Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Baktım ama ne yazık ki yerleşemedim
Kuzum sen ne istediğini biliyorsun asla vazgeçme bundan. Ben bazı sebeplerden ikinci sene hazirlanamadim ve şuanda sevmediğim bi meslek yapıyorum, mesleğin kötü değil ama sevmediğim için sürekli anapara biriktirip başka bi atilim yapma planlari içindeyim insan desteği varsa sevdiği mesleği yapmalı, emekliliğe 24 senem var düşün senin yaşından fazla

Kurtlar yine iyide böceklerde çıkıyo ayyy midemmm miuya yalakalık yapıcam diye kusucam orta yere

Bi resimde ızgara akrepte var haşeratü zehri zıkkım

Seni sana o yemeklerden gelin tacı yapacak kadan çok seviyorum

Gunaydin canlar, cumanin hayri ve bereketi uzerinize olsun. Bol eksili bildirimler Sinav sonuclari aciklandi, her evde bir heyecan. Kaynimin teline uyandik gece, onunla keyiflendik bayram ettik. Her eve nasip olur insallah.

Kilo bildirimi
17 Agustos cuma:53.4
24 Agustos cuma:53.6
Guncel:53.1
Fark:0.3
Yuzde:0.56/2=0.28
malipina @MiuLego hepfit

Herkes geçen cumaki kilosunu yazsın ama kesin. Bende geçen cumaki liste yok sende var demi? Liste hariç tabi onlar 2 haftalık
Ben de de yok ki
Toplanmadı geçen cuma kilolar kimsede tarti yoktu
Bence iki hafta önceki üstünden gidelim, ben toplar ikiye bölerim
Sen listeyi hallet ya da istiyosan ben halledeyim, elimin altında pc olacak rahatım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…