- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Saf ve temiz duygularla miuşum sen yorulma menüleri ben yorumlarım demiştin halbuki
AglamadimGeldim balkon konuşmasınaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Kızlar 1 yıllık bir süreçte bu harika takımda kaptanlık yaptım..
diyet günlüklerinde takılırken geldi @Ausencia bana.. zaten ausu hep çok sevrdim ben hala da öyle.. muhabbetimiz vardı.. kaptanlıktan konu açılınca .. bir de austan gelince bu öneri.. ausuma hayır demem imkansız.. çok seviyorum zalımı.. o zamanlar da en başından beri 7. takımı tanırdım ben okurdum hep dışarıdan.. kızlar beni pek tanımazdı ama ben hemen herşeyi biliyordum.. dedim aus'a tamam.. ama aus gibi efsane bir kaptandan takım devralmak ve bu kadar kalabalık/aktif bir takım devralmak korkutmuştu başta.. düşünsenize.. dışarıdan pat diye gelip herkesin sevdiği aus yerine kaptanlık yapmak
daldım gitti ulen 7. takım akıntısına.. bu takımdaki kızlar sağolsun beni çok iyi karşıladılar.. ausum hep ama hep yardımcı oldu yanımda oldu kk da olduğu sürece.. zırt pırt özel mesajla kafasını çok şişirmiştim zamanındaama bana harika bir takım teslim ettiğini biliyordum, deneyimleyerek de yaşadım
1 yıl dile kolay epey de şey yaşadık.. ne fırtınalardan sağ çıktık çok şükür.. beni hep koruyup kolladınız siz , hep arkamda durdunuz, güç verdiniz, destek oldunuz, yeri geldi toplu atılmalara/banlara kadar gitti birlikteliğimiz.. ne ateşli takımız
ne güzel bi deneyim oldu sayenizde.. iyi ki siniz siz benim için..
en başta @Ausencia ya bana bu takımı ve içinden harika dostluklar kazandırdığı için,
sonraWhiteblacklife @begum75 @nehirnil111 @hepfit matematik61 işte bu kızlara.. bana yönetimde hep destek olup işimi çoooooooooook kolaylaştırdıkları için
sonra da size.. benimle yol aldığınız bana katlandığınız için
çooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim. çok seviyorumiyiki varsınız be!
ve @malipina ya kaptanlık sorumluluğunu alabildiği için.. güzel kalplim..
benim kaptanlığımda kızlar bana yardımcı oldu.. şimdi devir senin devrin malim.. heeep ama heeep yanındayım! yanındayız!
harika bir kaptan olacaksınsağında solunda ardında hep biz olacağız. asla yalnız yürümeyeceksin (Liverpool sloganı mıydı bu )
çok seviliyorsunuz.. kocaman 1 yıl için teşekkür ederim her birinize..
o zaman bozuyom detoksu
evet bence de@malipina da doğru bir seçim oldu
Tamamen duygusal açlık yaşıyorum, nasıl alıştıysam tıkınmaya bir haftada
Canımsın sen
Yerim seni
Tamam kuzucum sen nasıl uygun görürsen
ay canım hergafcımmmmmmmGonlu güzel kaptan sadece 7. Takima degil 90 larada el attin,yardimci oldun, dususte oldugum bir donemde benim de elimden tutup kaldirdin,buraya davet ettin tesekkur ederim. Seninle kaptanliginda fazla vakit geciremedik,misal o civili sopandan dayak yiyemedim, bundan sonra burada kaynasiriz insallah.
Takimi cok guzel yonettigin buradaki dostluklardan ve aldiginiz birinciliklerden belli oluyor,demekki aldigin gorevi layikiyla yapan birisin bunun icin seni kutlarim,her aldigin yeni gorevlerde basarilar dilerim.
Gozunun arkada kalmayacagi bir kaptana da@malipina takimi devrettin,mutluluk ve guzellikler hep seninle olsun canim
Canım buralardamisinSaf ve temiz duygularla miuşum sen yorulma menüleri ben yorumlarım demiştin halbuki
ya sen ne kadan minnoşsun yine nilişkom yaaa duygulandırma ulen beniiiiiiiiDur az ağlayayımÇok duygulandım Mium iyi ki kaptanımız oldun iyi ki tanıdık seni ve yola devam hep beraberiz emeklerin için her şey için esas biz teşekkür ederiz Gecen gündüzün hep burası oldu sinirlendirdik kızdırdık ama döndün sarıldın hakkını helal et emi hepimizin üzerine hakkın var Çok çok seviliyorsun
Eki Görüntüle 2183168
@malipina Gelelim Malime sütçüme hayırlı olsun kuzum kaptanlığın inşallah çok güzel de yapacaksın inanıyorum her zaman yanındayızbeni ihmal etme emi
Buedayım şimdilik.. bebişi emziriyorumCanım buralardamisin
hainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnama miu yapcakmış listeyigiderken rezil olsun
Bende aynı bebisler olmasa zaten totis yer görmeyecek ne soracam şimdi hurma yogurdumu yesem acikmam da acikirsam süt icsem olurmuBuedayım şimdilik.. bebişi emziriyorum
Aman be illa ağlatacaksin demiGeldim balkon konuşmasınaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Kızlar 1 yıllık bir süreçte bu harika takımda kaptanlık yaptım..
