Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hatay candır ya ,İskenderunluyum ben.özledim bak hasretim depreşti

Teşekkür ederim malim Ama sadece çorba içtim ve saati çok erkendi, kabul olmuyor mu böyle

Cokkk yoğun bi gündü ya koştur koştur gelemedim çok özledim siziii menumu vereyimmmm uyuyayimmm
10.30:2 haşlanmış yumurta peynir
Zeytin Domates roka
16: 2 3 kaşık kadar et sote
2 bardak ayran
20(mangala gittiğimiz için malesef geç oldu)
3 ızgara but
Salata
Su: 2
Spor :1bucuk saat yürüyüş 30 dk si tempolu
malipina

Sağol canım
Neredesin arada bi yazıp kayboluyosun, menü de vermedin hiç, en azından takip ederdik durumunu neden sabitsin bakar çözüm bulurduk
Hiç gelemiyorum kuzum ya beş çocuk kahvaltı akşam yemeği havuz deniz pertim çıkıyo bugün havuz öncesi 45 dk yürüyüş bandı 10 dk eliptik 15 dk kol egzersiz 15 dk tempolu yüZme yaptım valla dışardan pizza söylediler ben evdeki yemeği yedim kendimden memnunum bide sorun şu ki burda wc düzenim değişti hep wc siz tartılmak zorunda kalıyorum belki de ondan..yarın aqua parka gideceğiz ordada bi pert olurum ama işte şehir depişikliği nem dengemi bozuyo..burda spor hocasıyls konuştum bana sporcu desteklerinden kullan dedi lecarnitin gibi.bende çok cesaret edemedim açıkcası..bilgisi olan var mı

Bugünkü menümü vereyim gelmişken
Sabah 11.30
Bi yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
Akşam 20.00
Bi buçuk kase yayla çorbası
4 minik köfte
Bi kaç dilim patlıcn
Bi servis kaşığı salata
Yarım kase yoğurt
Su 2 spor yukarda yazdıklarım
malipina

Oy geldik
Heryerlerim ağrıyor
Menü sabah 10.00
Yulaflı bulamaç

Öğlen (15.00)
2 dilim börek (vurmayınız)

Ara(18.09)
2 hurma
1 avuç fındık

Akşam(00.30)
1 porsıyon sebzeli balık
Spor temizlik artı 2 saat tırmalama
Su bol
Öldüm Yorgunum
malipina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…