Hatay candır ya ,İskenderunluyum ben.özledim bak hasretim depreştiBende düşürmeye çalışıyorum yeşil çayda da kafein var aslında ama o beni kesmiyor :)
Bu arada Hataylıymışsın çok severim hatayı İskenderun’a bayılırım sık sık giderdim eskiden benim de baba tarafı Osmaniyeli en yakın arkadaşlarımdan biri dörtyollu ne güzel memleket :)
Kıprısa da geçen sene 2 hafta da bir geliyordum iş için :)
Teşekkür ederim malimgeçmiş olsun minnakım
menüye gelince mercimek çorbasından başka bişey yokki zaten
Allahtan bi salata gördüm menüde şükür
hem de çarşamba perşembe günü karbon uyarısı yapmama rağmen
su spor okey
başka yicek bişey yoksa napak mecbur kabul ettik zatenTeşekkür ederim malimAma sadece çorba içtim ve saati çok erkendi, kabul olmuyor mu böyle
Yaaabaşka yicek bişey yoksa napak mecbur kabul ettik zatenolmadı geri kus dicek halimiz yok
mercimeği yersen acıkırsın tabiYaaaAma çook açım şuan.... Keşke yarın perşembe olmasaydı canım acayip tost çekiyo lakin hayaller cuma sabahına
Hiç gelemiyorum kuzum ya beş çocuk kahvaltı akşam yemeği havuz deniz pertim çıkıyo bugün havuz öncesi 45 dk yürüyüş bandı 10 dk eliptik 15 dk kol egzersiz 15 dk tempolu yüZme yaptım valla dışardan pizza söylediler ben evdeki yemeği yedim kendimden memnunum bide sorun şu ki burda wc düzenim değişti hep wc siz tartılmak zorunda kalıyorum belki de ondan..yarın aqua parka gideceğiz ordada bi pert olurum ama işte şehir depişikliği nem dengemi bozuyo..burda spor hocasıyls konuştum bana sporcu desteklerinden kullan dedi lecarnitin gibi.bende çok cesaret edemedim açıkcası..bilgisi olan var mıSağol canım
Neredesin arada bi yazıp kayboluyosun, menü de vermedin hiç, en azından takip ederdik durumunu neden sabitsin bakar çözüm bulurduk
Sagolasn balimm❤❤Hayırlı olsun canım, iyi yolculuklar
Ben bi inceleyeyim sağol kuzuPdf si var nette bir bak kuzu ben de dukan yaptım ama sağlıklı ılan Karatay
kuzu günde üç pattis hakkın vardı biliyon de mi
su okey
spor da yap da şu menülerini bi taçlandır artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?