ortaaam bu rakıplık ısı sanırım ıse yaradı degılmı darısı bır dahakı haftanın basına
kızlar selam ben telefondan internete girmediğimden beri özellikle bugun bilgisayarı çok kullanmış bulundum çok meşgul annemin vaktini alıyorum ..ben diyetime devam edicem dersime calıscam sporumuda yapcam moralimi hiçbirşeye bozmadan devam edicem telefonuda karabükteki kuzenimin yapabileceğni düşünüyorum onuda 19undan sonra görcem sanrım ..ben telefon hallettirirsem giricem yine ama böyle bilgisayardan yapamıyorum malesef beni izne ayıralım
gebera, berenim tebrik ederim canlar sizi
paşammmmm kız nazara mı geldinnn , olsun canikom daha çok haftalar var önümüz de
kızlar selam ben telefondan internete girmediğimden beri özellikle bugun bilgisayarı çok kullanmış bulundum çok meşgul annemin vaktini alıyorum ..ben diyetime devam edicem dersime calıscam sporumuda yapcam moralimi hiçbirşeye bozmadan devam edicem telefonuda karabükteki kuzenimin yapabileceğni düşünüyorum onuda 19undan sonra görcem sanrım ..ben telefon hallettirirsem giricem yine ama böyle bilgisayardan yapamıyorum malesef beni izne ayıralım
haftanın birincisi
gerbera-berenim = 1,5 kg ile birinci
haftanın sonuncusu
paşam +2 kg ile haftanın sonuncusu
kızlar sanki grubumuz biraz sakin gibi yeşil erik gelmişti tekrar mı ayrıldı
ya su kerevızı nasıl yıyonuz:))sabah yedieklrim şunlar
2 zeytin biri siyah biri yeşil
sahanda rafadan yumurta
az peynir
badem domayes
öylen yediklerim
kıvırcı turbu dogradım 4 tavuk köftesi bitr kase yogurt yedim
akşamda
kereviz 4 kaşık
2 adet biber dolması 2 lokmalım akşama çaya misafirlerim var ben kaçtım bugün pazara gittim eşimle kadının birini kapkaç yapmışlarsürüklemişler allahtan kolundaki bilerzikleri almamışlar ne günlere kaldık yaw
selam bebeısssselammm kızlar
ısler bıtmezzzzzzzzzzzzzzz....hayırdır nesı var kızınıngünaydın kızlar haftamız güzel geçer inşallaaahhh diyerekten tükkanı açıyoooorruuuummmm....
hafta sonum rezildi temızlık yaptım bol bol camaiır ütü derken ustüne bide kızmım hastaydı...koşturmacayla gecti anlıycağınız....
sabahtan beri dişim ağrıo ölüyom ağrısından o sebeple 5,30 da kalkmış bi hatun olarak daha da hiçbişey yiyemedim acımmmmmm
gene uğramaya calışıcamm gün içinde o anane gelirse onu biyere salmayın kızlar size emanet buralar öpüldünüz....
beklıoz evet gecen hafta sende benım gıbıydınmasaj sayım sırası kızlaaaaarrrr...unutmayalım....
ben gecen hafta çok düzenlı diildim ama bu hafta fazlasıyla telafi edilecekkkkk ssözzz veriyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?