Valla yarıladık masumum çok şükürTevo 20. Haftaya gelmişsin gebelik yaralanmış neredeyse
Son dönemler kısa gelecek olmasıda süper
Bildiriyorum teyzecimSen kilo bildirsene
Canım baktn mı sonucunaTabii öyle zaten hayırlısı buymuş
Ya ne güzel lise heyecanı, hayırlı olsun
Liseye başlıycak inşallah
Baktım ama ne yazık ki yerleşemedimCanım baktn mı sonucuna
Yaaa ben onu yerdim ama detoksum bozulur. Maşallah subhanallah ♡♡♡Valla yarıladık masumum çok şükür
Bundan sonra inşallah çok ağırlasmadan gecer malum okul açılıyorbu bebek nasibi ile geldi 35 km lik okuldan 7 km lik okula tayinim cıktı hiç umudum yokken. Inşallah güzel devam edecek
Bildiriyorum teyzecim
Bugün itibari ile yaklaşık 300 gr agirligindayim yani iri bir nar kadarboyum da muz kadar
Annemden haberim yok o bence şişko
Baktım ama ne yazık ki yerleşemedim
İyi yolculuklar melek
Iyi yolculuklar melek.eger bebegin aliyorsa emzik veya biberon ver ucak kalkip inerken
İyi yolculuklar canım
Sağolun canlar ❤❤Melegiimm22 hayırlı yolculuklar kuzum bebişler seviyo genelde uçağı motor sesinde uyurdu benimki inşallah güzel bi yolculuk geçirirsiniz
Hayrlısı canm seneye çok daha iyi yaparsn inş. Bu sene pıanlar yükselmş galibaBaktım ama ne yazık ki yerleşemedim
Sağolun canlar ❤❤
Çok şükür uyudu ya inmeye 5 10 dk kala uyandı zaten cok uzun surmuyo kalktısi indisi 50 dk falan sürdü
Ins ıyı bı puan almıstrYeğenim de girmişti neti bitmiş bana bakiver dedi lakin şifre yanlış diye bakamadım heyecandan ölüyor garibim
Maliye canm bana 84 85 lazm merkezi atama için.bu puanla mulakatlı alımlara gırerım anca o da torpıl ıstıyo bos bosgırıp cıkıyormBölümün ne idi canım puan iyi sanki
4 haftalık calısmayla 80 geldı canm.daha ıyı beklıyodum ama olmadı hayırlısı artıkF Fatimasevket canım senin kpss nasıl geldi son anlarda baya asılmıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?