tamam canım cezalı olmazsın o zaman.senin de canın sağolsun
bu arada diskalifiye listesine baktım az önce ''Vıdıvıdı'' nickli üye diskalifiye listesinde.Bizim vidividimiz mi acaba dedim
kahvaltıya gidiorum kızlar sonra görüşürüz yine
tesekkürler :) zor oldu ama halloldu sonuda:)ellerine sağlık bide öğrenciliğin hayırlı olsun
bilemedimkibu arada diskalifiye listesine baktım az önce ''Vıdıvıdı'' nickli üye diskalifiye listesinde.Bizim vidividimiz mi acaba dedim
afiyet olsun:)kahvaltıya gidiorum kızlar sonra görüşürüz yine
evet kaptanım doğru hatırlıyosam 6ayda 20 kilo vermişti cokta sever kaptnımz karatayı:) inşallah fırtına bile hızımıza yetişemez canım benim o motıvveye cook ihtiyacım var:)teşşekürler kaptan bayram sonu inş fırtına gibi eseceğiz
arkadaşımın eşi karatayla 25 kilo vermiş acayip değişmiş karatay deneyimi olan varmı sanırım kaptanımızın vardı bizimle paylaşırmısın
vallahi canım birşeyden korkmam gerek kalmıyoki birden geliyorcanım ya panik atak sana neler yapıyor merak ettim ,en çok ne seni korkutuyor.
Isleriniz yolunda gider kaptanim insallah olmicagi varmis demekki herseyde bi hayir gormek gerekir ve bu sozum nev icinde gecerli:)
Sen makarnayi pastayi anlat esra tutsun burda kendini dimi:d saka bi yana 6bucukta kalktim bi dunya sira bekledim tuvaletimde gelmisti gittim pastaneye yedim valla:d soz bidaha olmicak
Bulgurlar mecimekler cevizler ler sende dukani bozmussun olmadiki ama
Siz yeterki spor yapin ben o listenin daha daha kabarik olmasini istiyorummm:)
Iyi eglenceler canim sana:) bende mangalda tavuk istiyorum ya nolcak bu istahim:d
Nevcim ne demem gerekiyo bilmiyorum sen objektif bakabiliyosun desenki bi umut duzelir ben sana burdan tam destek olcam simdi yine destek olmak icin dedim bunu cunku sana attgi bi mesaj seni etkiler ve etkiliyorda cok sabir ve güç gerektiren bi durumdasin dualarim seninle zaten biliyosun:) annesini ben italyaya goturseydimde orda biraksaydim keske.:d. Bende dukanda vucut sasirsin diye pasta yedimama boylede kilo verebiliyosan dogru yol demekki sen zaten bu isleri cozmussun bitane diyetisyenim benim:) insallah mutlu huzurlu citir bi bayan olarak mezun olcaksin burdan:)
Yemezsin umarim bunlardannnn:) kolay gelsin canim ya milfoyle falan pratik bisey yapsan isin kolaylassa bari simdi beni bayram stresi aldi goturdu off ev kendini temizlese ya
yaa hep sen cıkardın beni yoldanvallahi canım birşeyden korkmam gerek kalmıyoki birden geliyor
göğüste ağrı ve sıkışma,
çarpıntı (kalbin kuvvetli veya hızlı
vurması),
nefes darlığı ve boğulur gibi olma,
solunum kesilmesi,
baş dönmesi,
sersemlik hissi,
düşecek ya da bayılacak gibi olma,
vücutta (ellerde, kollarda vb) uyuşma
ve karıncalanma,
üşüme, ürperme ya da ateş basması,
bulantı ve kusma hissi,
karın ağrısı,
titreme,
sarsılma,
kendini ya da çevresindekileri değişmiş, tuhaf ve farklı hissetme,
kontrolü kaybetme korkusu,
çıldırma korkusu,
ölüm korkusu.
