Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam canım cezalı olmazsın o zaman.senin de canın sağolsun

teşşekürler kaptan bayram sonu inş fırtına gibi eseceğiz
arkadaşımın eşi karatayla 25 kilo vermiş acayip değişmiş karatay deneyimi olan varmı sanırım kaptanımızın vardı bizimle paylaşırmısın

ellerine sağlık bide öğrenciliğin hayırlı olsun
tesekkürler :) zor oldu ama halloldu sonuda:)
bu arada diskalifiye listesine baktım az önce ''Vıdıvıdı'' nickli üye diskalifiye listesinde.Bizim vidividimiz mi acaba dedim
bilemedimki
kahvaltıya gidiorum kızlar sonra görüşürüz yine
afiyet olsun:)
evet kaptanım doğru hatırlıyosam 6ayda 20 kilo vermişti cokta sever kaptnımz karatayı:) inşallah fırtına bile hızımıza yetişemez canım benim o motıvveye cook ihtiyacım var:)

canım ya panik atak sana neler yapıyor merak ettim ,en çok ne seni korkutuyor.
vallahi canım birşeyden korkmam gerek kalmıyoki birden geliyor

göğüste ağrı ve sıkışma,
çarpıntı (kalbin kuvvetli veya hızlı
vurması),
nefes darlığı ve boğulur gibi olma,
solunum kesilmesi,
baş dönmesi,
sersemlik hissi,
düşecek ya da bayılacak gibi olma,
vücutta (ellerde, kollarda vb) uyuşma
ve karıncalanma,
üşüme, ürperme ya da ateş basması,
bulantı ve kusma hissi,
karın ağrısı,
titreme,
sarsılma,
kendini ya da çevresindekileri değişmiş, tuhaf ve farklı hissetme,
kontrolü kaybetme korkusu,
çıldırma korkusu,
ölüm korkusu.
Mideye bir şey çöküyor hissi
Avuç içlerinde terleme
Her tarafta sıcaklık hissetmek
Hızlı ve şiddetli kalp atışları
Ellerde titreme
Diz ve bacaklarda güçsüzlük veya esneklik
İç titremesi, titreme duygusu
Ağız kuruluğu
Boğazda yumruk hissi
Göğüste basınç
Hızlı nefes alıp verme
Bulantı veya ishal
Baş dönmesi, sersemlik, göz kararması
Gerçek dışılık hissi (rüyada gibiyim)
Açık olarak (net olarak) düşünememe
Bulanık görme
Kısmen felce uğramışlık duygusu
Ayrılma yada hayal gibi hareket etme duygusu
Çarpıntılar veya düzensiz kalp atışları
Ellerde, ayaklarda ve yüzde karıncalanma
Göğüs ağrısı
Bayılma hissi
Midede titreme heyecan
Soğuk ve ıslak eller

Bir panik atak krizinde bu belirtilerin en az dört ya da daha fazlası bulunur. Dörtten daha az belirtinin görüldüğü panik ataklara ise “kısıtlı panik atak” denir.aynı b şekil

allah kr iftiradan saklasın benmi makarna pasta yedim sen benim dedigimi gördünmü kulagınla duydunmukanıt gösterde inanayım allah için tatları gzüeldi he ay yakalandık dondrmayla 2 gündür haşır neşiriz bakalım kim galip olcek

akşama tam olarak yediklerimi yazarım bebeler eşim evde alış verişe gidicez market pazar tavıkçma gidicem tavk köftesi alıyım diyorm b hafta bakalımherkeze güzel hafta sonları diliyorm bu cuma bildirim varmı acaba

yaa hep sen cıkardın beni yoldan nolcaz boyle ya

yaa hep sen cıkardın beni yoldan nolcaz boyle ya

yalana bak senallah için baksana sen benim yüzüme ben adamı yoldan çıkarıcek bir tip varmı bendedondrma var içindeki ses git paşa tatlı hım hım diyor bir tarafımda aman paşa diyor hangisine ysam acaba
bu arada bgün eşimin teyzesinin bebek mevlütü vardı çagırdı kardeşi gidemedim çok istedim ama olmadı nedeni kaynanam var o kesin gelir diye gitmedim bayrama eşim diyor gidicez ben diyorm gitmicez benim bu halimzorlanmaktan hiç hoşlanmıyorm iş inada binicek olcagı b bakalım hangimiz galip gelicez bayramlarda küslğk olmaz derler ama çok kırıldım yaptıgı 1 degilki b kaçıncı oldukaynanam yüüznden eltim yüzünden panik atak hastası oldm çıktım hep hor görüldüm kötü gelinimya ben neyse ben gene dygusala bagladım çıkayım eşim pc istiyor

