maşşallahGünaydın Waytim
_700 1.gün
git tabi yaa yeşil normal değil@hepfit canım normale döndü gideyim dimi yine
Daha yeni kahvaltı niyetine yedim
Pattıs ve yoğurdu çok zevk aldım harika
Gidecem canım birazdan aşırı değildi çok çok hafif sabah düzeldi ama içim rahat etsin gidecemgit tabi yaa yeşil normal değilbenim çok çok açık sarı hatta şeffaf gibi
bugün kaç kilo gitti? eksiye geçtin mi?Gidecem canım birazdan aşırı değildi çok çok hafif sabah düzeldi ama içim rahat etsin gidecem
Ben önceden ayranda yaptim ama hurmayı daha çok sevdim acikmadim dinç oldum süttede sıkıntı olmadideğişelim mi ben sana hurmalarımı veririm.patatesin kokusu burnuma geldi
bakma ya takılıyorum ama yapılmayacak kadar zor değilmiş.yaparım artık sıkışıncaBen önceden ayranda yaptim ama hurmayı daha çok sevdim acikmadim dinç oldum süttede sıkıntı olmadi
İlk gün kadar gitmedi sabah kalkınca tartildim hemen 100gr eksi ama Leslie yapıp biraz bekleseydim giderdi bı 500 felan yarın belli olacak artıkbugün kaç kilo gitti? eksiye geçtin mi?
Canım senin ilk olunca öyle oldu bugün devammibakma ya takılıyorum ama yapılmayacak kadar zor değilmiş.yaparım artık sıkışınca
devam inşallah,başka çarem yokCanım senin ilk olunca öyle oldu bugün devammi
ben de çok erken ve apar topar tartılıyorumİlk gün kadar gitmedi sabah kalkınca tartildim hemen 100gr eksi ama Leslie yapıp biraz bekleseydim giderdi bı 500 felan yarın belli olacak artık
ulen böyle gaz verme,kolumu kestittircen banaKıızlaaar!
Bugün kutsal perşembe
Çok hafif menüler gelsin
Bugün karbona hayır
18.00'de bütün yeme işlemleri bitmiş olsun
Yarın CUMA büyük gün
Miunun kaptanlığa vedasına yakışır bir cuma derecesi bekliyoruz sizden
Üzmeyin Miunuzu
Haydi dişi aslanlarım
Devürün listeleri
Kız sen karatayı biliyon kırmızı mercimek ile herşey mübah sen cuma için şişlik yapmasın diye mi şeyttiriyonkahvaltı çok güzel
akşam gene mercimek
çarşamba perşembe karbon almıyoduk hani
lütfen yarın karbon olmasın artık gülbe
su spor güzel
mercimek çorbası hariç menünü beğendim kuzu
ivitt cuma şişlik yapmasın diyeKız sen karatayı biliyon kırmızı mercimek ile herşey mübah sen cuma için şişlik yapmasın diye mi şeyttiriyon
Bu gün yok çorba bitti dün şükür
Temam malimivitt cuma şişlik yapmasın diye
yoksa çorbayla bi derdim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?