- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İlgi mi istiyorsun senWayt bana hiç pas vermiyordu benimle hiç ilgilenmiyordu
Bizde :)Hemen açtım valla bayiliyoz biz ailecek
Evetİlgi mi istiyorsun sen
Testere izlemiştim iki tanesini, sonra izlemez oldum öyle şeylerçok severim kan,vahşet,intikammyemekte gitmedi ama
Ben çok yaptım, bir kere oruçla beraber 4 gün yaptım 3 küsür gitti.Hurma detoksu ile kaç kilo verdiniz beybiler?
İzlemediğim korku kalmamıştırTestere izlemiştim iki tanesini, sonra izlemez oldum öyle şeyler
Ben çok fazla korku gerilim izlerdim. Artık ruhum kaldırmıyor :)
Teksas katliamını izlemedin o zaman sen izlede gör iğrençliğiAhahha tiksindiğim ve gözümü kapadığım tek korku serisi saw
Anlatmim kız izle muhteşem tiksinç
Dimi sanki o  nasıl da tatlı@MiuLego atv de senin agnes var. Baktıkça aklıma geliyorsun
Hamile kalana kadar aynen sonra bıraktım izlemeyiİzlemediğim korku kalmamıştır
Aynen zaten gerçeği de aynı öyle miunun. Kızı olsa öyle olur :)))Dimi sanki o  nasıl da tatlı
Ciddi çok izlerdim özelikle izlerdim. Hayret ediyorum şimdi ödlek oldumHer korku filminde pişman olan hippo bırakalım şuraya. .
Pempik idrar tahlili ver Yarın, antibiyotik kullanman gerekebilirKızlar yaa bişey soracam ama ayıp olmasın normalde çok su icersem idrar rengi beyaz oluyordu ama bu defa hafif yeşilimsi gibi
Detoksla alakası yok kuzum, bakteri kapmışsın. Hatta bu yüzden şişmiş de olabilirsinBilmem ki canım çok hafif ama acaba detoksdan kaynaklanirmiki
Ben seviyom la, hatta haftasonu oturup bütün seriyi tek seferde izleyebilirim:)Ahahha tiksindiğim ve gözümü kapadığım tek korku serisi saw
Anlatmim kız izle muhteşem tiksinç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?