Kuzum benim özel msj kapalıözel mesaj açık la benim
vatçap kullanmıyorum beybisi
özleştik işte napalım. buralardayım yavrım. kafa dinlemeye çıktıydım
gelecem yavrım eylül-ekim gibi olacak. bu ay taşınma işim var
ben de 2 gündür bi filmi bitirmeye çalışıyorumİşyerine geldiiiim
Ya okuduğum kitap çpk heyecanlı
Baştan söyleyim bugün ben bolca kitap okucam
Ay bitmeden kitabımı bitirmem lazım çünkü
tükürüğümde boğucam kendimi
Sinirlenince çoh datlu oluyosun
Aynen doğru. Sabah aç karnına spor kilo verdiriyor ahuAmanın. Tatilleri bitenler dökülmeye başlamış ben daha dönemedim kilo da veremedim nerde yanlış yaptığımı eniştemle tartıştım karbon yok denecek kadar az sporda vardı ama istediğin performans olmadı diye sonuç olarak spor saatlerimin akşam sekizi geçmemesi gerektiğini gece metabolizma durduğu içşn yağ yakımınıda çok düşürdüğünü söyledi düşündüm hep gece spor yaptım doğrumu acaba diye düşünmeye başladım
Sen getiriyosan her türlü var ballı kurabiyem
Benim açlıktan başım dönerken sen ne ayranı içecektin acabaaaiçmedim zati
tZanlının kızı
heyecandan yazamamış bile la
ben de öpüjem
Tükürük tuzlu mineralli kızım ödem yapar şiş şiş hık dersin
cesedimi size bağışlıyom eflal.kadavra diye kesin biçin.millet 2 verirken ben camışı neden 600 verdim acabaBu arada tartılmadım ama -2 gitti eminim :) direk çünkü göbeğim çıkıyor benim. Bugün indi. Zaten tartıya çıkmadan aldığımı verdiğimi bilir oldum artık
Cumaya 59 58 küsür olurum herhalde
Abur cuburu koy poşete ver birine ya da at gitsin , şükür kurtulduk biz bonus ki cidden eşim kadar abur cubur alıp çocukları da zehirleyen yoktur heralde. Şimdi eline veriyorum cevizli sucuk, hurma kayısı vs ohhh mis. Ceviz , fındık. Resmen bağımlılardı yaMenü veremedim yine hem geciktim çaya misafir vardı ve utandım yediklerim bitmedi çünkü.
Uğraşıyorum inş olucak.
Perşembe günü oğlumu annemle birlikte diyetisyene götürcez.
Umutluyum onun için.
Yemek sorunumuz var herşeyi yapamıyorum şu an bugün bide tüp bitti tam oldu.
Ablamdan almıştım tam dolu değildi çabuk bitti. Ya doldurucam yada elektrikli ocak alıcam bilmiyorum.
Sinbo aldı eşim geri verdik beğenmedik.
Daha onay işi var doğalgazın sonrada saatlerin takılması falan ne kadar sürcek bilmiyorum hiç.
Dr dan sonra oğlan bahanesiyle bi alışveriş yapıcam inşallah bide evdeki abur cuburlara benzin döktüm mü tamamdır heralde
Miuya sor senAmacınız ne laa angarayı başımıza topladıız
Nidin misijlirin kipili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?