Mideye bir şey çöküyor hissi
Avuç içlerinde terleme
Her tarafta sıcaklık hissetmek
Hızlı ve şiddetli kalp atışları
Ellerde titreme
Diz ve bacaklarda güçsüzlük veya esneklik
İç titremesi, titreme duygusu
Ağız kuruluğu
Boğazda yumruk hissi
Göğüste basınç
Hızlı nefes alıp verme
Bulantı veya ishal
Baş dönmesi, sersemlik, göz kararması
Gerçek dışılık hissi (rüyada gibiyim)
Açık olarak (net olarak) düşünememe
Bulanık görme
Kısmen felce uğramışlık duygusu
Ayrılma yada hayal gibi hareket etme duygusu
Çarpıntılar veya düzensiz kalp atışları
Ellerde, ayaklarda ve yüzde karıncalanma
Göğüs ağrısı
Bayılma hissi
Midede titreme heyecan
Soğuk ve ıslak eller
Bir panik atak krizinde bu belirtilerin en az dört ya da daha fazlası bulunur. Dörtten daha az belirtinin görüldüğü panik ataklara ise kısıtlı panik atak denir.aynı b şekil
allah kr iftiradan saklasınbenmi makarna pasta yedim sen benim dedigimi gördünmü kulagınla duydunmu kanıt gösterde inanayım allah için tatları gzüeldi he ay yakalandık dondrmayla 2 gündür haşır neşiriz bakalım kim galip olcek
yaa hep sen cıkardın beni yoldannolcaz boyle ya
ben bılıyorum kı mesajını engellemek ıstemıyorsun ve ayrılmıs olsanda haber almak senı rahatlatıyor ama benden sana gercek bır tecrube eger haber almaya ve muhatap olmaya devam edersen sureklı bır bagın kalacak ne kadar bu acıya kolay dayanıyorum desende acın hep taze kalır yasadım ve bılıyorum yanı yasamamıs olsam uzaktan davulun sesı hos gelır hesabı konusmayı sevenlerden degılım ınan bana ama kendını topladıgın ve hazır hıssettıgınde bagını koparmalısın yada karsıdakı madem senı bu kadar ıstıyor bunu kanıtlayacak ınanmak yada ınanmamak da bır rısk tabıkı bugun senın yanında gorunen yarın hersey bıttıkten sonra annesının yanına donebılırCanım benim ya,üzme kendini.Yüce Allah çaresizliğinizi bildiği için,melekleriyle korumuştur o günahsız yavruyu eminim
Çok haklısın canım benim.Dün akşam da mesaj atmış,ne zaman evleniyoruz diye,sonuna d gülücük yapmış.Güleyim mi,ağlayım mı,öfkeleneyim mi bilemedim;ama yeniden birleşsek de sonumuz olmaz,bildiğim için acıyı göğüslemek daha kolay oluyor sanırım...
lapamıBugün 3 öğünüm de aynıydı canlarım.
Sabah:Pirinç lapası+limonata
Öğle:Pirinç lapası+limonata
Akşam:Pirinç lapası+limonata
2 tane de light sütlü nesafe içtim canlarım...
napcaz gıttımı bır puan allah allah yaaa tamamlamamısım demekkı gozumden kacmıs:44:benım puanım ondu zaten galıba tuh yaaaa uzuldum sımcıkcanım yeşilerikle özelden mesajlaşmıştık ama burada konuşmadık sanırım izin mevzusunu ondan böyle oldu.neyse sağlık olsun
canım ben özet geçeyim derken biraz yanlış anlatmışım olayı.İşler yolunda gitmemiş işin açığı.gerçi o kadında sebep olabilecek potansiyeldeymiş o ayrı!amin canım çok sağol
canımmmm çok sağol
ben zaten senin peşini bırakacağını hiç düşünmemiştim canım.seni sevdiğine de eminim ama oluru yoksa,yapacak birşey de yok.Hayırlısı neyse o olsun kuzucum
dukan arası lapaafiyet olsun canım
eline sağlık tatlışım sen mi yapıyorsun sayımları sadece? tekrar yayınlayabilrim sayım sırasını
berenim,paşam,vidividi 5 mesajın altındasınız güzeller???
masallah sana sıfır kacamak harıkasın canım yaaamenumude arz edeyim ivedilikle...
sabah:dukan krep peynır sutlu neskafe
öğle:çok çok az 2-3 çatal kadar et döner 3 bardak cay ustune şekersiz tabii
aksam:somon balığı lıght kola
saf proteın gunumdu bugun canlar menumde böleeee.....
