Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aglamadim

ay canım hergafcımmmmmmm
seninle de artık daha detaylı ilgilenebileceğim.. en en yoğun zamanımdaydım ben senle kaynaşırken... seni kazanmak ne güzel..

duygulandırdın canım benim.. seviliyorsun ve ip gibi olacaksın

ya sen ne kadan minnoşsun yine nilişkom yaaa duygulandırma ulen beniiiiiiii

asıl siz hakkınızı helal edin varsa benim helal olsun.. siz olmasanız başaramazdım ben.. iyi ki varsınız

ama miu yapcakmış listeyi giderken rezil olsun
hainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vatan ha i niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sen önce dişlerini fırçala beni kalpten mi götürücen sen

ben mali için hazırlayacağım
onun ilk kaptanlık listesi olucuk

Aman be illa ağlatacaksin demi

Yaa duygulandım amaaa ben burası harika bi takim ve sen harika bi kkaptandın miummm emeğine sağlık , hep burda bizimle oll malimizin de çok iyi bi kaptan olacağına eminim hepinizi iyiki varsiniz ve hep olun inşallah
ipekcimmmmmmmmmmmm seni yerim yeeeer

hep burdayız beraberiz sonuna kadar kuzu
biz 1-2 günlük sevmedik ulen birbirimizi
Kaptanim yaa yemeğe soğanı yanlışlıkla acı soğan dogramisim fena gözüme gitti saka bı yana hakkını helal et kaptanim çok çok tşk ederim emeğin her zerresi icin

soğanlar nerelerine gidecek eksileri getirmezsen sen daha acabaaa

Bende aynı bebisler olmasa zaten totis yer görmeyecek ne soracam şimdi hurma yogurdumu yesem acikmam da acikirsam süt icsem olurmu
Olur cnm acıkırsan süt yada az sütlü kahve iç.. güzel bastırıyor.. bugün bende sizden özendim çakma detoks yapıyırum.. hurma yoğurt yedim 7 gibi muz+ süt yerim bakalım.. cnm yemek yemek istemiyor.. bayramda kaçırdım yollarda fln..

yaaaa ne kadan tatlısın yan odaya geçelim mi

kuzum sen zayıfladıkça güzelleşiyorsun azmini hiç kaybetme
bir telefon uzağındayım hep temasta olalım diyet konusunda

sopalamaya devam ama ondan vazgeçemem
çok canın acıyor biliyorum ama o zalım miuyu gömdüm artık pamık miu var

ipekcimmmmmmmmmmmm seni yerim yeeeer

hep burdayız beraberiz sonuna kadar kuzu
biz 1-2 günlük sevmedik ulen birbirimizi

soğanlar nerelerine gidecek eksileri getirmezsen sen daha acabaaa
bı mezar secerim hayriniza Fatiha okuyup 1kurek toprak atarsiniz yok olmaz derseniz kepçeyle ittiriverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…