çaktırmasanaBakınız yazar burada ben üşengeçim diyor
Senin için en rahatı hangisiydi onu dene yine. Ben karatay sevmiyorum bana göre değil hiç.
Aman ağzının tadı olsun huzurun olsun mali boş ver, bazen hasretini çektiğimiz üzüldüğümüz şeyler elimize geçince bizi mutsuz edebiliyoraynen kuzu 8 senedir unuttum ben de bayram ney nasıl kutlanıyo
Ahahahahhshahagssjaj iş başında bi kedi gördüm sankikorkarsan odama gel
iyi geceler kuzum
Tabi ki bebişim atarımçaktırmasana
kuzu bi ara bana özelden takım listesini atabilir misin
Korkuyorum be korkunçlu hikayeler okudumLaaaan
karatay en idealidir.bıraktığın zaman fazla bi değişiklik yapmıyosun yeme düzeninde.o yüzden geri kilo alma ihtimalin çok düşük.tavsiye ederim.zaten diyet psikolojisinde olmicaksınBi bakacağım Karataya da . Ama artık beslenme şeklimi değiştirmem gerekiyor bence artık benim al ver al ver takatim kalmadı yaşım da 30 u buldu
Dene bakalım belki hoşuna gider iyi gelir. Ne var yaşında ya hu ben 35 oldum ama verdim kiloBi bakacağım Karataya da . Ama artık beslenme şeklimi değiştirmem gerekiyor bence artık benim al ver al ver takatim kalmadı yaşım da 30 u buldu
emeğe saygımız sonsuzmalipina ilk sayfada benim şarkım var
çatlaLaaaan
Oyy bir ben sevemedim gittikaratay en idealidir.bıraktığın zaman fazla bi değişiklik yapmıyosun yeme düzeninde.o yüzden geri kilo alma ihtimalin çok düşük.tavsiye ederim.zaten diyet psikolojisinde olmicaksın
Et miiii ben etcıl olmayanlardanım su son 2 senedr tadına bakıyorm 4 kasık falan.olmasn hıc aramam eti.salgın varmıs ya ıshal kusma mınıgımle bızı yakaladı.bayramda mılletle bulunca oyle olduüşüttün o zaman kuzu ya da çok et tükettiysen de mide yorulmuş olabilir
huzurum yerinde ya şükür.dönsek huzur falan kalmaz kesin.tabi başka şehire taşınırsak huzur olur gene .allah kimsenin ağzının tadını kaçırmasınAman ağzının tadı olsun huzurun olsun mali boş ver, bazen hasretini çektiğimiz üzüldüğümüz şeyler elimize geçince bizi mutsuz edebiliyor
git gitAyy gidemedim oğlan uyanacak ben uyuyana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?