Duruma göre bu hafta ya da haftaya kuzu mali kaptan alırsa tabi beni listeyeListeye ne zaman geliyorsun canim
Nasıl oldun berna, ben de hasta oluyorum galiba
Öğretiriz bebeyimben de bakim sen yaparken öğrenirim
Duruma göre bu hafta ya da haftaya kuzu mali kaptan alırsa tabi beni listeye
alır alır tabiDuruma göre bu hafta ya da haftaya kuzu mali kaptan alırsa tabi beni listeye
Cano eğer çok kansizsan regli az sürebilir, ben 3 gün oldum diye gittim doktara regli olmuşsun rahîm kalınlığı yumurtalıklar normal arada olabilir dedi (ilk 2 gün çok, 3. Gün azıcık gelmişti )Yok kuzu iki gün şiddetli kanaman oldu regl değil eee kansızlık üst noktada çözüm de yok ve iki gündür durmadan koşuşturma içindeyim sıcakta yürüdüm bugün o da yapmış olabilir
Kaptan alacak mi bakalım?Aynı zamanlarda listede mi olacaz fitim
Yüzdem iyi olursa uygun görürse girerimalır alır tabi
Canım yaa şimdi tartildim sabahki ile aynı kilodayim nasıl senceYüzdem iyi olursa uygun görürse girerim
Ferman kaptanimindir
Suyu coooookkkkkk iç emiKuzu Bi de bağırsaklarımı bozdum galiba Bi geçsin de
Bende çok var veriyim mi
Çok mutsuzum göbek ve Migdem birleşmiş durumda akşam akşam bir sürü bisiyler yedim ofise alıp gelmiş arkadaş
Ama yarın patates detoksu ile toparliycam eminim
Biliyorum üzgün olmak ise yaramıyor
Süper bu sabaha eksi demekCanım yaa şimdi tartildim sabahki ile aynı kilodayim nasıl sence
Sen ver lan sana fazla o boy
Ayy gerçek mi yaaSüper bu sabaha eksi demek
Ahahahahhsaha baştaki yazıya koptumtam bitti diye sevinirken tabağın içine saklanmış hurma görmekramazana kadar hurma yemiycem bi daha
menü
09:30 7 hurma, süt
13:30 7 hurma,süt
17:30 7 hurma,süt
su:4 lt
spor: daha yapmadım ama en az 30 dk tempolu yürüyüş olur
@malipina
Bu kışı çok iyi değerlendirmeyiz daha yaz bitmeden başladık yılbaşına kadar hedef koydum ben sonra da yaza kadar koruma inşallah yarabbim :) :)
Annem göster ama verme diyorSen ver lan sana fazla o boy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?