Yarın gideyim canimpembik kuzum geçmiş olsun ihmal etme en kısa zamanda git doktora
Yaprak dökümü daha korkunçİnanmıyorum yaaa
Àsla izleyemem anca yaprak dökümü izlerim benn
Hele öyle şeyli meyli filimleri asla kat'iyen izleyemem
Selam
Pempik idrar tahlili ver Yarın, antibiyotik kullanman gerekebilir
Hatta esin evdeyse şimdi acile git
Lisede yaprak dökümünün tiyatrosunu hazırlamıştık aklıma o geldi, Fikret olmuştum galiba ben, ismi hatırlamıyorum ama evin cici ve sıkıcı kızı bendimYaprak dökümü daha korkunçheryerden ferhunde çıkıyo
Bende soğuk su içemem...Aha bi ortak nokta daha. 40 derecede bile soğuk su içemem. Ilıştırırım illa ki
Bas tuzu geçmezse, bir parmak tuzla ov boğazını ben öyle yapıyorum accıkGidem de adaçayı içemyav boğazımı karbonatla sildim, sirke içtim. Yeter geçsin acısı
Hiç o tipte yok sende ama :))Lisede yaprak dökümünün tiyatrosunu hazırlamıştık aklıma o geldi, Fikret olmuştum galiba ben, ismi hatırlamıyorum ama evin cici ve sıkıcı kızı bendim
Ben de scy-fi ve fantezi hastasıyım , dizilere kitaplara bazen bir dalıyorum günlerce yokumBide capon filmi izlemem. Kim hangisi ayırana kadar film bitiyo
Ben de scy-fi ve fantezi hastasıyım , dizilere kitaplara bazen bir dalıyorum günlerce yokum
Korku da Japon korku , gerilim fikmleri favorim en son dark water diye bir filmle jübilemi yaptım, tüm filmlerde gülen ben günlerce uyuyamadım, şimdi cesaret topluyorum tekrar başlamak için
O zamanlar çok cici bir kızdım haahhaaa sonra açıldımHiç o tipte yok sende ama :))
Ben de saydıklarından biyografiyi sevmem komedi,korku, psikolojik, gerilim, kaliteli polisiye bayılırım.3 kez bitirdim seriyi :)
Günde bi film gömerim rahat. Fırsat bulsam 2_3 olur. Komedi sevmem. Biyografi, gerilim, psikolojik, korku bayılırımmanyak zevk alıyorum
Yarın izliyimBen de sanadün karanlık sır izledim. İmdb güzel. Korku sayılmaz ama gerilim, süprüs sonlu 2017 yapımı
Lisede yaprak dökümünün tiyatrosunu hazırlamıştık aklıma o geldi, Fikret olmuştum galiba ben, ismi hatırlamıyorum ama evin cici ve sıkıcı kızı bendim
Bonus sorma altıma ettim korkudan , pis su fobisi diye birşey çıktı ortaya bu filmin sonundaYa rabbi konu apaçık ortada....amin
Kore yapımlarını ben de sevmiyorum ama anime izlerimBide capon filmi izlemem. Kim hangisi ayırana kadar film bitiyo
Aynen dolaptan su içemem hiçAha bi ortak nokta daha. 40 derecede bile soğuk su içemem. Ilıştırırım illa ki
ihmal etmem canım iyiki sormusum yarın giderim inşallah
İyi ki dedin fit ihmal edicekti pembik detoksla hiç ilgisi yok.
Sen ilaç alıyosun dimi adaçayını gargara da yap. Karbonatla silerken öğürmedin mi ula kıyamam
Son 5 günü animeye saplanmış bir şekilde geçirdimKore yapımlarını ben de sevmiyorum ama anime izlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?