Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Senin şu bulamaçı okudukça benim içim bulanıyo niye kahvaltı etmiyın sen cezalı mısın

Senin şu bulamaçı okudukça benim içim bulanıyo niye kahvaltı etmiyın sen cezalı mısın
Zamanım olmuyor kuzu, bir de sevdim galiba bir süre de buna taktım

Ama çok güzel birşey, aslında baya sağlıklı ve çok tok tutan birşey.. bizim kahvaltı anlayışımıza ters ama ecnebiler severek yiyorlar

Nedir ki bulamaç :)

Cnm iğrenç duruyo sanki
Hhaahaaaaaaaaaaa
Yaaaa ilahi hippo

O kadar ballandıra ballandıra anlattım yorumun kopardı beni.. iğrenç değil kız.. keşkek yapmıyor muyuz biz de, onun sütlü ve tatlı olanı işte.. yulaf muhallebisi diyeyim daha hoş olur belki bulamaç demekten

Sanırım bizde uzun zamandır çocuk olmadığı için bu sıkılmalar sanirim biz çocuk için çok geç kaldık.10 yıl bir evlilikte uzun bir zaman. Çevremizde herkes çocuklu sadece bekar hayatı yaşayan ev arkadaşı gibi olanlar biziz. Artık paylasamiyoruz paylaşmak da istemiyoruz sanirim. Keşke bir sihirli değnek olsa gelecekte 1 günü gösterse

Bence sakinleş eşine güzel bir Melisa çayı yap içer mi bilmiyorum sonra konuşun sen güzelce kilo ver ve hemen çocuk yap bak basıl düzelir herşey inşallah
Şimdi 10 yıl uzun bir süre ama olsun geç de değil şükür ki

Ayy ne bilim.. birden şekli değişik geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…