diyet günlüklerinde takılırken geldi @Ausencia bana.. zaten ausu hep çok sevrdim ben hala da öyle.. muhabbetimiz vardı.. kaptanlıktan konu açılınca .. bir de austan gelince bu öneri.. ausuma hayır demem imkansız.. çok seviyorum zalımı.. o zamanlar da en başından beri 7. takımı tanırdım ben okurdum hep dışarıdan.. kızlar beni pek tanımazdı ama ben hemen herşeyi biliyordum.. dedim aus'a tamam.. ama aus gibi efsane bir kaptandan takım devralmak ve bu kadar kalabalık/aktif bir takım devralmak korkutmuştu başta.. düşünsenize.. dışarıdan pat diye gelip herkesin sevdiği aus yerine kaptanlık yapmak
daldım gitti ulen 7. takım akıntısına.. bu takımdaki kızlar sağolsun beni çok iyi karşıladılar.. ausum hep ama hep yardımcı oldu yanımda oldu kk da olduğu sürece.. zırt pırt özel mesajla kafasını çok şişirmiştim zamanındaama bana harika bir takım teslim ettiğini biliyordum, deneyimleyerek de yaşadım
1 yıl dile kolay epey de şey yaşadık.. ne fırtınalardan sağ çıktık çok şükür.. beni hep koruyup kolladınız siz , hep arkamda durdunuz, güç verdiniz, destek oldunuz, yeri geldi toplu atılmalara/banlara kadar gitti birlikteliğimiz.. ne ateşli takımız
ne güzel bi deneyim oldu sayenizde.. iyi ki siniz siz benim için..
en başta @Ausencia ya bana bu takımı ve içinden harika dostluklar kazandırdığı için,
sonraWhiteblacklife @begum75 @nehirnil111 @hepfit matematik61 işte bu kızlara.. bana yönetimde hep destek olup işimi çoooooooooook kolaylaştırdıkları için
sonra da size.. benimle yol aldığınız bana katlandığınız için
çooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim. çok seviyorumiyiki varsınız be!
ve @malipina ya kaptanlık sorumluluğunu alabildiği için.. güzel kalplim..
benim kaptanlığımda kızlar bana yardımcı oldu.. şimdi devir senin devrin malim.. heeep ama heeep yanındayım! yanındayız!
harika bir kaptan olacaksınsağında solunda ardında hep biz olacağız. asla yalnız yürümeyeceksin (Liverpool sloganı mıydı bu )
çok seviliyorsunuz.. kocaman 1 yıl için teşekkür ederim her birinize..
Ben detoksta olduğum günler ev halkına cıssşı yemekler yapıyorum ki yiyemiyimKocişime kıymalı kabak yemek yapıyorum hemide nasıl koktu buram buram
ipekcimmmmmmmmmmmm seni yerim yeeeerYaa duygulandım amaaa benburası harika bi takim ve sen harika bi kkaptandın miummm emeğine sağlık , hep burda bizimle oll malimizin de çok iyi bi kaptan olacağına eminim hepinizi iyiki varsiniz ve hep olun inşallah
Kaptanim yaa yemeğe soğanı yanlışlıkla acı soğan dogramisim fena gözüme gittisaka bı yana hakkını helal et kaptanim çok çok tşk ederim emeğin her zerresi icin
Onları yapsam da canım çekmez de kabagin yeri bı baskaBen detoksta olduğum günler ev halkına cıssşı yemekler yapıyorum ki yiyemiyimmesela makarna falan.. yada patates yemeği..
ay ne ayrılması maraton daha yeni başlıyor tefommmBu nasıl bir konuşma böyle yaaa
Ayrılır gibi
Bizde sana teşekkür ederiz canım iyiki varsın
Olur cnm acıkırsan süt yada az sütlü kahve iç.. güzel bastırıyor.. bugün bende sizden özendim çakma detoks yapıyırum.. hurma yoğurt yedim 7 gibi muz+ süt yerim bakalım.. cnm yemek yemek istemiyor.. bayramda kaçırdımBende aynı bebisler olmasa zaten totis yer görmeyecek ne soracam şimdi hurma yogurdumu yesem acikmam da acikirsam süt icsem olurmu
Hatırlatma hatırlatma ağlarım valla ( boy yoksunu vayt)Kuzum bakma sen mimuya boyuna göre kilosu fazla değil, hatun 180
yaaaa ne kadan tatlısın yan odaya geçelim miAğlayabilir miyimm..
Böğüre böğüre salyalı sümüklü...
Beni ben yapan özüme döndüren vura vura diyete alıştıran düzenimi bozan buradan özelden 7 24 yardımcı olan ilk göz ağrım cnm çiçeğim güzelim@MiuLego hakkını helal et canım iyiki gelmişim seni sizi tanımışım.. O sopayı az yemedim o izler benim silmeyin sildirmem
Neyse @malipina cnm şaka ile başladı ama kaptan oldun iyi de oldu hayırlı olsun cnm şaka değil dimi arttık
bı mezar secerim hayriniza Fatiha okuyup 1kurek toprak atarsiniz yok olmaz derseniz kepçeyle ittiriverinipekcimmmmmmmmmmmm seni yerim yeeeer
hep burdayız beraberiz sonuna kadar kuzu
biz 1-2 günlük sevmedik ulen birbirimizi
soğanlar nerelerine gidecek eksileri getirmezsen sen daha acabaaa
İşte kabağı ben yiyebildiğim için diyette o yüzden detoks dışı yapıyorum...Onları yapsam da canım çekmez de kabagin yeri bı baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?