bu taktık aklımda bulunsun ılerde tabıkı dukanı tam anlamıyla oturtup uzun bır sure gecırdıkten sonra uygulayabılırım bunu daCanım aslında ben sürekli dukan yapmıyorum.Garip bir stile geçtim.1 gün lapa yiyorum mesela,diğer gün 3 öğün meyve,başka bir gün protein,başka bir gün sebze;yani sürekli vücudu şaşırtma taktiğine gidiyorum
o zaman arkadaşlar ceza almış olanlar puanlarını yazarlarsa sevinirim. ona göre listemizi tutmaya devam ederiz ve mutlaka mesaj sayım listesinin altına ekleyelim,unutmayalım
dukan amcayla bayramdan sonra görüşücem sanırım canım.Pazartesi günü eşim hastaneye yatıcak.Salı sabahı ameliyet olucak.bayram tatilinde de evde dinlenicek.bu arada ben diyete pek uyamam
gitceksin canım mecbursun bence olmaz gitmemekyalana bak senallah için baksana sen benim yüzüme ben adamı yoldan çıkarıcek bir tip varmı bende dondrma var içindeki ses git paşa tatlı hım hım diyor bir tarafımda aman paşa diyor hangisine ysam acaba
bu arada bgün eşimin teyzesinin bebek mevlütü vardı çagırdı kardeşi gidemedim çok istedim ama olmadı nedeni kaynanam var o kesin gelir diye gitmedim bayrama eşim diyor gidicez ben diyorm gitmicez benim bu halimzorlanmaktan hiç hoşlanmıyorm iş inada binicek olcagı b bakalım hangimiz galip gelicez bayramlarda küslğk olmaz derler ama çok kırıldım yaptıgı 1 degilki b kaçıncı oldu kaynanam yüüznden eltim yüzünden panik atak hastası oldm çıktım hep hor görüldüm kötü gelinimya ben neyse ben gene dygusala bagladım çıkayım eşim pc istiyor
kolay gelsin canım iyi bişey için bunca telaş oyle dusun en azından:)off kotu bır hafta sonu
dogalgaza gecılıyor ve tesısat dosenıyor valla sıkıldım sabahtan berı ustalar evde ve kuzucuguma dogru duzgun yemek yedıremedım tek odanın ıcındeyız sıkıldım valla
bu arada diskalifiye listesine baktım az önce ''Vıdıvıdı'' nickli üye diskalifiye listesinde.Bizim vidividimiz mi acaba dedim
off kotu bır hafta sonu
dogalgaza gecılıyor ve tesısat dosenıyor valla sıkıldım sabahtan berı ustalar evde ve kuzucuguma dogru duzgun yemek yedıremedım tek odanın ıcındeyız sıkıldım valla
vallahi canım birşeyden korkmam gerek kalmıyoki birden geliyor
göğüste ağrı ve sıkışma,
çarpıntı (kalbin kuvvetli veya hızlı
vurması),
nefes darlığı ve boğulur gibi olma,
solunum kesilmesi,
baş dönmesi,
sersemlik hissi,
düşecek ya da bayılacak gibi olma,
vücutta (ellerde, kollarda vb) uyuşma
ve karıncalanma,
üşüme, ürperme ya da ateş basması,
bulantı ve kusma hissi,
karın ağrısı,
titreme,
sarsılma,
kendini ya da çevresindekileri değişmiş, tuhaf ve farklı hissetme,
kontrolü kaybetme korkusu,
çıldırma korkusu,
ölüm korkusu.
Mideye bir şey çöküyor hissi
Avuç içlerinde terleme
Her tarafta sıcaklık hissetmek
Hızlı ve şiddetli kalp atışları
Ellerde titreme
Diz ve bacaklarda güçsüzlük veya esneklik
İç titremesi, titreme duygusu
Ağız kuruluğu
Boğazda yumruk hissi
Göğüste basınç
Hızlı nefes alıp verme
Bulantı veya ishal
Baş dönmesi, sersemlik, göz kararması
Gerçek dışılık hissi (rüyada gibiyim)
Açık olarak (net olarak) düşünememe
Bulanık görme
Kısmen felce uğramışlık duygusu
Ayrılma yada hayal gibi hareket etme duygusu
Çarpıntılar veya düzensiz kalp atışları
Ellerde, ayaklarda ve yüzde karıncalanma
Göğüs ağrısı
Bayılma hissi
Midede titreme heyecan
Soğuk ve ıslak eller
Bir panik atak krizinde bu belirtilerin en az dört ya da daha fazlası bulunur. Dörtten daha az belirtinin görüldüğü panik ataklara ise kısıtlı panik atak denir.aynı b şekil
benimki kısıtlı ozaman benim 4 den az yaniii
allah kr iftiradan saklasınbenmi makarna pasta yedim sen benim dedigimi gördünmü kulagınla duydunmu kanıt gösterde inanayım allah için tatları gzüeldi he ay yakalandık dondrmayla 2 gündür haşır neşiriz bakalım kim galip olcek
inşallah canımmmteşşekürler kaptan bayram sonu inş fırtına gibi eseceğiz
arkadaşımın eşi karatayla 25 kilo vermiş acayip değişmiş karatay deneyimi olan varmı sanırım kaptanımızın vardı bizimle paylaşırmısın
