Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin için en rahatı hangisiydi onu dene yine. Ben karatay sevmiyorum bana göre değil hiç.

Bi bakacağım Karataya da . Ama artık beslenme şeklimi değiştirmem gerekiyor bence artık benim al ver al ver takatim kalmadı yaşım da 30 u buldu

Bi bakacağım Karataya da . Ama artık beslenme şeklimi değiştirmem gerekiyor bence artık benim al ver al ver takatim kalmadı yaşım da 30 u buldu
karatay en idealidir.bıraktığın zaman fazla bi değişiklik yapmıyosun yeme düzeninde.o yüzden geri kilo alma ihtimalin çok düşük.tavsiye ederim.zaten diyet psikolojisinde olmicaksın

Dene bakalım belki hoşuna gider iyi gelir. Ne var yaşında ya hu ben 35 oldum ama verdim kilo

üşüttün o zaman kuzu ya da çok et tükettiysen de mide yorulmuş olabilir
Et miiii ben etcıl olmayanlardanım su son 2 senedr tadına bakıyorm 4 kasık falan.olmasn hıc aramam eti.salgın varmıs ya ıshal kusma mınıgımle bızı yakaladı.bayramda mılletle bulunca oyle oldu

Aman ağzının tadı olsun huzurun olsun mali boş ver, bazen hasretini çektiğimiz üzüldüğümüz şeyler elimize geçince bizi mutsuz edebiliyor
huzurum yerinde ya şükür.dönsek huzur falan kalmaz kesin.tabi başka şehire taşınırsak huzur olur gene .allah kimsenin ağzının tadını kaçırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…