Aile Sadadeti artı iş :) kardeşim geldi
Gene şöbiyetle mi geldi yoksaAile Sadadeti artı iş :) kardeşim geldi
Biraz ihmal ettim sanırım burayı
Yok bittiler neyse ki, geçen hafta geldi ama bir arkadaşıyla gelip tatile gittiler, bugün yanımıza geldiGene şöbiyetle mi geldi yoksa
Yidin mi hepsini gene
Tamam kuzu arada ses et burdayım de yeter
Ay ben bu bulamacını hiç sevmiyorum kaç gündür onu yiyosun vitamin namına bişey ye gözünü sevimMenü vereyim
Sabah 10.30
Yulaflı sütlü bulamaç
Öğlen(14.30)
1 tabak yoğurtlu kuru bakla
Akşam(21.30)
1 adet ec yapımı hamburger
Su bol
Spor yok
malipina
Eflalimm gece gece bu yazı cuk diye bana geldi sanki derin bi iç çektimAman ağzının tadı olsun huzurun olsun mali boş ver, bazen hasretini çektiğimiz üzüldüğümüz şeyler elimize geçince bizi mutsuz edebiliyor
Sabahları kolay oluyor yaw, meyve yiyiyorum aslımda aMa bugün öyle oldu..Ay ben bu bulamacını hiç sevmiyorum kaç gündür onu yiyosun vitamin namına bişey ye gözünü sevim
Ne bitmez baklaymış kaç gün odu bozulmadı mı daha
Hamburger hemi de gece gece ekmekli
Fılavır spora ne zaman başlicaktı
Fılavır spor yapsındı
Şöbiyetin hepsini sen yedin zatenYok bittiler neyse ki, geçen hafta geldi ama bir arkadaşıyla gelip tatile gittiler, bugün yanımıza geldi
Yok artık şöbiyetbitti yedik hepsini
Tamam malipikim artık saha fazla gelirim
Ben de özledim
Nasıl gidiyor gaptanlık?
Süt beni acayip tok tuttu sonrada canım istemedi ama o kadar da açlık iyi olmaz diye yoğurt yedim .bide daha istahim kendine gelmedi kuzumkahvaltı çok güzel
ama akşam yemeği niye yok geç diye mi yemedin kuzu
su okey
spor mis
güzel menü kuzum ama keşke erken erken yemeğini yeseydin
Yok yahu ben 1 yediysem eşim 3 yedi, 3 kilo aldıŞöbiyetin hepsini sen yedin zaten
Daha kaptanlık olayının farkında değilim yakında görcez nasıl bişey olduğunu
O göbeenle nası koşcan bilmiyom artıkSabahları kolay oluyor yaw, meyve yiyiyorum aslımda aMa bugün öyle oldu..
Bakla bitmiyooooruu
Koca bir tencere yaptım kardeşim de eşim de elini sürmedi, ben yiyiyorum daha yarım tencere var
Of bu ara iyice sapıttım yemek konusunda..
Spor evet doğru diyorsun, koşmaya başlamam lazım artık..
Accık spor lazım yaw Eylül’de baya rahatlayacağım o zaman başlamam şart oldu
Tamam kuzu bitkin düşme dikkat et kendineSüt beni acayip tok tuttu sonrada canım istemedi ama o kadar da açlık iyi olmaz diye yoğurt yedim .bide daha istahim kendine gelmedi kuzum
Valla çok pis kitlediler. 90dan çaktılar golü resmenYok yahu ben 1 yediysem eşim 3 yedi, 3 kilo aldı
Mali şaka maka sana kitlediler kaptanlık olayını
Şaka bir yana bence süper bir kaptan olacaksın, miu’nun da içi rahattır Emin’im
TMamdır, accık havalar soğusun yine eski menülere dönerim, yazın sıcakta yiyemedim fazla .. bir de karbonhidrat aşerdim deli gibi ama bitiyor yakında..O göbeenle nası koşcan bilmiyom artık
Neyse şurda eylüle kaç gün kaldı bekleriz
Menülere pro ekle eskisi Gibi
HaahhaaaaValla çok pis kitlediler. 90dan çaktılar golü resmençok çırpındım ama kurtulamadım
Malim beni de düşünürmüş guzummmm benimmmTamam kuzu bitkin düşme dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?