- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Aynı ben ayran filan da içemem şimdi dışarda yemek yerken istediğimde dışarıdan ayran garson bön bön bakıyorAha bi ortak nokta daha. 40 derecede bile soğuk su içemem. Ilıştırırım illa ki
Ben varımla başka trip atmayan kaldı mı hade hepiniz atın nolar atın elinizi dilinizi korkak alıştırmayın nolaar
Gebereyim hasretten....
Ne diyor altındaki yazıda merak ettimOf sayfamda hep şu resim çıkıyor, canım sıkılıyor yaw kilo da alıyorum, meşaz alınıyor ama boğazımı tutamıyorum
Eki Görüntüle 2183613
Kuzum ben kitabı okumam lazım hiç aşina değilim hep duanla kilo verip bırakınca da aldım karataycı bilmiyorum inanCanım sen neden Karatay yapmıyorsun sabah çok çok az böyle vücut Kıtlığa girer
Ben de de anlamadigim bi ödem var Ben de göremedim 54 uAçlıktan midem bulanıyor
Sabah ki tartıdan 200 Gr eksiyim belki yarına 54 ucundan gorurmuyum diye umut besliyorum
55 yapıştı resmen iniyor aşağıya
Ben de de anlamadigim bi ödem var Ben de göremedim 54 uhala mi gelecek napacak, belirsizlik olmasını hiç sevmiom
o kadar saat kim uçacakYanıma gelceeniz tabi ki
Hangi sebeple eczaneler sessiz kalıyor?Ne diyor altındaki yazıda merak ettim
Ben 10 tane de yerim sıkıntı yok. Hurma çok seviyorumEvde hurma vardı yiyim dedim içim bayıldı, 7 tane nasıl yiyonuz siz
Ufff yaaaa, korumadasın eflal sakin ol. YArın persembe diye çıldırma, günü zehir etme, belki bu sefer odunluk etmez...
Pdf si var nette bir bak kuzu ben de dukan yaptım ama sağlıklı ılan KaratayKuzum ben kitabı okumam lazım hiç aşina değilim hep duanla kilo verip bırakınca da aldım karataycı bilmiyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?