ben bılıyorum kı mesajını engellemek ıstemıyorsun ve ayrılmıs olsanda haber almak senı rahatlatıyor ama benden sana gercek bır tecrube eger haber almaya ve muhatap olmaya devam edersen sureklı bır bagın kalacak ne kadar bu acıya kolay dayanıyorum desende acın hep taze kalır yasadım ve bılıyorum yanı yasamamıs olsam uzaktan davulun sesı hos gelır hesabı konusmayı sevenlerden degılım ınan bana ama kendını topladıgın ve hazır hıssettıgınde bagını koparmalısın yada karsıdakı madem senı bu kadar ıstıyor bunu kanıtlayacak ınanmak yada ınanmamak da bır rısk tabıkı bugun senın yanında gorunen yarın hersey bıttıkten sonra annesının yanına donebılır
bana gelınce evet rabbım koruyor melegımı allah saglık sıhhat versın gerısı bos
Bugün 3 öğünüm de aynıydı canlarım.
Sabah:Pirinç lapası+limonata
Öğle:Pirinç lapası+limonata
Akşam:Pirinç lapası+limonata
2 tane de light sütlü nesafe içtim canlarım...
lapamı kız bu ne nasıl yedın yavrucum onu beaaaaaa
napcaz gıttımı bır puan allah allah yaaa tamamlamamısım demekkı gozumden kacmıs:44:benım puanım ondu zaten galıba tuh yaaaa uzuldum sımcık
masallah sana sıfır kacamak harıkasın canım yaaa
bu taktık aklımda bulunsun ılerde tabıkı dukanı tam anlamıyla oturtup uzun bır sure gecırdıkten sonra uygulayabılırım bunu da

gecmıs olsun cnm ne amelıyatı ınsallah saglıcakla doner evıne

off kotu bır hafta sonu
dogalgaza gecılıyor ve tesısat dosenıyor valla sıkıldım sabahtan berı ustalar evde ve kuzucuguma dogru duzgun yemek yedıremedım tek odanın ıcındeyız sıkıldım valla

gitceksin canım mecbursun bence olmaz gitmemek
off kotu bır hafta sonu
dogalgaza gecılıyor ve tesısat dosenıyor valla sıkıldım sabahtan berı ustalar evde ve kuzucuguma dogru duzgun yemek yedıremedım tek odanın ıcındeyız sıkıldım valla
kolay gelsin canım iyi bişey için bunca telaş oyle dusun en azından:)

kızlar ben diyorumki ölçülerimizi alalım 2haftada bir ölcülelim bu spor yapmamızada sebep olur hemde yarısma gibi gider motive acısıdan yani:) tüm takımlara mesaj atcam siz katılmak ısterseniz ölçülerinizi buraya yazın ben not alym cumaya listemiz hazır olsun:)

bu arada diskalifiye listesine baktım az önce ''Vıdıvıdı'' nickli üye diskalifiye listesinde.Bizim vidividimiz mi acaba dedim

ben olduğumu zannetmiyorum ama kaptanım , çünkü 1 takım da yarıştım onunlada kaptanımızla
konuştum ayrıldım o da anlayışla ve iyi dileklerle ayrıldım
huzursuz oldum şimdii

off kotu bır hafta sonu

ayyyy çok kötü bişey benim üst komşunun evi yapılıyor 1 aydır kırılmadık yer kalmadı biz de de uyku kalmadı
seni anlayabiliyorum..

inşallah canımmm
evet ben 6 ayda 20 kg verdim karatayla.harika bir diyet.bana göre ömür boyu uygulanması gereken en sağlıklı beslenme biçimi.Ben burda deneyimlerimden çok bahsettim canım sana denk gelmemiş olabilir,yine merak ettiğin bir şey olursa veya uygulamak istersen yardımcı olurum
canım hiç üzülme çünkü puanını geri alabiliyorsun.mesaj 1. liklerini pc ne kaydet.7 ad. olduğunda 1 puan alıyorsun

