Banu cnm seni kırmak istemem ama düzenli menü vermezsen, ikram edilenleri geri çevirmezsen, tam anlamıyla konsantre olmazsan daha çok üzülürsünÇok mutsuzum göbek ve Migdem birleşmiş durumda akşam akşam bir sürü bisiyler yedim ofise alıp gelmiş arkadaş
Ama yarın patates detoksu ile toparliycam eminim
Biliyorum üzgün olmak ise yaramıyor
Demi ya eski adı üstünde eskimiş yaşlanmis bitmiş evet ya
hainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
detoksdayım diyorummenü diyorsun menüüüü
eski kaptanınız batsın eskimiş gitmiş öğretilerini atsana sen çöpehoşuma kaçtı evet
yakarım istanbulu baakDemi ya eski adı üstünde eskimiş yaşlanmis bitmiş evet ya
akşam bi leslie patlatırsın artık banu? ya da stepper
Hurmanın şekerinden patatesin karbonu dan korkup bunları yemen Banu ne diyeyim ki sana hem rahatsızsin bu kılondan hemde aynen devam ediyorsun hani çok uzun süre diyet yapsan da canım çekti desem eyvallah ama sen bu abur cubur un içinden yeni çıkmadın mi zatenÇok mutsuzum göbek ve Migdem birleşmiş durumda akşam akşam bir sürü bisiyler yedim ofise alıp gelmiş arkadaş
Ama yarın patates detoksu ile toparliycam eminim
Biliyorum üzgün olmak ise yaramıyor
bugün hemen yap eve gidinceHe yapacam cnm zaten Stepper yapmam lazım artık iç bacaklarım feci sarktı
Akşamda yapacaktım valla camış gibi halinin ortasına yatıp uyudum
Yanıyor zaten başka bişey dusunyakarım istanbulu baak
Yanıyor zaten başka bişey dusunex kaptan
Bende çok var veriyim miHatırlatma hatırlatma ağlarım valla ( boy yoksunu vayt)
Banu cnm seni kırmak istemem ama düzenli menü vermezsen, ikram edilenleri geri çevirmezsen, tam anlamıyla konsantre olmazsan daha çok üzülürsünkendimden biliyorum gözümün döndüğü çok oluyor ama dengelemek önemli.. 2 gün gözün döndüyse 5 gün dengelemek lazım.. bu koruma için.. ama kilo vermen lazım ise hiö bir şekilde istisna olmamalı..
Yok direk ex dedim ex sevgili ex koca ex kaptan yani eksimis pili bitmiş işi bitmisex derken sex mi demek istedin
Ver ver ver verBende çok var veriyim mi
aynen mimu.. rastlaşamadık biz
ama olsun takım üyesi olarak yol alacağız artık
ve evet kesinlike 7. takım kk efsanesi net
löpet
tamam vurma
Listeye ne zaman geliyorsun canimhayırdır hippo hurmalar mi tırmaladı
Heee 1 cm veriyim ikimizde 157 olakVer ver ver ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?