Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Son cümle olayı çözüyor. Gerçekten yiyeceklerin bir yere kaçmadığını.. hergünü sıfır kaçamakla geçirmek zorunda olmadığımızı kafaya sokmak lazım. Korumadayız yarın da yeriz. Kaçmıyor..

Pilates harika olur eflal başla evet

Aynen kuzum ben bocaladım, korumada olduğumun idrakında değilim ondan oldu. Nasılsa bir detoks yapar devam ederim diye düşündüm. 58 de bana iyi ama kafamda hala 53 var ya, kasıyorum yine kendimi.
Yok 58 ı göreyim bu dediğimi yapıcam, cuma ne çıkıcam bakalım.
Kesinlikle bir yere kaçmıyor yemekler abartmaya lüzum yok. Birde sporu ihmal etmezsem bir set olmaz. Bayramda hiç yapamadım onun da etkisi var.

Bence en az 2-3 ay 58 de kalmalısın eflal. Vücut hem alışsın o kiloya hem de dinlensin bi kendine gelsin.

Sonra illaki 53 dersen yine sıkarsın
Hee anladım yani açlıktan ölsek listede yemeyiz biz

Heee gardaş :)
Canım cuma çıkıcam benim hala da gelecek iki güne, şimdi çıkarsam kalp krizi geçiririm

Ahahahahahdhskshgsakhs hatun net

Listesiz olmuyor cnm
Burası olmazsa başka takımda mutlaka giricenm listeye sohbete gelirim burayada listesiz olmuyor çünkü
Olur banu neden olmasın
Liste sana iyi gelmiyor gelmeyecek
Listesiz ama kendine inanarak devam edersen çok da güzel gider biliyorsun

Senin meta listelik değil. Kendine de aşırı stres oluyor biliyorsun

Bence en az 2-3 ay 58 de kalmalısın eflal. Vücut hem alışsın o kiloya hem de dinlensin bi kendine gelsin.

Sonra illaki 53 dersen yine sıkarsın

Heee gardaş :)

Ahahahahahdhskshgsakhs hatun net
Doğru diyorsun canım dinliycem seni ayy ben artık korumadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…