Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ahhhh ahhhh ne güzel hatırlanıyorum dimiiiiii Aus'un selvi boylu şişko mankeni oldum ben
ben de ben de
bak ne güzel sen karataya filan başlayacakmışsın
ben tam sivaslı oldum. az önce koca bir etli ekmeği gömdüm. göbeğimi masaya dayadım ki ağırlık hafiflesin. daha da akşama ne yesem ki yeaa diye düşünüyorum. gömün beni çukura diyecem de o kadar büyük çukuru kim kazacak şimdi

Elime sağlık annenin. Annem ablamlara yapıyor, Alanya da kurutulmuyor, bende kendim yapıyorum işte ama bu sene doldurmuycam buzluğu fazla, geçen yıl abarttım hala var düşün buzlukta

Varsa doldurma tabi
Bende geçen yıl karnıyarık için kızartıp koydum ama yemediler bende koymuycam çok isterlerse alır yaparım kışın 3_5 tane ama kozluycem birde kahvaltılık sos yapacam

kaç kilo oldunnn neden başlamıyorsun neler yaptın 1 sene de aldın mı verdin mi hep buradamıydın yarın karatayla ilk günüm olacak :) bakalım

Bende öyle oldum igde
Ya , alışkanlık oluyor olarak yiyen bünye
Bugün yumruğum kadar pattıs ile duruyor düşün halimi

Ye sen ye benden şişkosun kesin

Sivasın bir tam etli ekmeģini diyor olamazsın

kaç kilo oldunnn neden başlamıyorsun neler yaptın 1 sene de aldın mı verdin mi hep buradamıydın yarın karatayla ilk günüm olacak :) bakalım
son 2 aydır falan herhalde. ama özellikle bu ay... 63 gördüm dün tartıda. kaldırdım kenara bıraktım

Bende öyle oldum igde
Ya , alışkanlık oluyor olarak yiyen bünye
Bugün yumruğum kadar pattıs ile duruyor düşün halimi
vah masumum vah nası yaptılar bunu sana.
düşünsene zenginsin ama yiyemiyorsun. aç acına pro olmaz banu ye gitsin

Ye sen ye benden şişkosun kesin

Sivasın borçtan etli ekmeģini diyor olamazsın
borçtan mı ney bilmiyorum da eflal. utanmasam daha yerdim ula

Varsa doldurma tabi
Bende geçen yıl karnıyarık için kızartıp koydum ama yemediler bende koymuycam çok isterlerse alır yaparım kışın 3_5 tane ama kozluycem birde kahvaltılık sos yapacam
Canım ben karnıyarıģı kızartmıyorum artık, fırçayla yağ sürüp fırına veriyorum, öyle atıyorum buzluğa. Köz patlıcan kapya da yapıcam, onları da pide fırınına gönderirim evde uğraşmam köz için.
Yeşil biber ve domates de doğrayıp koyuyorum çok iyi oluyor kışın

Senin izin bitimi nilişko
Bayram izni bitti kuzum henüz yıllık izin kullanmadım
Doktora gitmiştim regli zamanları gidiyorum bazen durumuma bakmaya

Kız bayram izninden çıktım buralardayım gezmiyorum

Yerim minnakları ben hamilelik nasıl gidiyor
anaaa Ausun selvi boylu mankeni mi gelmiiiiiiiiiiiiiiş

Bize hiç selam verme arama sorma tamam mı

Ben de tatile çıkcam
Romaya mı gitsek tevo
Venedik uuuuuu
Ne o öyle alaçatı falan çok banal

la başka trip atmayan kaldı mı hade hepiniz atın nolar atın elinizi dilinizi korkak alıştırmayın nolaar

vah masumum vah nası yaptılar bunu sana.
düşünsene zenginsin ama yiyemiyorsun. aç acına pro olmaz banu ye gitsin

borçtan mı ney bilmiyorum da eflal. utanmasam daha yerdim ula
Bir tam işte kız, onu nasıl yedin delü hazmetmez mide onu yarına kadar

Nehir sen kaç yaşındaydın ben seni 24 25 sanıyom

mide neydi? mide emekti? 1 bardak suyu 3 defada anca içip ayy şiştim diye gezindiğim günleri geri istiyorum. içimde bi kara delik var. ne yesem ora gidiyor ben hala açım
İyi aferin derdin ne çabuk toparlan, listeye gir bir şey yap. Geri mi şişecen benden kilolusun bak bana bak mezun oldum ben 58.6 ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…