ben de ben deahhhh ahhhh ne güzel hatırlanıyorum dimiiiiiiAus'un selvi boylu şişko mankeni oldum ben
İlk gün fena oluyor dünde ben öyleydim ki hurma hiç acıktırmazdı beni. Yarın daha iyi olursunSaat 5 te bir tanecik patates ve yoğurt yiycem sabaha kadar artık
Ne kadar gruplar karnım bilmiyorum
Çok büyümüş
Elime sağlık annenin. Annem ablamlara yapıyor, Alanya da kurutulmuyor, bende kendim yapıyorum işte ama bu sene doldurmuycam buzluğu fazla, geçen yıl abarttım hala var düşün buzlukta
ben de ben de
bak ne güzel sen karataya filan başlayacakmışsın
ben tam sivaslı oldum. az önce koca bir etli ekmeği gömdüm. göbeğimi masaya dayadım ki ağırlık hafiflesin. daha da akşama ne yesem ki yeaa diye düşünüyorum. gömün beni çukura diyecem de o kadar büyük çukuru kim kazacak şimdi
ben de ben de
ben tam sivaslı oldum. az önce koca bir etli ekmeği gömdüm. göbeğimi masaya dayadım ki ağırlık hafiflesin. daha da akşama ne yesem ki yeaa diye düşünüyorum. gömün beni çukura diyecem de o kadar büyük çukuru kim kazacak şimdi
Ye sen ye benden şişkosun kesinben de ben de
son 2 aydır falan herhalde. ama özellikle bu ay... 63 gördüm dün tartıda. kaldırdım kenara bıraktımkaç kilo oldunnn neden başlamıyorsun neler yaptın 1 sene de aldın mı verdin mi hep buradamıydın yarın karatayla ilk günüm olacak :) bakalım
vah masumum vah nası yaptılar bunu sana.Bende öyle oldum igde
Ya , alışkanlık oluyor olarak yiyen bünye
Bugün yumruğum kadar pattıs ile duruyor düşün halimi
borçtan mı ney bilmiyorum da eflal. utanmasam daha yerdim ulaYe sen ye benden şişkosun kesin
Sivasın borçtan etli ekmeģini diyor olamazsın
Canım ben karnıyarıģı kızartmıyorum artık, fırçayla yağ sürüp fırına veriyorum, öyle atıyorum buzluğa. Köz patlıcan kapya da yapıcam, onları da pide fırınına gönderirim evde uğraşmam köz için.Varsa doldurma tabi
Bende geçen yıl karnıyarık için kızartıp koydum ama yemediler bende koymuycam çok isterlerse alır yaparım kışın 3_5 tane ama kozluycem birde kahvaltılık sos yapacam
Bayram izni bitti kuzum henüz yıllık izin kullanmadımSenin izin bitimi nilişko
Doktora gitmiştim regli zamanları gidiyorum bazen durumuma bakmayaNerdeydin
Bu gidişle seneye yaza beraber gireriz takıma
Uykusuzluk cok zor ya ama.hep geçecek diye düşün kaldı maksimum 9 ay falan sonra daha uzun uykuların olacak
Iltifat oldugunu kim soyledi
Iltifat degil dedim
Yav yok ne kilosu
Minnoş minnoş dolaşıyorsun masallah
Bende iyiyim nolsun bu ara
düğünler
kışlık hazirliklar
Okulun açılma stresi
Ele avuca sığmayan iki afacan
(Ben bunu yazarken küçük elini kapıya sıkıştırdı altına kaçırdı)
büyüyen minik falan filan inter milan
Sürekli geziyor benden duymuş olma
anaaa Ausun selvi boylu mankeni mi gelmiiiiiiiiiiiiiiş
Ben de tatile çıkcamBu gidişle seneye yaza beraber gireriz takıma
Uykusuzluk cok zor ya ama.hep geçecek diye düşün kaldı maksimum 9 ay falan sonra daha uzun uykuların olacak
Iltifat oldugunu kim soyledi
Iltifat degil dedim
Yav yok ne kilosu
Minnoş minnoş dolaşıyorsun masallah
Bende iyiyim nolsun bu ara
düğünler
kışlık hazirliklar
Okulun açılma stresi
Ele avuca sığmayan iki afacan
(Ben bunu yazarken küçük elini kapıya sıkıştırdı altına kaçırdı)
büyüyen minik falan filan inter milan
Sürekli geziyor benden duymuş olma
la başka trip atmayan kaldı mı hade hepiniz atın nolar atın elinizi dilinizi korkak alıştırmayın nolaarBayram izni bitti kuzum henüz yıllık izin kullanmadım
Doktora gitmiştim regli zamanları gidiyorum bazen durumuma bakmaya
Kız bayram izninden çıktım buralardayım gezmiyorum
Yerim minnakları ben hamilelik nasıl gidiyor
Bize hiç selam verme arama sorma tamam mı
Bir tam işte kız, onu nasıl yedin delü hazmetmez mide onu yarına kadarvah masumum vah nası yaptılar bunu sana.
düşünsene zenginsin ama yiyemiyorsun. aç acına pro olmaz banu ye gitsin
borçtan mı ney bilmiyorum da eflal. utanmasam daha yerdim ula
mide neydi? mide emekti? 1 bardak suyu 3 defada anca içip ayy şiştim diye gezindiğim günleri geri istiyorum. içimde bi kara delik var. ne yesem ora gidiyor ben hala açımBir tam işte kız, onu nasıl yedin delü hazmetmez mide onu yarına kadar
las vegaaaasBen de tatile çıkcam
Romaya mı gitsek tevo
Venedik uuuuuu
Ne o öyle alaçatı falan çok banal
son 2 aydır falan herhalde. ama özellikle bu ay... 63 gördüm dün tartıda. kaldırdım kenara bıraktım
Nehir sen kaç yaşındaydın ben seni 24 25 sanıyomBayram izni bitti kuzum henüz yıllık izin kullanmadım
Doktora gitmiştim regli zamanları gidiyorum bazen durumuma bakmaya
Kız bayram izninden çıktım buralardayım gezmiyorum
Yerim minnakları ben hamilelik nasıl gidiyor
Bize hiç selam verme arama sorma tamam mı
Neredeydin bir açıklamayı hakettik bencela başka trip atmayan kaldı mı hade hepiniz atın nolar atın elinizi dilinizi korkak alıştırmayın nolaar
boy farkı var hatuuun.63 müüü kaçtın kiii en son ben 63 olsam ohoooooo canım 63
İyi aferin derdin ne çabuk toparlan, listeye gir bir şey yap. Geri mi şişecenmide neydi? mide emekti? 1 bardak suyu 3 defada anca içip ayy şiştim diye gezindiğim günleri geri istiyorum. içimde bi kara delik var. ne yesem ora gidiyor ben hala açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?