diğer takımlarada yazdım kim kabul ederse oraya gideemmmmmmmm
Ya onu cuma yarismasina katilmak isteyenler bolumune yaziyosun oyle olmuyo:) ama gelebilirsin tabiki
Ben inaniyorum saphiram duzelcektir :) sabirli olmak gerekir ama olcaktir:) bayramdan sonra hemen baslarsin kaptanim karadukana iki diyetin faydasini birden gorcen insallah:) sen ama sakin uzme kendini hersey gircek yoluna
sucu bana yukleme ben varya kacamak delisi oldum zaten ve bol gelen kot tam oldu bugun aglicaktim hemen farketti yaniama olcu olayina katil cidden ben sporuma destek olsun istiyorum ve ben sporsuz incelemiyorum
ole de cnm yaaa ev sobalı degıldı zaten yanı komurlu merkezı sıstem bu kadar yıkık dokuk bu sene olmasa ıyıydı de oldu bı kere ne yapalım canımız saolsunkolay gelsin canım iyi bişey için bunca telaş oyle dusun en azından:)
yok canım bır ay surmeyecek uc gun sadece ama calısıp da hafta sonunu ıple cektıkten sonra hafta sonu bole olunca gıcık oluyor ınsan bıde bu hafta sırf dınlenmek ıcın temızlık yapmıcaktım sımdı yarın tum gunum temıslıkle gecıcek hosgeldın bu aradaayyyy çok kötü bişey benim üst komşunun evi yapılıyor 1 aydır kırılmadık yer kalmadı biz de de uyku kalmadı
seni anlayabiliyorum..
canım hiç üzülme çünkü puanını geri alabiliyorsun.mesaj 1. liklerini pc ne kaydet.7 ad. olduğunda 1 puan alıyorsun
teşekkürler canım.safra kesesinde taş varmış.safra kesesi alınacakinşallah hayırlısıyla biter
İzmirde de o dönüşümler var.Bizim otrduğumuz semtte yok ama taşınmayı düşündüğüm yerlerde var,yolları kaza kaza mahvettiler
sen de şimdi sıkıntısını çekeceksin ama sonra rahat edeceksin canım doğalgaz rahatlık gerçekten
ole de cnm yaaa ev sobalı degıldı zaten yanı komurlu merkezı sıstem bu kadar yıkık dokuk bu sene olmasa ıyıydı de oldu bı kere ne yapalım canımız saolsun
yok canım bır ay surmeyecek uc gun sadece ama calısıp da hafta sonunu ıple cektıkten sonra hafta sonu bole olunca gıcık oluyor ınsan bıde bu hafta sırf dınlenmek ıcın temızlık yapmıcaktım sımdı yarın tum gunum temıslıkle gecıcek hosgeldın bu arada
tamam kaptanım parmaklara kuvvet dıyorsun yanı
evet donusum olmus aslında sadece aprtmana tasıncak ama ne olurdu bır dahakı sene yapsalardı komurle bu sene de ıdare edılebılırdı pekala
bırde bende safra kesesı amelıyatı oldum korkulacak hııııccccbıseycıkler yok bır gunde cıkılıyor bır hafta ıcınde de eskı yasamına doner zaten gecmıs olsun tekrardan
ole de cnm yaaa ev sobalı degıldı zaten yanı komurlu merkezı sıstem bu kadar yıkık dokuk bu sene olmasa ıyıydı de oldu bı kere ne yapalım canımız saolsun
yok canım bır ay surmeyecek uc gun sadece ama calısıp da hafta sonunu ıple cektıkten sonra hafta sonu bole olunca gıcık oluyor ınsan bıde bu hafta sırf dınlenmek ıcın temızlık yapmıcaktım sımdı yarın tum gunum temıslıkle gecıcek hosgeldın bu arada
tamam kaptanım parmaklara kuvvet dıyorsun yanı
evet donusum olmus aslında sadece aprtmana tasıncak ama ne olurdu bır dahakı sene yapsalardı komurle bu sene de ıdare edılebılırdı pekala
bırde bende safra kesesı amelıyatı oldum korkulacak hııııccccbıseycıkler yok bır gunde cıkılıyor bır hafta ıcınde de eskı yasamına doner zaten gecmıs olsun tekrardan
Özlemcim durumunu yazdım.Püsküütten gelen cevap yukarıdaki gibi oldu.Benim de yazdığım gibi geri dönülemez bir durum değil seninki.Paylaşımın yeterli olursa bayramdan sonra tekrar paylaşım alanında gündeme getiricem durumunu.Kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum
Kizlaar bana bi alkis alym disarda kahvalti yaptik sicacik bazlamalri gozlemeyi borekleri patates kizartmasini falan yemedim bi trabzon hurmasi yedim bide cilek recelinden bitane cilek:) ilk kez kendimi tuttum bu kadar :) nerelerdesiniz ya kendi kendime konusuyo gbi oldum insallah guzel bi pazar gecirmissinizdir:)
inşallah canımmm
evet ben 6 ayda 20 kg verdim karatayla.harika bir diyet.bana göre ömür boyu uygulanması gereken en sağlıklı beslenme biçimi.Ben burda deneyimlerimden çok bahsettim canım sana denk gelmemiş olabilir,yine merak ettiğin bir şey olursa veya uygulamak istersen yardımcı olurum
canım hiç üzülme çünkü puanını geri alabiliyorsun.mesaj 1. liklerini pc ne kaydet.7 ad. olduğunda 1 puan alıyorsun
teşekkürler canım.safra kesesinde taş varmış.safra kesesi alınacakinşallah hayırlısıyla biter
İzmirde de o dönüşümler var.Bizim otrduğumuz semtte yok ama taşınmayı düşündüğüm yerlerde var,yolları kaza kaza mahvettiler
sen de şimdi sıkıntısını çekeceksin ama sonra rahat edeceksin canım doğalgaz rahatlık gerçekten
ben bir ara alıyordum.en son nerde bıraktım hatırlamıyorum ama zaten pek incelme olmuyor artık ben despor şart ayda bir ölçülmek daha iyi değil mi canım?2 hafta erken olmaz mı?
canım şimdi bu diskalifiye listesine girmekle ilgili yeni kararlar alındı.adının yanında * işareti olanlar o yeni maddeden dolayı diskalifiye listesine giriyor.eğer o sensen,senin adının yanında da (*) var.yeni kurala göre 6 ay kendisinden haber alınamayan üye diskalifiye listesine alınıyor ancak durum paylaşım alanında anlatılarak,kaptanın insiyatifiyle yeniden yarışabiliyor.Yeni kural bu şekilde.
yalnız bunun dışında seni ben yeni üye yazacaktım,daha önce yarıştığını bilmediğim için.bu da kurallara uygun değil.daha önce hiç yarışmamış olan üye,yeni üyedir.sen hangi takımda kaçıncı etapta ayrıldın?bunu bilmemiz gerekiyor.püsküüte soracağım durumu.sanırım onun elinde kayıtlar vardır.Ka etaptır yoksan,verdiğin kilo o sayıya bölünür kurallar gereği.Yoksa haksızlık olur.
ben durumu paylaşıma yazayım en iyisi :126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?