Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tevo 20. Haftaya gelmişsin gebelik yaralanmış neredeyse
Son dönemler kısa gelecek olmasıda süper
Valla yarıladık masumum çok şükür
Bundan sonra inşallah çok ağırlasmadan gecer malum okul açılıyor bu bebek nasibi ile geldi 35 km lik okuldan 7 km lik okula tayinim cıktı hiç umudum yokken. Inşallah güzel devam edecek
Sen kilo bildirsene
Bildiriyorum teyzecim
Bugün itibari ile yaklaşık 300 gr agirligindayim yani iri bir nar kadar boyum da muz kadar

Annemden haberim yok o bence şişko

Liseye başlıycak inşallah
Ya ne güzel lise heyecanı, hayırlı olsun Ben de 7.ve 8.sınıfta hiç dikkat etmezdim.. Hele 8 de tam bir inek öğrenciydim.. Ye, ders çalış döngüsü.. Günde 5 öğün çikolata.. Simit bölgemdeki çatlaklar ordan kaldı.. Ve o zaman hiç diyet kafasında değildim.. Ta kii liseye bir geldim.. İşte orda aydınlandım ve sağlıklı yaşamaya başladımm.. Birçok kız/erkek arkadaşımın da öyle oldu.. Bence oğlunda da olacak öyle

Yaaa ben onu yerdim ama detoksum bozulur. Maşallah subhanallah ♡♡♡

İyi yolculuklar melek

Iyi yolculuklar melek.eger bebegin aliyorsa emzik veya biberon ver ucak kalkip inerken

İyi yolculuklar canım

Melegiimm22 hayırlı yolculuklar kuzum bebişler seviyo genelde uçağı motor sesinde uyurdu benimki inşallah güzel bi yolculuk geçirirsiniz
Sağolun canlar ❤❤
Çok şükür uyudu ya inmeye 5 10 dk kala uyandı zaten cok uzun surmuyo kalktısi indisi 50 dk falan sürdü

Oyyy bugün çarşı pazar derken tam 7 saat yürümüşüz gezmişiz kardeşimle ama bittim belli etmedim ama bayılacaktım

Epey islerimkzj hallettik hafta sonu 2 geceliğine bursaya gidip geleceğiz oradanda alacaklarımız var erkek tarafı orada çünkü..

Gerçi kuzenim orada yanına gidiyorum da neyse..

Ya benim wc halen yok kuluçkaya da oturdum ama yok karnım deli gibi ağrıyor ama yok. Kocam diyor ki e birşey yemiyorsun olmaz tabii:))

Yarın çok merak ediyorum bakalım ne gelecek

Slm kızlar 2 gundur gıremedm kıslık haxırlıklar yapıyorz bı yandanda kızım durmuyo dıs sıkıntısı gerı basladı huzursuz gecenın bı vaktı geldm anca.yahu bamyayı temızlemek ne zahmetlıymıs 3 saat ugrastık ya sırf ayıklamak ıcın.bögurtlen topladık ellerım hep cızık dıken ızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…