Yapmadigimi kim demisHEEE ÇAĞIRDI SENİ SPORAAAAAAAAAAAA
Oldu o zamansen ihmal edilecek gadın mısın
ya sen ne kadan minnoşsun yine nilişkom yaaa duygulandırma ulen beniiiiiiiiEki Görüntüle 2183173
asıl siz hakkınızı helal edin varsa benim helal olsun.. siz olmasanız başaramazdım ben.. iyi ki varsınız
:d:d Hİppo neyin kafasını yaşıyorsun sen bacımBoyu bok diye okumak
sağol kuzum miu mezun olsun listeye bi daha almicam onu daha da şişko yapcam
tamam yazcam ya şu kaptanlığa bi alışim kafam normale dönsün yazcam
yan odayı işkene odası olarak değiştiricem zaten artı gelen işkence odasınaOldu o zamankaptansın azıcık artık ağır ol herkese boncuk dağıtma sadece benimle ol
Sen olmasan o yapılanlar anlamsızdı o yüzden iyi ki varsınO senin minnoşluğun
bidaha bidaha oku diye işteAnladık kaptanda niye 2 kere gonderiyon aynı mesajı
Bugün kafam hiç yerinde değil ki ...:d:d Hİppo neyin kafasını yaşıyorsun sen bacım
gene benim şişkoluğumu sıkıştırdı ya la araya
nö ölökösö vör yööö
unut onu unut
Eki Görüntüle 2183176
gün gelir devran döner miu hanım
unutma
Öperim kız seni bak hemide çok operimbidaha bidaha oku diye işte
ne bileyim kız kk nın işleri
Öperim kız seni bak hemide çok operim
Mantıklı bir çözüm oluryan odayı işkene odası olarak değiştiricem zaten artı gelen işkence odasına
seni bele hayal ettim nedenseBugün kafam hiç yerinde değil ki ...
Tarihe geçti be nasıl unutuyum kimse miu laf edemez ama ben edebilirimahahahah ne ağlaması be girizikili
kk dan atılıp , kazene mesaj atıp hesabını açtırıp, gelip paylaşımda yardırıp saatinde geri atıldığın günü falan unuttun mu sen
ay vayt yaaaaaaaaaaaaa hahahahaha
Yaptım kaptanim yapmazmiyim sabah 1 saat Leslie biraz öncede 2 saat tempolu yürüdüm sadece gelip gitme gezmelerden yürüyüş haricolaaaar
Tarihe geçti be nasıl unutuyum kimse miu laf edemez ama ben edebilirim
ben gidem accık yemek yapam gelcem akşama
hiit yapmalısınYaptım kaptanim yapmazmiyim sabah 1 saat Leslie biraz öncede 2 saat tempolu yürüdüm sadece gelip gitme gezmelerden yürüyüş haric
Aynen öyle olabilirim.. sabah 6 gibi kalktı oğlum.. gece yoldan geldik bide.. onu zorla 10 gibi uyuttum 1 saat uyudum.. ama uykumu alamadım.. halim yok .. bişi de yemedim en son az önce hurma yoğurt yedim yoksa bayılacaktım.. öle değişik bir gün oldu..seni bele hayal ettim nedenseEki Görüntüle 2183178
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?