Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sordum kaptanim almiyolar veterinerden arkadasa biraktim iste eve geldim icimde bi huzun var ben cavdar yanimda deglken uyucam ilk kez ya bisey olursa diyorum bi sindi odaya kacarsa diyede aklim cikiyo of veterinerden kacmisti bi kez mesela

olsun haftayada olıur beende ortama ısınırım
maalesf canım öğle belirgin bir kilo kaybı yok canım haftaya bakarız buralardayım inş

ben gidyim eşim kahve istiyor yanınada hurma
buranın en güzel taraflarından biride taze hurma

paşam küsmüyüz ya hiç pas vermiyon neler yapıyon
yine uzun uzun yazıyon anladığım kadarıyla herşey yolunda ayrıca eşin seni düşünmüş

teşekkürler canım buralarda döner yemekte varmış
aslında arkadaşın oğlu sünnet oldu onun için verdi bu piknik davetini eşide lokantacıydı döner yapmayı biliyormuş çok lezzetliydi

Benim dedemlerde Umreye giderler her sene hic duymadim doner yediklerini:) ama gercekten gelen hurmayla burdakiler farkli oluyo bende seviyorum:)

bu arada unutmusm ben gene light cikolata yedim iyimi

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

anşaaa, ananee, ecemavi, gerbera1987, SAPHIRA

ooooo muhabbete gel muhabbeteee

Benim dedemlerde Umreye giderler her sene hic duymadim doner yediklerini:) ama gercekten gelen hurmayla burdakiler farkli oluyo bende seviyorum:)

bu arada unutmusm ben gene light cikolata yedim iyimi

mekke medine de türk lokantaları var ama burası oraya baya uzak onun için buralarda pek tr lokantası yok ama yeni bir taneaçılmış eşimi ikna edersek gidecez

mekke medine de türk lokantaları var ama burası oraya baya uzak onun için buralarda pek tr lokantası yok ama yeni bir taneaçılmış eşimi ikna edersek gidecez
Insallah gidersiniz:) peki alisverisiniz evdeki yemekleriniz zor oluyomuki ya
kızlar ben televizyon izleme özürlüyüm de ne var televizyonda söyle doğru düzgün izlenecekk....

Ben yaklasik 3senedir bazi maclar disinda tv izlemiyorum sinirimi bozuyo canim bazen haber programlarini dinliyorum bide oda gereksiz gerci ozunde izlencek bisey yok kanimca:)

Ben yarin yazarimda tatilde aynimi gecsek kilom bolunmese belki birinci olurum donustee:)
tatlım yarınki bildirimini ekleyeceğim zaten,nickinin yanına da izinli yazıcam bu durumda.haksızlık olur hayatım,anlıyorum seni
olsun haftayada olıur beende ortama ısınırım
maalesf canım öğle belirgin bir kilo kaybı yok canım haftaya bakarız buralardayım inş

tamam canım

canım patlamış mısır istıyooooooooooooo....yememeliyimm onuu...

kızlar ablam batıkentte oturuyo ben etimesgutta yaklaşık 20 dakika mesafesi var bu saatte gitsem diyorum ama trafik magandallarından çok korkuyorum bu ankarada napsam gitsemmi dizimi kırıp evde mı otursam...eşimde evde yok kızımda babannede kalıo çok sıkıldım yaa tek başımaa...:18:

Korkma canim ben dovdum bugun hepsini ordaydimda:d cidden etimesgut tarafinda trafik berbat oluyo ama aliscaksin canim napabilirsin baska..misirda yeme pasam kizar:d

Ben cavdardan ilk kez ayri kaliyorum su anda bile cok ozledim napcam ben
kedinden neden ayrıldım sen bakıyım kaçırdıgım birşeylermi var:44::44:82 kiloya gelince adet oldugumdan şiş heryerim su tutmuş vucudum yoksa çok umudluydum inan kaçamak yapmadım hiç reglide böyle oyunlar oynuyo banahaftaya cuma görürüsün kilomu sen
aklımdAN İNAN ÖYLE GEÇTİ BROKOLİ HAŞLADIM KENDİME ONLAR MAMALARI YERKEN BEN SALATA YİCEM ZATEN AZ OTURURLAR HERKEZİN BEBELERİ VARYARIN HEM PAZARDA VAR ONDAN BENİM SPONSOR BAKALIM YARIN İŞTEN ERKEN GELİP PAZARA GÖTÜRÜCEKMİ BENİ
paşam küsmüyüz ya hiç pas vermiyon neler yapıyon
yine uzun uzun yazıyon anladığım kadarıyla herşey yolunda ayrıca eşin seni düşünmüş
YOK CANIM YA ESTAFURLAR BU ARALARA KAFAM DOLU AKLIM GÜVERCİNDE KALDI YA NE ALEMDE ACABA :44::44:ARKADAŞIM TELEFONDA AGLAYIP DUURYO EŞİYLE BOŞANMANIN EŞİGİNDE ONUN STRESİ BANA YETİYO SONRA BENİM PANİK ATAK COŞUYO KÖR ŞEYTAN DİYOKİ ARKADAŞIN EŞİNİ ARA ANA AVRAT HALLET KAPA TELEFONU DİYOR EŞİM ZOR TUTTU BENİ YAPMA KARIŞMA KİM NE YAPARSA AYPSIN DEDİ AMA ARKADAŞIM AGLADIKÇA BAN HIRS GELİYO YA BENDE ÜZLÜYORUM
KIZLAR BEN YARIN GİREMEM OLDUMİ MİSAFİRLER NE ZAMAN GDİER BİLEMİYORUM İYİ AKŞAMLAR DİLİYOURM SİZLERE BEN ÇIKIYIM ÇOK YORULDUM BUGÜN UYUYUMDA ERKEN KALKIYIM DAHA HAZIRLI YAPICEM YARINA
MENÜDE
PATATES SALATASI
KAKAOLU EK
AÇMA
SİGARA BÖREGİ
GÜL BÖREGİ
SÜTLÜ İRMİK TATLISI
BROKOLİ SALATASI
MAKARNA SALATASI YAPAIYI DİDİM BAKALIM RAPOR VERİLMİŞTİR BEN KAÇTIM YARIN GELİŞMELERİ YAZARIM SİZLERE BEN KAÇTIM

Ay ya o kadar yazmistim silindi
Biz new York a geldik ins gece de evimize ulasiris
Sanirim 1,5 kilo aldim AMA cok guzel gecti tatilimiz elhamdulillah
Opuyorum hepinizi diyete kaldgmz yerden devam ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…