canım başın sag olsun rabbim kalanlara ömür versin işşallahkaptanım benım dedem carsamba gunu vefat ettı acılen orya gıttım ve haber veremedım.
carsamba ve persembe ceza yememısımdır umarım
bugun kuran okutcam belkı gelemeyebılırım
kılom 68
bende bir bilebilsem olay biticek ama nerdeyok gulum yaaa tuttum kendımı yemedım annem de yemedı cunku lavas yememem lazımdı yedıgım ıcın yemedım ıyı de oldu
cnm ben hergun bakıyorum sen az az yıyorsun ama neden bole oldu acaba hayret ettım reglın gecınce ıstedıgın noktaya gelırsın ınsallah ama sana bırsey solıyımmı dun anneme de anlattım basladıgın kılodan geldıgın nokta mukemmel hayranım bu ıradene butun gardrobu degıstırmıs olmalısın
kolay gelsın mercımek koftesını daha yaparken yemeye baslıyorum ben zor yanı:44: canım ben dukanı zaten yumusatarak yapıyorum verıyorum da sukurler olsun zaten ben ole tıka basa yemesem hersey guzel olacak :2:
soyle hayatım erzurum peynırı acıkta satılıyor marka yok yanı bır parmak kaınlıgında ıkı kucuk parmak uzunlugunda bır tanesı yaglı ama az yıyorum bu hafta ıyı gıdıyorum aslında kendımızı baya tuttuk annemle haftaya bır yarından ıtıbaren bır sebze bır proteın var ama meyvesız olmuyor bu yuzden yarım dukancı dıyebılırsın bana yanı sımdıy e kadar yemedım ama yarından ıtıbaren yerım
cnm basın sagolsun allah sabırlar versın
olsun guzelım az ama sureklı verıyosun masallah
***7. TAKIM 282. ETAP***
pasam3405 (79.5/81.5/-2/ -%2.52)
maviyesil1999 (68.9/68/0.9/%1.32)
anşaa (73.9/73.9/0/%0)
ecemavi (72.8)
ananee (72.872.4/0.4/%0.55)
gerbera1987 (91.3)
berenim2012 (87)
vıdıvıdı (80.3/79.8/0.5/%0.62)
yeşilerik ( 64,4 ) SÜRESİZ İZNE AYRILDI
7. TAKIM ORTALAMASI:%
:) bitane paşammm bende hasta oldum istediğim sonucu göremedim valla ölüm orucu falan yok diyeti bozmadan devam yürüyüşlere devam sen o fotoğrafında bilen süpersin dahada süper olcancanım başın sag olsun rabbim kalanlara ömür versin işşallah
bende bir bilebilsem olay biticek ama nerdebazen regli olunca çok bazen az çıkıyor bedenim oynak karı gibi bir oyana bir bu yana durmuyorki kardeşim yerinde
ben bittim okeye dönüyom halil sezayi gibi isyana bagladım şarkılarımı isyannnnnnnnnn ben neden böyleyimmmm ölüm orucunamı başlasam acaba
:) bitane paşammm bende hasta oldum istediğim sonucu göremedim valla ölüm orucu falan yok diyeti bozmadan devam yürüyüşlere devam sen o fotoğrafında bilen süpersin dahada süper olcan
össye hazırlanıyorum canım acıkogretimede calıscam ama yakın tarihte
oooooooo oretmenımmm cocukların notunu kısma fazla fazla ver:)
bende baya ılerlettım cok sukur
ne kadarlık bebegın?
olcak canım:)utandırıyosun kız beni ne ka güzel çıkmış resim demi daha dur dahada güzelleri var işşallah akşama onlarıda atıcem bir eksik bebegimiz çekirdek ailede olsaydık
teşekkür ederim:)cnm allahım yardımcın olsun ıns
Allah bağışlasın canım:)cnm keske yapsalarda bol bol versem nereden not verecegımı sasırıyorum yemın ederım
bende ılerlettım haftayadan ıtıbaren tekım allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın
9 ay on gunluk teyzesı
cnm keske yapsalarda bol bol versem nereden not verecegımı sasırıyorum yemın ederım
bende ılerlettım haftayadan ıtıbaren tekım allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın
9 ay on gunluk teyzesı
sagol cnm rabbım hepımızın evladını korusunolcak canım:)
teşekkür ederim:)
Allah bağışlasın canım:)
evet gercekten zor zaten ısthsız ıyıce yemez ıcmez olduay ne guzel darısı basıma ıns
benımkıde aylık
senınkı baya kucukmus
bız dıs sıkıntılarımızı cok zor atlattık
hala daha arka dısler cıkmadı beklıoruzzz gecelerı uyku haram bıze:/
listeniz doğru canım:)KIZLAR MERHABARİCA ETSEM Bİ BAKARMISNIZ LİSTEMİZE
***4. TAKIM 281. ETAP**
tubis87: ( 74.2 / 74.0 / 0.2 / %0.27)
tfneyll: ( 58.0 / 60.9 / -2.9 / -%5.0)
pegasus07: (60 / 62 / -2.0 / -%3.33) baskül değişikliğinden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir.
zeburus: ( 78.0 / 76.9 / 1.1 / %1.41)
topraks: ( 80.8 / 80.3 /0.5 / %0.62)
eftelya_blue: ( 66.0 /66.0 / 0.0 / % 0)
4. TAKIM ORTALAMASI: -%1.01
***7. TAKIM 282. ETAP***
pasam3405 (79.5/81.5/-2/ -%2.52)
maviyesil1999 (68.9/68/0.9/%1.32)
anşaa (73.9/73.9/0/%0)
ecemavi (72.8/72.8/0/%0)
ananee (72.872.4/0.4/%0.55)
gerbera1987 (91.3/89.8/1.5/%1.64)
berenim2012 (87/85.5/1.5/%1.72)
vıdıvıdı (80.3/79.8/0.5/%0.62)
yeşilerik ( 64,4 ) SÜRESİZ İZNE AYRILDI
7. TAKIM ORTALAMASI:%
bı ben kalmısım ozur dılerım gec oldu
haftanın birincisi
gerbera-berenim = 1,5 kg ile birinci
haftanın sonuncusu
paşam +2 kg ile haftanın sonuncusu
yüzüme vurmasaydın ne olurduşurda üzülüyoruz degilmi ben seni görürüm regli olunca haftaya sorarım sizlere ben ya herroo ya merro
haftanın birincisi
haftanın sonuncusu
haftanın birincisi
haftanın sonuncusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?