Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 273. ETAP***

SAPHIRA (82.5 / 82.3 / 0.2 / %0.24)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (73.5 /
pasam3405 (80 /
maviyesil1999 (66 /
senarist (109.1 /
yesilerik (64.4 /
anşaa (75 / 74.7 / 0.3 / %0.4)

7. TAKIM ORTALAMASI:

yok canım bulgur pilavı yedim ben pirinç pilavı yemem
aferim bend epilav deyince kız çok acıttımmı canını gelde öpemde geçsin
sevgili ananecim bugün evi dip köşe temilik yaptım yürüyüşe gidicektim eşim iizn vermedi zaten brişey yemiyousn reglisin pazartesi yürüsün dedi bu adam beni düşünüyo galiba onun için çıkamadım dışarı yarında misafrim var ne hazırlasam diye kara kara düşünüyom
yerleştinizmi len bakıyım anlat nasıl aldıgınız daire dinliyom seni
anşacım inan senin ne dedigini çok iyi anlıyorum bende 3 melek annesi olarak acınızı ta kalbimle yaşıyorum inan rabbim sabır versin onun şuan psikolojisi çok kötü evladımd er duru ben ömürümü dogum ettigimde elim karnımda sabah ezanına kadar gözüme bir damla uyku girmedi yavrum nerdesin tekmelerini sıcaklıgını özledim nerelerdesin diye çok agladım gözlerimin pınarı dinmedi sana ve eşine çok iş düşüyo canım onu sakın yanlız bırakma olurmu okadar insanın ihtiyacı oluyoki bir el bir omuz arıyo inan rabbim sabrına sabır katsın kan pırtılaşmasında görünsün bir daha bebek düşünmeden canım araştılırsın iyice olurmu
paşam alınto yapamadım güvercin nasıl oldu yaa...merak ettimm..
canım eşim devletin veterinerine götürdü onlarda biz tedavı ederiz dediler bırak git demişler allahım şifa versin topiligime işşallah aklım onda işşallah iyi ederler
kız nerde keşke yolsan onu uyuz birde dalga geçiyo sen 8 ayda verdim ben 1 haftada 6 kiloya yakın verdim dedi bire dalga geçermiş gibi kaynanamın ve samimimi arkadaşının yanında beni rezil etti sinirim oynadı anlıcagıncanım kışlıgı her sene yapıyoyorum malum ben yapıyorum eşimin işleri kışın duruyo ekonomik yapıyom ben kız
***7. TAKIM 273. ETAP***

nev81 (82.5 /
ananee (73.5 /
pasam3405 (80 /
maviyesil1999 (66 /
senarist (109.1 /
yesilerik (64.4 /
anşaa (75 /

7. TAKIM ORTALAMASI:
malesef 82 geliyourm heryerim şiş adetim ya geçen hafta 80 gelen ben şimdi 82 geliyorum kaç gündr wc görüşemedim göbegim heryerim şiş işşallah reglim bitsin bomba gibi dönücem sahalara cuma günüpazartesi yüüryüşe başlıcam sonracıma evime gelip plates yapıcem:124::124::124::124:haftaya bende birinci olucem göründe bakın

canım ya nede şirinlerdir ay ne güzel brini bırak birini sev keşke bende senin gibi o kutsal görevi yapsam ama nerde

şimdi rapor veriyim sizlere bugün ne yaptım destancı yazımla
şimdi sabah kahvaltısında yedikelrim
1-5 yeşil zeytin
2-5 birdede çay
3-badem domates
4-3 çatal yumurta

öylen yedikelrim
1-10 kaşık tarhan açorbası
2-6 kaşık zeytinyaglı fasülye
3-yarım kase yogurt
4-yeşil çay içtim
akşam yediklerim
1-tarhana çorbası
2-taze fasülye yemegi
3-brokoliyı haşladım üstne sarımsak limon hımmm
4-soda içtim

eşime sinir oldum 2 top dondurma yedim gıcık bugün evdeydi bir başından kalkmadıki sizlere yazıyım evi dip kçöşe temizldeim çok yoruldum melemenlerimden 1 tanesi atmış gerisi 24 şişe çok şükür saglam sizler ne yaptınız görüşmeyeli kızlar yarın giremicem haberiniz olsun misafirim gelicek ne yapsam diye düşünüyorum yafikri olana açıgım

kızlar yarın erken gelemeyebılırım
kzımla babanesını ıdoya bırakıcam

kılom :67,2

bu gıdıse bı dur dıcem.tam kafam atıcak .karnım da cok agrıo hasta olacagım herhalde

Ben geldim sonundaa :) nev ben internet buldugum an size rapor vercem ve internet olur diye dusunuyorum:)

kaptanim ben diyodum bildirim yapiyim diye ama tarti olmicak:d

pasam agrinda varsa iyiki yurumemissin sen dukana baslasana doktorunla konussanaaaa

maviyesilcim ben senin yerinde olsam hic bekletmem dukana baslarim yarin..

