Yok kuzum ya ne mesaisi ne bişey sabah 7,5 akşam 5 normal çıkışım ama hiç 5 te çıkmadım hep 6 7 bazen 8 Bi tek cumartesi tüm gün çalışıyorlar ben gelmiyorum sadece iş varsa geliyorum o kadar tek güzelliği o bana başka da Bi faydası yok tanıdık kuzu burası ondan eşim tamam dedi çalışmama Bi de ona yakın mesai varsa o gelip alıyor beni yoksa kalıyorumMesai veriyor lar mı ?
Fabarikalar daha düzenli oluyor diye biliyorum ben
İnşaat firmalarıda çok çalıştırıyor hiç acimaları ve adaletleri olmuor
Teşekkür ederim desirecimmmGunaydin, eglenceli bir gun dilegiyleGecmis yapamadim, herkes iyidir insallah.
malipina nasil gidiyor kaptanim, ilk cumanin heyecani basladi mi? Karnina agrilar giriyor mu
Hem egleniyorum hem dinleniyorum
Her asamasi ayri keyiftir. Kolay gelsin canisi
Nice mutlu senelere kuzum
Cooookkk tesekkur ederim ozgecimmmmmm aminn inşallah
Günaydınlar
Bugün b3nde çok t3miz beslensem karbon çukurunda bogulmasam ne güzel olur
Sinir oluyorum kendime
Yok kuzum ya ne mesaisi ne bişey sabah 7,5 akşam 5 normal çıkışım ama hiç 5 te çıkmadım hep 6 7 bazen 8 Bi tek cumartesi tüm gün çalışıyorlar ben gelmiyorum sadece iş varsa geliyorum o kadar tek güzelliği o bana başka da Bi faydası yok tanıdık kuzu burası ondan eşim tamam dedi çalışmama Bi de ona yakın mesai varsa o gelip alıyor beni yoksa kalıyorum
Cooookkk tesekkur ederim ozgecimmmmmm aminn inşallahhepimizin yuvasindan huzur eksik olmasın inşallah
Sen kilo bildirseneGünaydınlar
Bugün b3nde çok t3miz beslensem karbon çukurunda bogulmasam ne güzel olur
Sinir oluyorum kendime
Evde hurma vardı yiyim dedim içim bayıldı, 7 tane nasıl yiyonuz siz
Bugün Bende hurma detoksu yapıyorum ela
tutmayın beni 7 gün yapıcamnooldu dolu dolu yazcam gözüm doysun diyodun
iradeni seviyim senin liste sorumluluğu budur bee
yap bacım yapBugün Bende hurma detoksu yapıyorum ela
Rahat yapması ya.. iki saat yemek hazırlamıyorsun..yap bacım yappat pat gidiyo kilolar.mıy mıy ettim ama sevdim ben,değer yani.arada yapıcam artık
evdekilerden de yırrttım :) tam gün çalışıyorum ve detoks yapıyorum diye bi anlayışlılarRahat yapması ya.. iki saat yemek hazırlamıyorsun..
Bugün da yoksa devam et, yüzde zaten 2 ye bölünecekCanım ya benim artı tam temizlenmiş bugünde yapayimmi yoksa kahvaltı yapıp akşamı yine oylemi gecireyim
Canım git tahlil yaptır, domates yarında olur. Lütfen ihmal etmeBugünde yapayım o zaman idrar düzeldi şuan 23 kilo menemen kaynatiyom 2 posta şeklinde arayada kızların kahvaltiyi sıkıştırdim
Süper-500 kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?