Son cümle olayı çözüyor. Gerçekten yiyeceklerin bir yere kaçmadığını.. hergünü sıfır kaçamakla geçirmek zorunda olmadığımızı kafaya sokmak lazım. Korumadayız yarın da yeriz. Kaçmıyor..Ayy yok cidden sıkıldım, hunharca her şeyi bir güne sığdırıp yemesem buna gerek kalmazdı ama ben resmen sıkıntıdan sürekli yedim bu sefer ya. Hiç bu kadar çok yememiştim ben.
58 ı koruyum şimdilik birde ben pilates yapıcam eskiden yapmıştım iyi oluyor bana.
Hunharca yemek istemiyorum artık. Yani şu psikolojiden çıkmam lazım diyette gibi aman yedim ki yedim şunu da yiyim değil de, zaten korumadayım başka günde öbürünü yerim demeliyim rahat olmalıyım.
Hayır beeeNe manada açlık mı? Yoksa yedin mi listede
Heee mantıklı ivit pratik zekaÖlürsem kabrime gelme istemem istemeeeeeemzahmet etme kaptan damlalık baglatirim çiçeklerim her daim sulansin
Hadi bee bana sallayacanmiPonponlarla donatacağım ulen bu 7. Takımı
temizlenmek zorunda canım yoksaaaa mezarıma gelip çiçeklerimi bile sulayan olmaz dimi kaptan @MiuLego şaka bı yana olacak inşallah bugün güzel geçti 2 gün kaldı inşallah nasıl olsa hurma stokladimTemizlenir boyle devam edersen kafana takip stres yapma
Aynen kuzum ben bocaladım, korumada olduğumun idrakında değilim ondan oldu. Nasılsa bir detoks yapar devam ederim diye düşündüm. 58 de bana iyi ama kafamda hala 53 var ya, kasıyorum yine kendimi.Son cümle olayı çözüyor. Gerçekten yiyeceklerin bir yere kaçmadığını.. hergünü sıfır kaçamakla geçirmek zorunda olmadığımızı kafaya sokmak lazım. Korumadayız yarın da yeriz. Kaçmıyor..
Pilates harika olur eflal başla evet
Al işte ona bile gelmeyeceksinHeee mantıklı ivit pratik zeka
Hee anladımHayır beee
Koruma kısmında ayarı tutturamamakta
Diyette iyiyiz çok şükür bebeğim biliyorsun
Canım cuma çıkıcam benim hala da gelecek iki güne, şimdi çıkarsam kalp krizi geçiririmNego tartiya çıktın mı
En iyisini yapiyonCanım cuma çıkıcam benim hala da gelecek iki güne, şimdi çıkarsam kalp krizi geçiririm
Aynen kuzum ben bocaladım, korumada olduğumun idrakında değilim ondan oldu. Nasılsa bir detoks yapar devam ederim diye düşündüm. 58 de bana iyi ama kafamda hala 53 var ya, kasıyorum yine kendimi.
Yok 58 ı göreyim bu dediğimi yapıcam, cuma ne çıkıcam bakalım.
Kesinlikle bir yere kaçmıyor yemekler abartmaya lüzum yok. Birde sporu ihmal etmezsem bir set olmaz. Bayramda hiç yapamadım onun da etkisi var.
Hee anladımyani açlıktan ölsek listede yemeyiz biz
Canım cuma çıkıcam benim hala da gelecek iki güne, şimdi çıkarsam kalp krizi geçiririm
Girme listeye banuuu
Listesiz devam et
Sakın girme listeyeee
Listesiz morti ile devam et
Olur banu neden olmasınListesiz olmuyor cnm
Burası olmazsa başka takımda mutlaka giricenm listeye sohbete gelirim burayada listesiz olmuyor çünkü
Doğru diyorsun canım dinliycem seniBence en az 2-3 ay 58 de kalmalısın eflal. Vücut hem alışsın o kiloya hem de dinlensin bi kendine gelsin.
Sonra illaki 53 dersen yine sıkarsın
Heee gardaş :)
Ahahahahahdhskshgsakhs hatun net
Ne bileyim geldi ayol, kahve de içtim duble amaNe uykusu kız
Daha değilsin önce bi 58 i gör yine o zaman korumadasınDoğru diyorsun canım dinliycem seniayy ben artık korumadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?