canım koca bir çanak az yağlı salata yap.bir tuzlu,bir tatlı daha yap yanına tamamdır.sen salatadan bolca yersin,diğerlerinden de tadımlık yersin,ne şiş yanar ne kebap
bazı oteller evcil hayvan alıyorlar canım,sorsaydınız var mı böyle bir uygulamaları diye
o zaman yarınki listeye seni izinli yazalım madem canım ??
canım deneme süresi değil ama paylaşımın fazla olmayınca,haftaya bırakalım diye düşünmüştümsen bu hafta menü paylaşımında filan bulunmuş muydun,benmi kaçırdım acaba :26: İstiyorsan yarın için ekleyeyim o zaman seni de,kilo verdin sanırım
kızlar ben bu gün pikiniğe gittim döner yedim
Afiyet olsun:):):)
teşekkürler canım buralarda döner yemekte varmış
aslında arkadaşın oğlu sünnet oldu onun için verdi bu piknik davetini eşide lokantacıydı döner yapmayı biliyormuş çok lezzetliydi
Benim dedemlerde Umreye giderler her sene hic duymadim doner yediklerini:) ama gercekten gelen hurmayla burdakiler farkli oluyo bende seviyorum:)
bu arada unutmusmben gene light cikolata yedim iyimi
Insallah gidersiniz:) peki alisverisiniz evdeki yemekleriniz zor oluyomuki yamekke medine de türk lokantaları var ama burası oraya baya uzak onun için buralarda pek tr lokantası yok ama yeni bir taneaçılmış eşimi ikna edersek gidecez
kızlar ben televizyon izleme özürlüyüm de ne var televizyonda söyle doğru düzgün izlenecekk....
tatlım yarınki bildirimini ekleyeceğim zaten,nickinin yanına da izinli yazıcam bu durumda.haksızlık olur hayatım,anlıyorum seniBen yarin yazarimda tatilde aynimi gecsek kilom bolunmese belki birinci olurum donustee:)
olsun haftayada olıur beende ortama ısınırım
maalesf canım öğle belirgin bir kilo kaybı yok canım haftaya bakarız buralardayım inş
tatlım yarınki bildirimini ekleyeceğim zaten,nickinin yanına da izinli yazıcam bu durumda.haksızlık olur hayatım,anlıyorum seni
tamam canım
canım patlamış mısır istıyooooooooooooo....yememeliyimm onuu...
kızlar ablam batıkentte oturuyo ben etimesgutta yaklaşık 20 dakika mesafesi var bu saatte gitsem diyorum ama trafik magandallarından çok korkuyorum bu ankarada napsam gitsemmi dizimi kırıp evde mı otursam...eşimde evde yok kızımda babannede kalıo çok sıkıldım yaa tek başımaa...:18:
ben jopumu da alıp ablama gidiyorum yaa... çok sıkıldım öpüldünüz şekerler yarın görüşürüz...
kedinden neden ayrıldım sen bakıyım kaçırdıgım birşeylermi var:44::44:82 kiloya gelince adet oldugumdan şiş heryerim su tutmuş vucudumBen cavdardan ilk kez ayri kaliyorum su anda bile cok ozledim napcam ben
aklımdAN İNAN ÖYLE GEÇTİ BROKOLİ HAŞLADIM KENDİME ONLAR MAMALARI YERKEN BEN SALATA YİCEM ZATEN AZ OTURURLAR HERKEZİN BEBELERİ VARcanım koca bir çanak az yağlı salata yap.bir tuzlu,bir tatlı daha yap yanına tamamdır.sen salatadan bolca yersin,diğerlerinden de tadımlık yersin,ne şiş yanar ne kebap
bazı oteller evcil hayvan alıyorlar canım,sorsaydınız var mı böyle bir uygulamaları diye
YOK CANIM YA ESTAFURLAR BU ARALARA KAFAM DOLU AKLIM GÜVERCİNDE KALDI YA NE ALEMDE ACABA :44::44:ARKADAŞIM TELEFONDA AGLAYIP DUURYO EŞİYLE BOŞANMANIN EŞİGİNDE ONUN STRESİ BANA YETİYO SONRA BENİM PANİK ATAK COŞUYO KÖR ŞEYTAN DİYOKİ ARKADAŞIN EŞİNİ ARA ANA AVRAT HALLET KAPA TELEFONU DİYOR EŞİM ZOR TUTTU BENİ YAPMA KARIŞMA KİM NE YAPARSA AYPSIN DEDİ AMA ARKADAŞIM AGLADIKÇA BAN HIRS GELİYO YA BENDE ÜZLÜYORUMpaşam küsmüyüz ya hiç pas vermiyon neler yapıyon
yine uzun uzun yazıyon anladığım kadarıyla herşey yolunda ayrıca eşin seni düşünmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?