Hayırlısı de canımın içiBu yıl üniversiteye gidebilseydim hedefim 54 kilo + karın kası vs. için iyi bir koruma dönemiydiiiHayallerim yine başka bahara kaldı
Senin şu bulamaçı okudukça benim içim bulanıyoMenü
Sabah 10.00
Bulamaç
Öğlen (13.00)
1 şeftali
Öğlen(18.00)
1 kase yoğurtlu ıspanak
1 porsiyon piliç strogonof
1 dilim ekmek
Akşam(20.30)
1 kase yoğurtlu ıspanak
Spor yok dinleniyorum
Su bolcana maşallah
@malipina
Ay maşallah tabi eksi gelir inşallahSabahki kilomla aynıyım şuaneksi gelir dimi
Zamanım olmuyor kuzu, bir de sevdim galiba bir süre de buna taktımSenin şu bulamaçı okudukça benim içim bulanıyoniye kahvaltı etmiyın sen cezalı mısın
Zamanım olmuyor kuzu, bir de sevdim galiba bir süre de buna taktım
Ama çok güzel birşey, aslında baya sağlıklı ve çok tok tutan birşey.. bizim kahvaltı anlayışımıza ters ama ecnebiler severek yiyorlar
4 kaşık yulafNedir ki bulamaç :)
Cnm iğrenç duruyo sanki4 kaşık yulaf
1 bardaktan biraz fazla süt
1 çay kaşığı bal (bunun yerine hurma da koyabilirsiniz ben bazen hurma bazen bal koyuyorum)
Bir güzel pişiriliyor
Hatta üstüne ceviz de koyabilirsiniz
Eki Görüntüle 2183913
Sana resim mi attıHatunun 84 te bile gideri var valla taş
4 kaşık yulaf
1 bardaktan biraz fazla süt
1 çay kaşığı bal (bunun yerine hurma da koyabilirsiniz ben bazen hurma bazen bal koyuyorum)
Bir güzel pişiriliyor
Hatta üstüne ceviz de koyabilirsiniz
Eki Görüntüle 2183913
Kız sen beni canlı resimde çok gördün ya niye kızıyor bakımSana resim mi attı
HhaahaaaaaaaaaaaCnm iğrenç duruyo sanki
Sanırım bizde uzun zamandır çocuk olmadığı için bu sıkılmalar sanirim biz çocuk için çok geç kaldık.10 yıl bir evlilikte uzun bir zaman. Çevremizde herkes çocuklu sadece bekar hayatı yaşayan ev arkadaşı gibi olanlar biziz. Artık paylasamiyoruz paylaşmak da istemiyoruz sanirim. Keşke bir sihirli değnek olsa gelecekte 1 günü gösterseBekarken kısmen kolay ama çakıl emin ol fıtrata karşı eşsiz yapamaz İnsan öyle yaratılmışız ki sen evlisin bekar hiç yapamazsın diğer şeyde şu ki çocuk aile bağlarını kuvvetlendirici bir etken kesinlikle bunı gördüm
Ve tabi ki her şeyini ama her şeyini eşin ile paylaş afedersin ve afedersinşz gaz yapamadığını bile
Evet çok doyurucu.. karatay’a uygun değil yalnız.. mesela sabah 10’da yersem 4’e kadar tutuyor beniOldukça doyurucu olur yulaf şişince
EvetSana resim mi attı
Kıskandım amaKız sen beni canlı resimde çok gördün ya niye kızıyor bakım
Bence sakinleş eşine güzel bir Melisa çayı yap içer mi bilmiyorum sonra konuşun sen güzelce kilo ver ve hemen çocuk yap bak basıl düzelir herşey inşallahSanırım bizde uzun zamandır çocuk olmadığı için bu sıkılmalar sanirim biz çocuk için çok geç kaldık.10 yıl bir evlilikte uzun bir zaman. Çevremizde herkes çocuklu sadece bekar hayatı yaşayan ev arkadaşı gibi olanlar biziz. Artık paylasamiyoruz paylaşmak da istemiyoruz sanirim. Keşke bir sihirli değnek olsa gelecekte 1 günü gösterse
Ayy ne bilim.. birden şekli değişik geldi :))Hhaahaaaaaaaaaaa
Yaaaa ilahi hippo
O kadar ballandıra ballandıra anlattım yorumun kopardı beni.. iğrenç değil kız.. keşkek yapmıyor muyuz biz de, onun sütlü ve tatlı olanı işte.. yulaf muhallebisi diyeyim daha hoş olur belki bulamaç demekten
Hippom ilk göz ağrım senle daha ne görüşeceğiz sen hele dur kızKıskandım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?