Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok mutsuzum göbek ve Migdem birleşmiş durumda akşam akşam bir sürü bisiyler yedim ofise alıp gelmiş arkadaş
Ama yarın patates detoksu ile toparliycam eminim

Biliyorum üzgün olmak ise yaramıyor
Banu cnm seni kırmak istemem ama düzenli menü vermezsen, ikram edilenleri geri çevirmezsen, tam anlamıyla konsantre olmazsan daha çok üzülürsün kendimden biliyorum gözümün döndüğü çok oluyor ama dengelemek önemli.. 2 gün gözün döndüyse 5 gün dengelemek lazım.. bu koruma için.. ama kilo vermen lazım ise hiö bir şekilde istisna olmamalı..

Çok mutsuzum göbek ve Migdem birleşmiş durumda akşam akşam bir sürü bisiyler yedim ofise alıp gelmiş arkadaş
Ama yarın patates detoksu ile toparliycam eminim

Biliyorum üzgün olmak ise yaramıyor
Hurmanın şekerinden patatesin karbonu dan korkup bunları yemen Banu ne diyeyim ki sana hem rahatsızsin bu kılondan hemde aynen devam ediyorsun hani çok uzun süre diyet yapsan da canım çekti desem eyvallah ama sen bu abur cubur un içinden yeni çıkmadın mi zaten

He yapacam cnm zaten Stepper yapmam lazım artık iç bacaklarım feci sarktı
Akşamda yapacaktım valla camış gibi halinin ortasına yatıp uyudum
bugün hemen yap eve gidince
geç saate bırakma
önce yap sonra camış gibi yine uyu halının ortasında

Haklısın cnm neden kırılayım haklısın
3 günlük patates detoksu çok iyi gelecek bana eminim sonrada veririm hergün menü şuan ki görüntü öyle mutsuz ediyor ki beni inanamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…