kizlar yorgunluktan olcem gozaltlarim morardi o haldeyim bugun eve gelince bi tartiyla selamlastim 73tum yarim kilo cikariym diye dusundum ama gece bildirim yaparim bu arada k.bakmayin ben listeyi sabah koycaktim ama firsatim olmadi inanin

Nev 7*40 dk kendi progami:)

pasam 3saat yuruyus

senarist 240dk yuruyus:)

yesil erik lesli 3

bu hafta kupa koydum ama sampiyonumuz TUBİS olsun :) insallah hepimiz her hafta bolca spor yapariz kizlar:)

***7. TAKIM 273. ETAP***

nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (73.5 /
pasam3405 (80 / 82 / -2 / %-2.5)
maviyesil1999 (66 / 67.2 / -1.2 / %-1.82)
senarist (109.1 /
yesilerik (64.4 /
anşaa (75 / 74.7 / 0.3 / %0.4)

7. TAKIM ORTALAMASI:

afiyet olsun canım.dondurmanın kalorisi pek yüksek değil,bir şey olmaz o kadardan
kızlar yarın erken gelemeyebılırım
kzımla babanesını ıdoya bırakıcam

kılom :67,2

bu gıdıse bı dur dıcem.tam kafam atıcak .karnım da cok agrıo hasta olacagım herhalde

canım dukan veya karatay gibi bir diyet denesen diyorum.öncesinde de bir detoks yapsan,yazmıştım ya sana,onlardan birini.ya da istersen nev sana güzel bir diyet programı hazırlasın,seve seve yapacağına eminim,diyetleri çok başarılı oluyor.hepimiz onun tavsiyeleriyle veriyoruz kiloları şekerim

hanımlar her hafta niye ben ekliyorum acaba kilolarınızıııı???? Kurallarımızda bile var bu,rengini değiştirmeden,alıntı yaparak bildiriminizi ekliyorsunuz.Lüfffen tikkat

saphira beni listeye almamışsın acaba deneme süresimi var bide son kaldığım kiloyumu başlangıç kabul edeyim

canım eşim ondan yolamadıki reglin bitsin nereye gdiersen git dedi bana sanamı gelsem acabadoktora sormadım arkadaş 17 gidicek rica ettim o sorucek senin kitabıdaa okumaya başlarım malum yerdeaklıma girsin diye ben wc sorununu ne yapıcem yagöbegim çok şişti ben eski göbüşümü istiyom ama pazartesi doktorun verdigi listeyi harfi harfına uyucem bakalım kilo veriyormuyum benim eltimden neyim eksik

canıms abahtan beri diyorum kalk kızlar bei paralıcaklar ama yok kavga ettik kalktı yoksa nerde yazıcem şimdi yarım misafirlerim var ben onlara ne hazırlıyım ban yasak şeyler yemsem ayıp olucek ben ne yapsam acaba

kaptanim ben diyodum bildirim yapiyim diye ama tarti olmicak:d
o zaman yarınki listeye seni izinli yazalım madem canım ??
saphira beni listeye almamışsın acaba deneme süresimi var bide son kaldığım kiloyumu başlangıç kabul edeyim

canım deneme süresi değil ama paylaşımın fazla olmayınca,haftaya bırakalım diye düşünmüştümsen bu hafta menü paylaşımında filan bulunmuş muydun,benmi kaçırdım acaba :26: İstiyorsan yarın için ekleyeyim o zaman seni de,kilo verdin sanırım

Pasam 82nerden cikti ya sen diyetisyenin listeyi uygula cidden bakalim kesin kilo verirsinde 7leri bi gorseydin artik

kaptanim pasamin bildirimlerini biz koyalim onun disinda haklisin:) vee bu hafta kilon neden sabit biliyosundur dmii ben pasta yemedim bak:d

canım koca bir çanak az yağlı salata yap.bir tuzlu,bir tatlı daha yap yanına tamamdır.sen salatadan bolca yersin,diğerlerinden de tadımlık yersin,ne şiş yanar ne kebap
Ben cavdardan ilk kez ayri kaliyorum su anda bile cok ozledim napcam ben

bazı oteller evcil hayvan alıyorlar canım,sorsaydınız var mı böyle bir uygulamaları diye

Ben yarin yazarimda tatilde aynimi gecsek kilom bolunmese belki birinci olurum donustee:)

Ben 20yasindayim canim bekarim, hosgeldin:)

hoşbuldum canım

ayrıca nev öğretmen misin diye sormuş
eğitim fakültesinde okudum ama çalışmadım şimidilik
tr dönünce bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…