teşekkürler canım.safra kesesinde taş varmış.safra kesesi alınacak inşallah hayırlısıyla biter
off kotu bır hafta sonu
İzmirde de o dönüşümler var.Bizim otrduğumuz semtte yok ama taşınmayı düşündüğüm yerlerde var,yolları kaza kaza mahvettiler
sen de şimdi sıkıntısını çekeceksin ama sonra rahat edeceksin canım doğalgaz rahatlık gerçekten
ben bir ara alıyordum.en son nerde bıraktım hatırlamıyorum ama zaten pek incelme olmuyor artık ben de spor şart ayda bir ölçülmek daha iyi değil mi canım?2 hafta erken olmaz mı?
ben olduğumu zannetmiyorum ama kaptanım , çünkü 1 takım da yarıştım onunlada kaptanımızla
konuştum ayrıldım o da anlayışla ve iyi dileklerle ayrıldım
huzursuz oldum şimdii
canım şimdi bu diskalifiye listesine girmekle ilgili yeni kararlar alındı.adının yanında * işareti olanlar o yeni maddeden dolayı diskalifiye listesine giriyor.eğer o sensen,senin adının yanında da (*) var.yeni kurala göre 6 ay kendisinden haber alınamayan üye diskalifiye listesine alınıyor ancak durum paylaşım alanında anlatılarak,kaptanın insiyatifiyle yeniden yarışabiliyor.Yeni kural bu şekilde.
yalnız bunun dışında seni ben yeni üye yazacaktım,daha önce yarıştığını bilmediğim için.bu da kurallara uygun değil.daha önce hiç yarışmamış olan üye,yeni üyedir.sen hangi takımda kaçıncı etapta ayrıldın?bunu bilmemiz gerekiyor.püsküüte soracağım durumu.sanırım onun elinde kayıtlar vardır.Ka etaptır yoksan,verdiğin kilo o sayıya bölünür kurallar gereği.Yoksa haksızlık olur.
ben durumu paylaşıma yazayım en iyisi :126:

tamam Özlemcim mesajını buldum sen daha önce yarıştığını yazmışsın

Özlemcim durumunu yazdım.Püsküütten gelen cevap yukarıdaki gibi oldu.Benim de yazdığım gibi geri dönülemez bir durum değil seninki.Paylaşımın yeterli olursa bayramdan sonra tekrar paylaşım alanında gündeme getiricem durumunu.Kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum

Kaptanim aylik olursa ben kendimi dusundum mesela son hafta cabalarim mesela sadece hani hem arasi uzak olmasin hemde iki haftada incelme 1cm bile olsa olur yani duzgun sporla simdi senin kuzu okulada basladi aslinda yapablirsin baslamak icin cok iyi bi zaman gbime geldi :) insallah esinin amelyati iyi gecer canim bide karatayi oyle anlattiyosunki hala yapmayi cok istyosun diye dusunuyorum insallah bayramdan sonra karadukan projen haaayat bulur:)

tamam canım o zaman 2 haftada 1 yap
hayatımızdaki karışıklıklar biterse çok istiyorum canım.hiç bir şey umduğum gibi gitmedi,gitmiyor.bakalım hayırlısı
karatayı çok seviyorum ama dukan da çok cazip geliyor.karadukanı denedim de yapamadım biliyosun.belki yine denerim

gitceksin canım mecbursun bence olmaz gitmemek

kolay gelsin canım iyi bişey için bunca telaş oyle dusun en azından:)
kendini benim yerime koy birde öyle düşün

ay ben tanırım şimdi bak ölçülerimmi 90 .60.90 tabe ne zannettin şakayı bir yere koyuyum ben
sabah yediklerim
1- sahanda yumurta
2- 1 bardak çay
3-badem
4-2 adet tam bgday ekmegi
5-5 siyah zeytin
6-krem peniri sürdüm az ekmegime çay kaşıgı cylada fındık ezmesi
arada 4 tatlı kaşıgı dondurma yedim
akşam yemegindede
1-yeşil mercimek çorbası
2-taze fasülye 4 çatal yok
3-5 adet tavuk köftesi
4-5 kaşık yok blgr pilavı
5-3 kaşık yogurt
6-bol yeşil salata
7-sodamıda içiyorm
1 saatten fazlada yürüyüş yaptım biline
şimdi karşı daireye geçmem lazım patatesli çarşaf böregi açıcem yarına çeyiz geliyor beni bekliyolar sonra görüşrüz kızlar ananecim benide yoldan çıkardın aşk olsun

Ben inaniyorum saphiram duzelcektir :) sabirli olmak gerekir ama olcaktir:) bayramdan sonra hemen baslarsin kaptanim karadukana iki diyetin faydasini birden gorcen insallah:) sen ama sakin uzme kendini hersey gircek yoluna

sucu bana yukleme ben varya kacamak delisi oldum zaten ve bol gelen kot tam oldu bugun aglicaktim hemen farketti yani ama olcu olayina katil cidden ben sporuma destek olsun istiyorum ve ben sporsuz incelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…