bende işi gücü bıraktım karatay videoları izliyorum hahahah
yoğurtla yaptım bugün hurmayı ama midem bulanıyorakşam öğününde süt içicem.halsizlikten ölüyorum,mutsuzum ama başka çarem yok son gün kaldı
canım sende niye öyle olduki ben gayet iyiyim şükür belki ilk yapınca oylesindiryoğurtla yaptım bugün hurmayı ama midem bulanıyorakşam öğününde süt içicem.halsizlikten ölüyorum,mutsuzum ama başka çarem yok son gün kaldı
Karatay ben yapmıştım mimus
Yumurtadan kabarmısti her yerim
Ama tam yaz döneminde yapmistim
Sen kahvaltı filan olayını nasıl hallediyorsun iş yerinde yemek olayı nasıl oluyor ?
bazen yulaf süt, bazen tost, ama evlenmeden önce yumurtalı kahvaltı yapıyordum şimdi zor geliyor hazırlamak. ama yarın alışveriş yapıp cuma hazırlayacağım kahvaltımı öyle geleceğim bakalım...
İki öğün mu yapacaksın
Çiğdem ben peh haz almıyorum sanki kokuyor kabuğu sertleşir ben de kavuruyorum kaldırıyorum yemeklik Bi de kavurmasını yapmak için haşlıyorum suyunu sıkıp kaldırıyorumUlan daha fasulye var dimi birde
Ben azcık kavurup atıyorum
Buradaki abla çiğ atıyormuş çiğ nasıl oluyor bilmiyorum hiç
Ulan daha fasulye var dimi birde
Ben azcık kavurup atıyorum
Buradaki abla çiğ atıyormuş çiğ nasıl oluyor bilmiyorum hiç
Iyi işte canım yarim.dunya devam.ediyirum büyüyor minik de her gün kendini hissettiriyor tepikliyorBayram izni bitti kuzum henüz yıllık izin kullanmadım
Doktora gitmiştim regli zamanları gidiyorum bazen durumuma bakmaya
Kız bayram izninden çıktım buralardayım gezmiyorum
Yerim minnakları ben hamilelik nasıl gidiyor
Bize hiç selam verme arama sorma tamam mı
Gidelim romayı da yakalımBen de tatile çıkcam
Romaya mı gitsek tevo
Venedik uuuuuu
Ne o öyle alaçatı falan çok banal
Ben varımla başka trip atmayan kaldı mı hade hepiniz atın nolar atın elinizi dilinizi korkak alıştırmayın nolaar
Amin canım hepsini inşallahSağol canım
Geçmiş olsun
Ben senin oğluna bayılıyorum.Rabbim esirgesin
Yakalım ulen cayır cayır neyimiz eksikIyi işte canım yarim.dunya devam.ediyirum büyüyor minik de her gün kendini hissettiriyor tepikliyor
Gidelim romayı da yakalım
Ben varım
Ulen niye teyze olacaksın beni sormuyorsun ilgi göstermiyorsun
Amin canım hepsini inşallah
Çiğdem ben peh haz almıyorum sanki kokuyor kabuğu sertleşir ben de kavuruyorum kaldırıyorum yemeklik Bi de kavurmasını yapmak için haşlıyorum suyunu sıkıp kaldırıyorum
Mevsimiyken kuzu kaynakta oy dolmalık kızar koy çok güzel oluyor kışın hormonsuz serasız miisss
Yeriz onu yerizIyi işte canım yarim.dunya devam.ediyirum büyüyor minik de her gün kendini hissettiriyor tepikliyor
Gidelim romayı da yakalım
Ben varım
Ulen niye teyze olacaksın beni sormuyorsun ilgi göstermiyorsun
Amin canım hepsini inşallah
Yawrumbenim ki oğlandan değil kızımdan 3 yaşını bitirecek o da ama hala uyumuyor yaBu gidişle seneye yaza beraber gireriz takıma
Uykusuzluk cok zor ya ama.hep geçecek diye düşün kaldı maksimum 9 ay falan sonra daha uzun uykuların olacak
Iltifat oldugunu kim soyledi
Iltifat degil dedim
Yav yok ne kilosu
Minnoş minnoş dolaşıyorsun masallah
Bende iyiyim nolsun bu ara
düğünler
kışlık hazirliklar
Okulun açılma stresi
Ele avuca sığmayan iki afacan
(Ben bunu yazarken küçük elini kapıya sıkıştırdı altına kaçırdı)
büyüyen minik falan filan inter milan
Sürekli geziyor benden duymuş olma
Sen detoks yapmamismiydin canimMisafirim gitti ben pert
Yazdıkları veda gibi olmus ondan hüzünlendim. Yoksa biz hep birlikteyiz sıkıntı yok hem senden menü için 7 aldim ben bunu hiç unutur muyum. Akşam eşimle tartıştık. Canım ona sıkkın 10 yılda toplasan 4 kez tartismisizdir ama büyük tartisiyoruz. Her kavgadan sonra boşanmaya karar veriyoruz. Uykusuz ve sıkıntılı günlerNiye hüzünleniyon miu eskisinden daha çok burda çakıl hüzünlenme hiç kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?