Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

inşallah tatlışım inşallah

kolay gelsin canım iyi bişey için bunca telaş oyle dusun en azından:)
ole de cnm yaaa ev sobalı degıldı zaten yanı komurlu merkezı sıstem bu kadar yıkık dokuk bu sene olmasa ıyıydı de oldu bı kere ne yapalım canımız saolsun
ayyyy çok kötü bişey benim üst komşunun evi yapılıyor 1 aydır kırılmadık yer kalmadı biz de de uyku kalmadı
seni anlayabiliyorum..
yok canım bır ay surmeyecek uc gun sadece ama calısıp da hafta sonunu ıple cektıkten sonra hafta sonu bole olunca gıcık oluyor ınsan bıde bu hafta sırf dınlenmek ıcın temızlık yapmıcaktım sımdı yarın tum gunum temıslıkle gecıcek hosgeldın bu arada

tamam kaptanım parmaklara kuvvet dıyorsun yanı
evet donusum olmus aslında sadece aprtmana tasıncak ama ne olurdu bır dahakı sene yapsalardı komurle bu sene de ıdare edılebılırdı pekala
bırde bende safra kesesı amelıyatı oldum korkulacak hııııccccbıseycıkler yok bır gunde cıkılıyor bır hafta ıcınde de eskı yasamına doner zaten gecmıs olsun tekrardan

sağol canım.inşallah kolayca olup biter eşiminki de

Gunaydin kizlar:) sabah 73u gordum bu kacamaklarin arkasi kesilmiyodu imdadima cafe light yetisti gercekten takip etmenizi oneririm guzel fikir paylasimlari oluyo :) neyse fikir su ben hergun yediklerimi bir gunluge yazicam ve o hafta neden kilo aldim neden verdim veya neden durdu o yediklerimin listesine bakarak fikir sahibi olabilcem cunku ben iki gun once ne yedigimi bile hatirlayamiyorum yani:) bana cok mantikli ve yararli geldi sizede tavsiye ederim:) bide olculerinizi cidden bekliyorum bize iyi bir motivasyon olcaktir eminim:)

Canim cok guzel olmus ya bak bizim ev disardan daha soguk suanda ve merkezi sistemiz ben donarak geziyorum evde simdi kombili olsa fenami olurdu:) hayirli olsun size:)

Kizlaar bana bi alkis alym disarda kahvalti yaptik sicacik bazlamalri gozlemeyi borekleri patates kizartmasini falan yemedim bi trabzon hurmasi yedim bide cilek recelinden bitane cilek:) ilk kez kendimi tuttum bu kadar :) nerelerdesiniz ya kendi kendime konusuyo gbi oldum insallah guzel bi pazar gecirmissinizdir:)

Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..

Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.

Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.

Eksiğim, yanlışım varsa affola..

Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813

Dilerim motive edici olacaktır.

Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim.

Canım ya ben yarın bayram dolayısıyla şehir dışına çıkacağım,bayram bitiminde evim de olurum .

sıkıntı olurmu acaba , paylaşımım olmayacağı için

bayramdan sonra kesinlikle kafama koydum sıkı bir diyet ve yürüyüşe ihtiyacım var

takım da olursam benim için çok iyi olacak kaptanım.

Son düzenleme:

Tebrik ederim arkadaşım ,
süpersin ben de bugün akşamı salata ve yoğurla geçirdim ben de çok mutluyum
bayram da cozutmayız inşallah, ben bi bayramı atlatırsam süperim insanların şu ısrarına sinir oluyorum tatlı ye börek ye
zaten ben irademle mücadele ediyorum bi de ısrar ....

kaptanım öncelikle geçmiş olsun ben aslında karatay hakkında birşey bilmiyorum kitabını ciddede oturan bir arkadaştan istedim inş unutmaz getirir
o arkadaşın eşi 25 kilocuk vermiş

ikindiden sonra çarşı gezdik eviş ihtiyaçları birde kızıma bayramlık aldım
güzel oldu
akşamda parkta taşta pişmiş tavuk yedik güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…