Canım 7 zeytini yemelisin incir ile ard arda etkisi orda çünkü 2 zeytin olmamış
işte buralar hep sex
Geldim sayilir bacım yarin aksam evime gidiyorum inşallah pazartesi de okul basliyoAllah razı olsun bernam
Duydunuz berna yime didi baa
Döndün mu gari, burda mısın
gömüyorum susYemeden içmeden mi kesildin naptın
aahh ahh aynı bizim evakşam eve bi gittim eşim çekirdek çitliyo,çocuklar dondurma yanacaksınız hepiniz dedim attım kendimi hülya koçyiğit gibi yatağıma
hee bunu yeni gördüm öp öp yumuş yumuş oh
en sevmediğim tip 30 kilo öğrenciBen lise de bile 43 kiloydumilkokulda anca 30 umdur
çok ses çıkarıyo o dın dın dınHe ya konuşuyor işte
hee bunu yeni gördüm öp öp yumuş yumuş oh
en sevmediğim tip 30 kilo öğrenci
tamamKız pembikin artısi çoktu o yüzden çok gider, gidenin çoğu ödem onda. Moral bozma devam
wc sıkıntısına hurma süt çok iyi geliyo kuzu aklında olsun.sabahları bi bardak sütle bikaç hurma yemeyi denecanım 7 yerine 2 yazmışımm pardon :) ya Allah razı olsun haftalardır süren wc sıkıntım vardı bugün bi iyi geldi önümüzdeki günleri de takip edeeceğim bakalım inşallah faydalı olur demin bir sevindim bir sevindim wc de anlatamam :)
ben geçtim eksiye çok şükür.Onun artısı fazlaydı kuzum, aslında hala eksiye geçemedi
Yani milleti kim gaza getirdi acabaaa hurma diyeti diyeSabahtan beri ne güzel eksi haberleri duyuyorum harika
Ben de seni seviyorum ne çok ortak yönümüz varYani milleti kim gaza getirdi acabaaa hurma diyeti diyekendimi seviyorum
Bu vatandaş kim tanıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?