sizin araba modeli ne ki?
hacı hangi marka jip bakayım?
Bonus dün bende çok kötü idim ama bu güzün şükür iyiydim yapma kuzu at beynine reset ve artık yeme bitir şu işi bitirelim 6 ayda bitecek işi yayarak bitiremiyoruz kendine gel balım
Sabah çok iyiydim 2 den sonra sapıttım.
Acıkınca terleme bayılma hissi salakça bi durumdaydım ya vurma
2-3 güne anca acıkınca titremelerim düzgün beslenince düzeliyor.
Aklıma esen dk yemeye alışınca zorlandım
Ördekim çok geçmiş olsun sen burayı takma kafana yeni kural yok. Bıraktığın gibi takım merak etmeTakımdan uzak kalıyorum. Ne oluyır bitiyor tam hakim olamıyorum üzülüyorum. Mali kaptan olacakmış ayrıntılar nedir nasıl yeni kurallar bilmiyorum. Huzursuzum Bu yüzden. Takip etmeye çalışıyorum ama rahat değilim olmuyor. Ne zaman döneceğimiz de belli değil.mali öperim seni tebrik ederim.
Kaşıntın var biliyorummalipina ilk kavgamızı ne zaman edecük
Takımdan uzak kalıyorum. Ne oluyır bitiyor tam hakim olamıyorum üzülüyorum. Mali kaptan olacakmış ayrıntılar nedir nasıl yeni kurallar bilmiyorum. Huzursuzum Bu yüzden. Takip etmeye çalışıyorum ama rahat değilim olmuyor. Ne zaman döneceğimiz de belli değil.mali öperim seni tebrik ederim.
Kuzu menüler yorumlanmadıÖrdekim çok geçmiş olsun sen burayı takma kafana yeni kural yok. Bıraktığın gibi takım merak etme
Her daimsağol kuzum
eflal beni yalnız bırakma bunlar beni yer
Bende bundan korkuyordumKaptan oldum yani şimdi ben öyle mi
Ee napacüğük
Napalım sevişelim bari
Gulbe insallah bu sefer basarirsin,cok cabaliyorsun çünküBonus dün bende çok kötü idim ama bu güzün şükür iyiydim yapma kuzu at beynine reset ve artık yeme bitir şu işi bitirelim 6 ayda bitecek işi yayarak bitiremiyoruz kendine gel balım
hee arkana saklanabilir miyimHer daimkim yiyebilirmis seni öyle kolaydı
Heee artık kaptan oldum elimi sallasam ellisi diyorsun hao zaman ben de başkasını alırım
Bonus dün bende çok kötü idim ama bu güzün şükür iyiydim yapma kuzu at beynine reset ve artık yeme bitir şu işi bitirelim 6 ayda bitecek işi yayarak bitiremiyoruz kendine gel balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?