Son 2 gün öğle bana uymaz ama bisekilde ayarlarimbiliyodum
09:00
13:30
17:30 uyar mı
evet yaa bende sütle sevdim yoğurtla fena uyku bastırıyor heleki öğle yedikten sonra peki vaytcim sutlede yapsak aynı etki olurmukiKuzum çok tok tutuyor ben yoğurtla sevmiyorum ama sütle şahane oluyor
Bana dedi, elalisim dediyumurtalardan biri ufaksa tam pişmiştir
kahvaltı çok güzel
akşam da haphafif mis
işeeee işe bülbülümm işeee
su spor okey
menün çok güzel elalisim
Tamamdır malim sen iste
KIZLAR MALİYE CUMA GÜNÜ HARİKA BİR KARŞILAMA YAPIYOR MUYUZZZZZ
seniNe veriyim abimeeee
ulan bi tane normal adam gelsin şu takıma valla dişimi kırıcamHadsizleerrrdestursuz kaptanı etiketlemek nolii.vırt etiket zırt etiket.hafifliğini koy mali kaptansın sen önüne gelen etiketleyemez
3 gün mü yapıyosSon 2 gün öğle bana uymaz ama bisekilde ayarlarim
evet yaa bende sütle sevdim yoğurtla fena uyku bastırıyor heleki öğle yedikten sonra peki vaytcim sutlede yapsak aynı etki olurmuki
biliyom kuzu suda sıkıntı yok sende3 4 litre balım sudan yana hiç sıkıntı çıkmaz bana
Kuzu sabah çok erken çıktım evden dönünce başım gözüm oynuyordu kahve hurma o yüzden girdi araya akşama taze fasulye yaptım sonra dedim detoks patlat
Ahahhahajja diktatör mali yapmışlarhesap mı vericiiim
Bana.oluyor kuzum ha süt ha yoğurt bence ama ben yoğurt çok sevmiyorum o yüzden süt tercih ediyorumSon 2 gün öğle bana uymaz ama bisekilde ayarlarim
evet yaa bende sütle sevdim yoğurtla fena uyku bastırıyor heleki öğle yedikten sonra peki vaytcim sutlede yapsak aynı etki olurmuki
yok iyi olmuş olan artı da gider zaten akşamları hafif tutdetoks için değil canimda biraz canım istemedi bende sonra biseylere saldirmayayim diye böyle gecistirdim
ben mi dedim beni kaptan yap diye kendi kaşındıAhahhahajja diktatör mali yapmışlar
Normalde 2 de duruma göre 3 tamamladım3 gün mü yapıyoskız ölürüz. Bu kara vicdanlılar artı çıktık diye cenazeye bile gelmezler
helalimsinBana dedi, elalisim dedidağılın uleyynn zöz kesilmiştir
Wayt 7 tane yemek şart mı peki. Benim midem bulanıyo şekerdenBana.oluyor kuzum ha süt ha yoğurt bence ama ben yoğurt çok sevmiyorum o yüzden süt tercih ediyorum
Ne yapacaksın normali normal biri gelse 3 saat sonra olur hunili sıkıntı yok kaptanimulan bi tane normal adam gelsin şu takıma valla dişimi kırıcam
Bende sütle yapayım uyku bastırınca uyumak istiyorum kızlarda uyanık olunca uyuyamam ve benim keçiler gelirBana.oluyor kuzum ha süt ha yoğurt bence ama ben yoğurt çok sevmiyorum o yüzden süt tercih ediyorum
olur kaptanimyok iyi olmuş olan artı da gider zaten akşamları hafif tut
o eskidendi şimdi cenazeyi biz kaldırıyoz3 gün mü yapıyoskız ölürüz. Bu kara vicdanlılar artı çıktık diye cenazeye bile gelmezler
5 de olur kuzum ama daha aşağı çok açlık yapıyorWayt 7 tane yemek şart mı peki. Benim midem bulanıyo şekerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?