Muz detoksu yap bozmazYaaa ben onu yerdim ama detoksum bozulur. Maşallah subhanallah ♡♡♡
Iç kuzucumBenim de bugün olmam lazımdı, olmadımEvde varsa içsem mi sence ?
Günaydınlar güzel takım cumanız neşeli bol eksili olsun :)
Kaptanımmalipina liste dışı olanlar kilosunu ne yapıyor alıyor yastık altı mı yapıyor :)
günaydınlar kızlar 6 da uyanan bı kızım var sanki işin ne de erkenden kalkiyonIç kuzucum
Evet çok doyurucu.. karatay’a uygun değil yalnız.. mesela sabah 10’da yersem 4’e kadar tutuyor beni
günaydınlar kızlar 6 da uyanan bı kızım var sanki işin ne de erkenden kalkiyon
Kuzum sen ne istediğini biliyorsun asla vazgeçme bundan. Ben bazı sebeplerden ikinci sene hazirlanamadim ve şuanda sevmediğim bi meslek yapıyorum, mesleğin kötü değil ama sevmediğim için sürekli anapara biriktirip başka bi atilim yapma planlari içindeyimBaktım ama ne yazık ki yerleşemedim
Bu @MiuLego ya bir vefa mesajıdır.
Perşembe geceleri acıkınca bize neler neler yedirdi...... unutursak kalbimiz kurusun
Eki Görüntüle 2183929 Eki Görüntüle 2183930 Eki Görüntüle 2183931 Eki Görüntüle 2183932 Eki Görüntüle 2183933
Kurtlar yine iyide böceklerde çıkıyo ayyy midemmm miuya yalakalık yapıcam diye kusucam orta yere
Bi resimde ızgara akrepte var haşeratü zehri zıkkım
Bildiriyorsun canımGünaydınlar güzel takım cumanız neşeli bol eksili olsun :)
Kaptanımmalipina liste dışı olanlar kilosunu ne yapıyor alıyor yastık altı mı yapıyor :)
Günaydın bebeemgünaydınlar kızlar 6 da uyanan bı kızım var sanki işin ne de erkenden kalkiyon
Yediğimi içtiğimi merak ediyorListeye girdiğinden beri detoks yapıyo sanki bana
Hiç menü vermedinki şükür
Bak nasıl heyecanlı bak bakGünaydın ve hayırlı cumalar
Güzel kilo bildirimleri gelsin miiii
Hadi inşallah
Bildiriyorsun canım
Geçen cuma:
Bu cuma:
Fark:
Yüzde:
Şeklinde
Ya bi sussana kafa bulandırma
Kaptanımız çoktan verdi gazı
Ben de de yok kiHerkes geçen cumaki kilosunu yazsın ama kesin. Bende geçen cumaki liste yok sende var demi? Liste hariç tabi onlar 2 haftalık
BananeYa bi sussana kafa bulandırma
Açım çok bak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?