Kaptan alacak mi bakalım?
Yüzdemiz kilo verimimiz yeterli olacak mi?
Ben bile bilmiyorum ki girebilecek miyim?
Bu kışı çok iyi değerlendirmeyiz daha yaz bitmeden başladık yılbaşına kadar hedef koydum ben sonra da yaza kadar koruma inşallah yarabbim :) :)
Anaaa kansızlıktan mi oluyor öyle? Ben nerdeyse 6 aydır öyle oluyorum yaCano eğer çok kansizsan regli az sürebilir, ben 3 gün oldum diye gittim doktara regli olmuşsun rahîm kalınlığı yumurtalıklar normal arada olabilir dedi (ilk 2 gün çok, 3. Gün azıcık gelmişti )
Olurum degil mi,kalin urgan ipi de olsam raziyimay canım hergafcımmmmmmm
seninle de artık daha detaylı ilgilenebileceğim.. en en yoğun zamanımdaydım ben senle kaynaşırken... seni kazanmak ne güzel..
duygulandırdın canım benim.. seviliyorsun ve ip gibi olacaksın
Girme listeye banuuuBenimki tamamen kaptan insiyatifinde
6 ayı doldurdum ben
Ama bir iki hafta toparlamam lazım
Ahahhaahhaaaha verilen aynı söz vol. 83636282627262Açım yani ne var ki bir daha da sapıtıp detoksa muhtaç olmuycam bu ne ya. Ben korumanın tadını niye adam gibi çıkarmıyorum acaba
Kiyamam,ben de ayni yemekten yiyecem,çok severim.Kocişime kıymalı kabak yemek yapıyorum hemide nasıl koktu buram buram
Bende fena açım ne yani hemde çok fenaAçım yani ne var ki bir daha da sapıtıp detoksa muhtaç olmuycam bu ne ya. Ben korumanın tadını niye adam gibi çıkarmıyorum acaba
Artılar temizlense yine şükür diyecem canım yaaKiyamam,ben de ayni yemekten yiyecem,çok severim.
Sen de dedetoksunla tartiyi sallayacaksin ama
O la cak sıııınOlurum degil mi,kalin urgan ipi de olsam raziyim
Sen de seviliyorsun
Bende de ponpon sallayacakmisinO la cak sıııın
Malim gibi aynısı tıpkısı
Olacaksınnn
Öncesi sonrası bile yapacaksın bize
Biz de ponponlar sallayacağız hergaf destek kızları olarak
Sabit gelsen şükür mü diyeceksin yani senBende fena açım ne yani hemde çok fena
Artılar temizlense yine şükür diyecem canım yaa
Dötüm delindi beeeeoooooooooo cır cırrrrrrrr
özge iyi eksi getirir cır cır
İçiyorum kuzuuu 4 lt yi buldu valla korkumdan içiyorum böbrekler cortlamasın dieSuyu coooookkkkkk iç emi
Ahahahahhsaha baştaki yazıya koptum
Kuzuuuuum sen kurt detoksu yap bence
Mini mini kurtçuklar ımmmmm protein deposu yapış yağış ve ıslak kurtcuklarr
Tam bitti sanırken tabağın dibinde kalmış kımıl kımıl bir kaç kurtcuk görmek falan
Evet kurt detoksu yap :))
Amiiiiinnnn hay ağzın yeşilçay içsin be
Ponponlarla donatacağım ulen bu 7. TakımıBende de ponpon sallayacakmisin
Temizlenir boyle devam edersen kafana takip stres yapmaBende fena açım ne yani hemde çok fena
Artılar temizlense yine şükür diyecem canım yaa
Ayy yok cidden sıkıldım, hunharca her şeyi bir güne sığdırıp yemesem buna gerek kalmazdı ama ben resmen sıkıntıdan sürekli yedim bu sefer ya. Hiç bu kadar çok yememiştim ben.Ahahhaahhaaaha verilen aynı söz vol. 83636282627262
Ölürsem kabrime gelme istemem istemeeeeeemSabit gelsen şükür mü diyeceksin yani senkendini vurdurtma bana pembik
Kendini göm mezara ben çiçeklerini sulamaya gelirim
Ne manada açlık mı? Yoksa yedin mi listede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?