- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Oradan bakınca kaç gösteriyorumNehir sen kaç yaşındaydın ben seni 24 25 sanıyom
Las vegasta napcam kıı kumarhane içinse burda zibil gibilas vegaaaas
Söyledim yaOradan bakınca kaç gösteriyorum
o zamanlar zordu mium,bazen pişman oldum,bazen daraldım ağladım.ama şimdi sorsan en doğru kararı vermişim.ben şuan nişanlı kızlar gibi takılıyorum.yaşıtlarım bebe zırıltısıyla uğraşıyo valla benim kafa kaldırmıyo :) iyim ki diyorum sürekli.veren rabbime şükürler olsun
Selam millet
vah masumum vah nası yaptılar bunu sana.
düşünsene zenginsin ama yiyemiyorsun. aç acına pro olmaz banu ye gitsin
borçtan mı ney bilmiyorum da eflal. utanmasam daha yerdim ula
Canım ben karnıyarıģı kızartmıyorum artık, fırçayla yağ sürüp fırına veriyorum, öyle atıyorum buzluğa. Köz patlıcan kapya da yapıcam, onları da pide fırınına gönderirim evde uğraşmam köz için.
Yeşil biber ve domates de doğrayıp koyuyorum çok iyi oluyor kışın
Beğenmedi nehir az daha inSöyledim ya
Tabi senin için daha iyi kavur soğanı pişir hemen çalışırken, bana bile pratik oluyor ya iyi ki var böyle şeylerElasis çok zor olmustur ama şimdi de meyvesini yersin bende 25 yaşında anne oldum hemde ikiz zor oldu ama geçti
Merhaba hosgeldiniz
Ayyyyy yok yemem
Daha Migdem kocaman oldu
Cilt rengim bile değişti
3 günü atlatayım bakacam önümüzdeki günlere
Ay bende yapıyorum hepsini
Zor oluyor ama kışın iyi oluyor
Hee bi ara yaşını büyük söylemiştin çünkü28Kasım ayında 29 dan gün alacağım inşallah
15 gösteriyoBeğenmedi nehir az daha in
Ben mi yok canım yine Begüşle karıştırılıyorum galibaHee bi ara yaşını büyük söylemiştin çünkü
Beğenmedi nehir az daha in
Değil mi insan taş çatlasın 20-22 der15 gösteriyo
Ben dün fasulye koydum bitti patlıcan daha 2 hafta var yeni mahsul gelicek beklemedeyiiiimmmGeçmiş bitti. İşim var. Kışlık koymam lazım ama bu ara tembellik var üstümde. Patlıcanı yapayım bari belki yapsam mı ki
Yok iyi hatırlıyorum 39 falan demiştin hatta ilettin demekki beniBen mi yok canım yine Begüşle karıştırılıyorum galiba
Ben demem öyle yanlış hatırlıyorsunYok iyi hatırlıyorum 39 falan demiştin hatta ilettin demekki beni
botokslarını yerimm
Sağol canımBu gidişle seneye yaza beraber gireriz takıma
Uykusuzluk cok zor ya ama.hep geçecek diye düşün kaldı maksimum 9 ay falan sonra daha uzun uykuların olacak
Iltifat oldugunu kim soyledi
Iltifat degil dedim
Yav yok ne kilosu
Minnoş minnoş dolaşıyorsun masallah
Bende iyiyim nolsun bu ara
düğünler
kışlık hazirliklar
Okulun açılma stresi
Ele avuca sığmayan iki afacan
(Ben bunu yazarken küçük elini kapıya sıkıştırdı altına kaçırdı)
büyüyen minik falan filan inter milan
Sürekli geziyor benden duymuş olma
İz mi var sadece? Yara falan olmadı mı? Az vurmuşlar az da ben vurayımçok furdular
totomda hep şaplak izleri var miu
Ben dün fasulye koydum bitti patlıcan daha 2 hafta var yeni mahsul gelicek beklemedeyiiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?