Ben de yapim bari sizinle yarın duruma göre uzatırımBeraber başlayalım mı bende son 2 gün yapacaktım o zaman yarın senle yapalımmi
evet canım ben hep ondan aldım en son 3 paket vardı onuda aldım görürsem tekrar alacam diğer hurmaların tadını bulamadım bu çok güzel
Hee yaa beraber yapalimda destek olsun saatleri ayarlayalimBen de yapim bari sizinle yarın duruma göre uzatırım
Arsız bunlar anacımSen onlara uyma annem
İnşillihTamamdır malim sen iste
KIZLAR MALİYE CUMA GÜNÜ HARİKA BİR KARŞILAMA YAPIYOR MUYUZZZZZ
Özlemişim amaAhh wayt ah.. miu ile son dakikalarımızda da kapatmadın telidoyamadım miuşumaaaaaa
bikaç gün bi bakim böyle,olmadı öyle yaparız.etiket çok olunca bulması uzun sürüyo çünkümalipina kaptan miu nun dediğini uygula bence .. menüler için diyet günlüklerine konu açalım.. neticede biz geveze bi takımız
9 dan önce yemeyin gebertirim. A101 açılınca başlayalımHee yaa beraber yapalimda destek olsun saatleri ayarlayalim
Şükür canım bana gelmiyor ekmek sık öğünAaaa gülbiş karataya başlamış oh beee
Hadsizleerrrbikaç gün bi bakim böyle,olmadı öyle yaparız.etiket çok olunca bulması uzun sürüyo çünkü
kahvaltı çok güzel kuzuGünün ilk menüsü benden olsun artim uçuk diye düşünüyorum çünkü tartilamadim pili bitmiş bulacağım inşallah pil satan bir yer
Sabah 9
Kavurmalı yumurta
1 dilim TB ekmek
Az peynir(köy peyniri tuzsuz )
salatalik
3 zeytin
Ara 14:30
1 kahve 3 hurma
Akşam 18
7 hurma
1 bardak süt
Sporlarim
Cuma
1 saat tempolu 150 point
Cumartesi
1 saat tempolu 150 point
Pazar
40 dk tempolu 100 point
Pazartesi
2 saat tempolu yürüyüş 300 point
30 dk normal dağ tırmanma 30 point
@MiuLegomalipina
3 4 litre balım sudan yana hiç sıkıntı çıkmaz banakahvaltı çok güzel kuzu
tam hurmayı çok yemişin diycektimki öğleden sonra detoksa karar verdin heralde
su nerde su içtin di mi wayt
spor da güzel
güzel menü kuzum
kahvaltın güzel
Yaaaa ama 2 saat yurudum hemide kostura kosturaanka ile küsüyoruz takımca
tamam beklerim seni ama eflalden cevap gelmedi saatleri sen ayarla kaclarda yiyelim9 dan önce yemeyin gebertirim. A101 açılınca başlayalımhurmam yok benim
o dsb ne masum yeni bi parti mi
Yemekten önce mi sonra mıtamam beklerim seni ama eflalden cevap gelmedi saatleri sen ayarla kaclarda yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?