canım hiç üzülme çünkü puanını geri alabiliyorsun.mesaj 1. liklerini pc ne kaydet.7 ad. olduğunda 1 puan alıyorsunnapcaz gıttımı bır puan allah allah yaaa tamamlamamısım demekkı gozumden kacmıs:44:benım puanım ondu zaten galıba tuh yaaaa uzuldum sımcık
gecmıs olsun cnm ne amelıyatı ınsallah saglıcakla doner evıne
İzmirde de o dönüşümler var.Bizim otrduğumuz semtte yok ama taşınmayı düşündüğüm yerlerde var,yolları kaza kaza mahvettileroff kotu bır hafta sonu
ben bir ara alıyordum.en son nerde bıraktım hatırlamıyorum ama zaten pek incelme olmuyor artık ben dekızlar ben diyorumki ölçülerimizi alalım 2haftada bir ölcülelim bu spor yapmamızada sebep olur hemde yarısma gibi gider motive acısıdan yani:) tüm takımlara mesaj atcam siz katılmak ısterseniz ölçülerinizi buraya yazın ben not alym cumaya listemiz hazır olsun:)
canım şimdi bu diskalifiye listesine girmekle ilgili yeni kararlar alındı.adının yanında * işareti olanlar o yeni maddeden dolayı diskalifiye listesine giriyor.eğer o sensen,senin adının yanında da (*) var.yeni kurala göre 6 ay kendisinden haber alınamayan üye diskalifiye listesine alınıyor ancak durum paylaşım alanında anlatılarak,kaptanın insiyatifiyle yeniden yarışabiliyor.Yeni kural bu şekilde.ben olduğumu zannetmiyorum ama kaptanım , çünkü 1 takım da yarıştım onunlada kaptanımızla
konuştum ayrıldım o da anlayışla ve iyi dileklerle ayrıldım
huzursuz oldum şimdii
ismim özlem, yaşım 34, kilom 79.7 ev hanımıyım
öğleden sonra çeşitli kurslarım var onlara katılıp mutlu oluyorum.
1 kızım var evliyim .daha önce geçen kış başkabir takıma katılmıştım. çok eğlendim ve kilocuklarımı verdim 82 kilodan 79 kadar geldim ama
bazı sıkıntılarımdan dolayı takımdan çıktım . allah kısmet ederse buradan mezun olmak istiyorum . olmak istediğim kilo 60
yağ kütlelerin den bıktım arkadaşlar . bu zamana kadar şu formulu buldum akşam erken saatte yeyip hafif yemek bana iyi geliyor . bu şekilde kilo verebiliyorum
bir arkadaş panik atak mış ben de panik ataktım. ama sürekli kendime telkin veriyorum. panik atak olmayı kabul etmiyorum yendiğimi düşünüyorum .bu konu da uzun uzn konuşuruz
Öncelikle (*) işaretini, 11.madde gereği diskalifiye edilenlerde kullanıyorum ki paylaşımsızlık kaynaklı disklaifiye edilmiş olanlarla bir tutmayalım, gerekli gördüğümüz hallerde istisna yapabilelim diye..
vıdıvıdı 4.takımda yarışırken, 246.etapta, 80,2 kiloyla izne ayrılmış. Uzayan izin süresi nedeniyle de diskalifiye ettik.
Öncelikle takım yönetimi olarak sizler durumu değerlendirir ve yarışmasına karar verirseniz, paylaşım alanına durumu yazıyor ve itirazı olan bir takım olup olmadığını soruyorsunuz. Daha önce de böyle yaptık çünkü..
Kaptanim aylik olursa ben kendimi dusundum mesela son hafta cabalarim mesela sadece hani hem arasi uzak olmasin hemde iki haftada incelme 1cm bile olsa olur yani duzgun sporla simdi senin kuzu okulada basladi aslinda yapablirsin baslamak icin cok iyi bi zaman gbime geldi :) insallah esinin amelyati iyi gecer canim bide karatayi oyle anlattiyosunki hala yapmayi cok istyosun diye dusunuyorum insallah bayramdan sonra karadukan projen haaayat bulur:)inşallah canımmm
evet ben 6 ayda 20 kg verdim karatayla.harika bir diyet.bana göre ömür boyu uygulanması gereken en sağlıklı beslenme biçimi.Ben burda deneyimlerimden çok bahsettim canım sana denk gelmemiş olabilir,yine merak ettiğin bir şey olursa veya uygulamak istersen yardımcı olurum
canım hiç üzülme çünkü puanını geri alabiliyorsun.mesaj 1. liklerini pc ne kaydet.7 ad. olduğunda 1 puan alıyorsun
teşekkürler canım.safra kesesinde taş varmış.safra kesesi alınacakinşallah hayırlısıyla biter
İzmirde de o dönüşümler var.Bizim otrduğumuz semtte yok ama taşınmayı düşündüğüm yerlerde var,yolları kaza kaza mahvettiler
sen de şimdi sıkıntısını çekeceksin ama sonra rahat edeceksin canım doğalgaz rahatlık gerçekten
ben bir ara alıyordum.en son nerde bıraktım hatırlamıyorum ama zaten pek incelme olmuyor artık ben despor şart ayda bir ölçülmek daha iyi değil mi canım?2 hafta erken olmaz mı?
