Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Karatay ben yapmıştım mimus
Yumurtadan kabarmısti her yerim
Ama tam yaz döneminde yapmistim

Sen kahvaltı filan olayını nasıl hallediyorsun iş yerinde yemek olayı nasıl oluyor ?

bazen yulaf süt, bazen tost, ama evlenmeden önce yumurtalı kahvaltı yapıyordum şimdi zor geliyor hazırlamak. ama yarın alışveriş yapıp cuma hazırlayacağım kahvaltımı öyle geleceğim bakalım...

Ulan daha fasulye var dimi birde

Ben azcık kavurup atıyorum
Buradaki abla çiğ atıyormuş çiğ nasıl oluyor bilmiyorum hiç
Çiğdem ben peh haz almıyorum sanki kokuyor kabuğu sertleşir ben de kavuruyorum kaldırıyorum yemeklik Bi de kavurmasını yapmak için haşlıyorum suyunu sıkıp kaldırıyorum

Iyi işte canım yarim.dunya devam.ediyirum büyüyor minik de her gün kendini hissettiriyor tepikliyor
Ben de tatile çıkcam
Romaya mı gitsek tevo
Venedik uuuuuu
Ne o öyle alaçatı falan çok banal
Gidelim romayı da yakalım

la başka trip atmayan kaldı mı hade hepiniz atın nolar atın elinizi dilinizi korkak alıştırmayın nolaar
Ben varım
Ulen niye teyze olacaksın beni sormuyorsun ilgi göstermiyorsun
Sağol canım
Geçmiş olsun
Ben senin oğluna bayılıyorum.Rabbim esirgesin
Amin canım hepsini inşallah

Yakalım ulen cayır cayır neyimiz eksik

Çiğdem ben peh haz almıyorum sanki kokuyor kabuğu sertleşir ben de kavuruyorum kaldırıyorum yemeklik Bi de kavurmasını yapmak için haşlıyorum suyunu sıkıp kaldırıyorum

Bende kavurup yapıyorum cnm hep cigden güzel olunuyor dediğin gibi
Haşlayıncada seviyorum ben limon nar ekşili salatasini

Mevsimiyken kuzu kaynakta oy dolmalık kızar koy çok güzel oluyor kışın hormonsuz serasız miisss

Şair burada ne demek istedi acabaggg dolmalık biber dedin sanirkm

Yeriz onu yeriz Sağlıklı bir şekilde büyüsün minnak sende hep iyi ol annesi

Yawrumbenim ki oğlandan değil kızımdan 3 yaşını bitirecek o da ama hala uyumuyor ya

Y
Niye hüzünleniyon miu eskisinden daha çok burda çakıl hüzünlenme hiç kuzu
Yazdıkları veda gibi olmus ondan hüzünlendim. Yoksa biz hep birlikteyiz sıkıntı yok hem senden menü için 7 aldim ben bunu hiç unutur muyum. Akşam eşimle tartıştık. Canım ona sıkkın 10 yılda toplasan 4 kez tartismisizdir ama büyük tartisiyoruz. Her kavgadan sonra boşanmaya karar veriyoruz. Uykusuz ve sıkıntılı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…