Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar selam ben telefondan internete girmediğimden beri özellikle bugun bilgisayarı çok kullanmış bulundum çok meşgul annemin vaktini alıyorum ..ben diyetime devam edicem dersime calıscam sporumuda yapcam moralimi hiçbirşeye bozmadan devam edicem telefonuda karabükteki kuzenimin yapabileceğni düşünüyorum onuda 19undan sonra görcem sanrım ..ben telefon hallettirirsem giricem yine ama böyle bilgisayardan yapamıyorum malesef beni izne ayıralım

haydaaa sen de mı bürütüs....

gebera, berenim tebrik ederim canlar sizi

paşammmmm kız nazara mı geldinnn , olsun canikom daha çok haftalar var önümüz de
adetim aziziligi galiba adet oldumya azda tatlı yediydim emem o bu kadar çıkarmazkiyaw

nereye gidiyonuz teker teker ben bir gidicem kimse bulamıcek hedur durdugun yerde dügün telaşesi vardı yeminle gene izin almadım sizlerle beraber oldum yapmayın ya ben eski gurubu istiyorum iste o ka

kızlar dün öğleden sonra internet gitti bu gün öğleden sonra geldi turşu yapacaktım tarifine bile bakamadım internetten

selam kızlar nasılsınız
ben deçok iyiyim şehir dışından ablam gelecek birazdan, çok mutluyum
onu görmeye gideceğim , b u hafta güzel geçecek inşallah
sizler için de diliyorum..

sabah yedieklrim şunlar
2 zeytin biri siyah biri yeşil
sahanda rafadan yumurta
az peynir
badem domayes

öylen yediklerim
kıvırcı turbu dogradım 4 tavuk köftesi bitr kase yogurt yedim

akşamda
kereviz 4 kaşık
2 adet biber dolması 2 lokmalım akşama çaya misafirlerim var ben kaçtım bugün pazara gittim eşimle kadının birini kapkaç yapmışlar sürüklemişler allahtan kolundaki bilerzikleri almamışlar ne günlere kaldık yaw

günaydın kızlar haftamız güzel geçer inşallaaahhh diyerekten tükkanı açıyoooorruuuummmm....

hafta sonum rezildi temızlık yaptım bol bol camaiır ütü derken ustüne bide kızmım hastaydı...koşturmacayla gecti anlıycağınız....
sabahtan beri dişim ağrıo ölüyom ağrısından o sebeple 5,30 da kalkmış bi hatun olarak daha da hiçbişey yiyemedim acımmmmmm
gene uğramaya calışıcamm gün içinde o anane gelirse onu biyere salmayın kızlar size emanet buralar öpüldünüz....

masaj sayım sırası kızlaaaaarrrr...unutmayalım....
ben gecen hafta çok düzenlı diildim ama bu hafta fazlasıyla telafi edilecekkkkk ssözzz veriyorum....

ya su kerevızı nasıl yıyonuz:))

selam bebeısss
ısler bıtmezzzzzzzzzzzzzzz....hayırdır nesı var kızının
masaj sayım sırası kızlaaaaarrrr...unutmayalım....
ben gecen hafta çok düzenlı diildim ama bu hafta fazlasıyla telafi edilecekkkkk ssözzz veriyorum....
beklıoz evet gecen hafta sende benım gıbıydın

gunaydın kızlar nasılsınızz

dun gorumcem fln geldı yemek ısını baya kacırdım...
bırde oglen de esımle yemege cıktık ordqada kacırdım baya

aksam fıstıklı baklavamı da yedım..

ama bugun orucluyum...gecede sahur yapmadım..ıns dengelerım

selam kizlar ben ganfed ben gecen sene aranizdaydim sizlerle bayagi kilo vermistim eger yeriniz varsa tekrar araniza katilmak istiyom
kilolari alip alip geri geldim

kızlar babam gıdecegı onları bıraz gezdırdık hafta sonu uc gundur fecı kacırmıs durumdayım bu hafta benden kılo verme beklemeyın gecen haftakı durumu koruyayım yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…