canım şimdi bu diskalifiye listesine girmekle ilgili yeni kararlar alındı.adının yanında * işareti olanlar o yeni maddeden dolayı diskalifiye listesine giriyor.eğer o sensen,senin adının yanında da (*) var.yeni kurala göre 6 ay kendisinden haber alınamayan üye diskalifiye listesine alınıyor ancak durum paylaşım alanında anlatılarak,kaptanın insiyatifiyle yeniden yarışabiliyor.Yeni kural bu şekilde.
yalnız bunun dışında seni ben yeni üye yazacaktım,daha önce yarıştığını bilmediğim için.bu da kurallara uygun değil.daha önce hiç yarışmamış olan üye,yeni üyedir.sen hangi takımda kaçıncı etapta ayrıldın?bunu bilmemiz gerekiyor.püsküüte soracağım durumu.sanırım onun elinde kayıtlar vardır.Ka etaptır yoksan,verdiğin kilo o sayıya bölünür kurallar gereği.Yoksa haksızlık olur.
ben durumu paylaşıma yazayım en iyisi :126:
Kaptanim aylik olursa ben kendimi dusundum mesela son hafta cabalarim mesela sadece hani hem arasi uzak olmasin hemde iki haftada incelme 1cm bile olsa olur yani duzgun sporla simdi senin kuzu okulada basladi aslinda yapablirsin baslamak icin cok iyi bi zaman gbime geldi :) insallah esinin amelyati iyi gecer canim bide karatayi oyle anlattiyosunki hala yapmayi cok istyosun diye dusunuyorum insallah bayramdan sonra karadukan projen haaayat bulur:)
gitceksin canım mecbursun bence olmaz gitmemek
kolay gelsin canım iyi bişey için bunca telaş oyle dusun en azından:)
kızlar ben diyorumki ölçülerimizi alalım 2haftada bir ölcülelim bu spor yapmamızada sebep olur hemde yarısma gibi gider motive acısıdan yani:) tüm takımlara mesaj atcam siz katılmak ısterseniz ölçülerinizi buraya yazın ben not alym cumaya listemiz hazır olsun:)
Ben inaniyorum saphiram duzelcektir :) sabirli olmak gerekir ama olcaktir:) bayramdan sonra hemen baslarsin kaptanim karadukana iki diyetin faydasini birden gorcen insallah:) sen ama sakin uzme kendini hersey gircek yolunatamam canım o zaman 2 haftada 1 yap
hayatımızdaki karışıklıklar biterse çok istiyorum canım.hiç bir şey umduğum gibi gitmedi,gitmiyor.bakalım hayırlısı
karatayı çok seviyorum ama dukan da çok cazip geliyor.karadukanı denedim de yapamadım biliyosun.belki yine denerim
kendini benim yerime koy birde öyle düşün
ay ben tanırım şimdi bak ölçülerimmi 90 .60.90 tabe ne zannettinşakayı bir yere koyuyum ben
sabah yediklerim
1- sahanda yumurta
2- 1 bardak çay
3-badem
4-2 adet tam bgday ekmegi
5-5 siyah zeytin
6-krem peniri sürdüm az ekmegimeçay kaşıgı cylada fındık ezmesi
arada 4 tatlı kaşıgı dondurma yedim
akşam yemegindede
1-yeşil mercimek çorbası
2-taze fasülye 4 çatal yok
3-5 adet tavuk köftesi
4-5 kaşık yok blgr pilavı
5-3 kaşık yogurt
6-bol yeşil salata
7-sodamıda içiyorm
1 saatten fazlada yürüyüş yaptım biline
şimdi karşı daireye geçmem lazım patatesli çarşaf böregi açıcem yarına çeyiz geliyor beni bekliyolar sonra görüşrüz kızlar ananecim benide yoldan çıkardın aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?