Merdanesini sevdiğim ne de güzel vuruyo3 parça kavunun üstüne pide ne ola mali
Sabah okey ara çok akşam pide ciksss hem kavun karbon hem pide
Puanın:7 su spor okey
600 az değil ki, çünkü benimki ödem kuzucum yani ben senden tabi ki çok vericem, listede en son hafta üç gün yaptım 1400 gitti ki 3 giderdi öncedencesedimi size bağışlıyom eflal.kadavra diye kesin biçin.millet 2 verirken ben camışı neden 600 verdim acaba
bide içseymişim zaten +1500000000Benim açlıktan başım dönerken sen ne ayranı içecektin acabaaa
Abur cuburu koy poşete ver birine ya da at gitsin , şıkır kurtulduk biz bonus ki cidden eşim kadar abur cubur alıp çocukları da zehirleyen yoktur heralde. Şimdi eline veriyorum cevizli sucuk, hurma kayısı vs ohhh mis. Ceviz , fındık. Resmen bağımlılardı yaşimdi evde bir tane bile yok inanamıyorum bayram şekerlerini de eşime verdim işe gönderdim ikram etsin ohhh mis
pembişi görünce eksime bile sevinemedim.oysa sabah ne kadan mutluydum600 az değil ki, çünkü benimki ödem kuzucum yani ben senden tabi ki çok vericem, listede en son hafta üç gün yaptım 1400 gitti ki 3 giderdi önceden
Zor tabi çocuğuna yeme demek, doktorla çözersiniz inşaallah. Eşin de ev ürünleri yesin akşam , paketli gıda şart mı? Poğaça, kek , pasta sürekli bulunduruyorum ben artık. Onu yiyorlar.
Bi dönem çok güzel temizledim evden ama sonra yine başladılar.
Eşim alıyor kendide istiyor bi akşam oturuyorum diyo belki kendince haklı ama bizde kötü etkileniyoruz
Şimdi gelen giden oluyo diye yığmış eve
Dr la zaruri bi düzen gelicek diye umuyorum.
Kolay doymuyor ergen zaafları var gizli gizli salam açıp yiyor mesela çöpünü saklıyor bende şaşırdım ne yapıcam nasıl bir imtihan en büyük sorunumla birlikte evladım
O şişkonun şüphesi mi varmış senin kibarlığındanMalinin fedaisi oldum
Çok kibarimdir bilirsin
aahh ahh aynı bizim ev
Bi dönem çok güzel temizledim evden ama sonra yine başladılar.
Eşim alıyor kendide istiyor bi akşam oturuyorum diyo belki kendince haklı ama bizde kötü etkileniyoruz
Şimdi gelen giden oluyo diye yığmış eve
Dr la zaruri bi düzen gelicek diye umuyorum.
Kolay doymuyor ergen zaafları var gizli gizli salam açıp yiyor mesela çöpünü saklıyor bende şaşırdım ne yapıcam nasıl bir imtihan en büyük sorunumla birlikte evladım
Kız pembikin artısi çoktu o yüzden çok gider, gidenin çoğu ödem onda. Moral bozma devampembişi görünce eksime bile sevinemedim.oysa sabah ne kadan mutluydumyani detoksa devam
kahvaltı bol yumurtalı güzelMenümü verip zibarayimbelki içimde ki ökuzde uyur ..
11: 3 4 kaşık kadar menemen
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
17 .20: yarim tabak kabak
Yarim kase yoğurt
21: sütlü kahve
Su:2.5
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
malipina
Angara grubu yapacam burayı yavaş yavaş fethediyomAmacınız ne laa angarayı başımıza topladıız
Nidin misijlirin kipili
pembişi görünce eksime bile sevinemedim.oysa sabah ne kadan mutluydumyani detoksa devam
Onun artısı fazlaydı kuzum, aslında hala eksiye geçemedicesedimi size bağışlıyom eflal.kadavra diye kesin biçin.millet 2 verirken ben camışı neden 600 verdim acaba
Canım 7 zeytini yemelisin incir ile ard arda etkisi orda çünkü 2 zeytin olmamışSürünmeden kalkan var mı :) bından önce ki işime 10 da gidiyordum yine şımarıklık hahahahha bende 1 incir 2 zeytin koca bardak su içtim
Şimdi de yoğurt meyve yulaf yapacağım bakalım ama önce kahve :)
He ya konuşuyor işteO şişkonun şüphesi mi varmış senin kibarlığından
çok güzel dolu dolu kahvaltıSali menum
Sabah 12.30
İki bardak su
Saat 13.00
İki yumurtali,biberli,peynirli omlet
Zeytin,
bol salata(dom+biber+salatalik+maydanoz)
3 ceviz
Akşam 18.30
Bir tabak kiymali kabak yemegi
3 kasik etli bulgur pilavi
Salata
Su 3 litre
Spor 3 mil leslie
malipina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?