Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haftasonu internet kapandı daha 1 saat önce geldi ceza yemeyiz inş yapabileceğim birşey yoktu maalesef

evet düzensiz olmuş

kızlar beren yurume calısmalarında bu yuzden de sureklı dsuyor bugunde ayaga kalkmaya calısırken dustu kafası yere geldı cok cnm sıkıldı bırsey olmaz degılmı

ALLAH korur her düştüklerinde birşey olsa sağlam yetişkin olmazdı ama sen yinede tedbiri elden bırakma 1 2 haftada ustalaşır inş

bu arada işleyen internetle yazmak ne zevkliymiş unutmuşum anında görüntü
MAAŞALLAH

kızlar nerdesiniz yaaaa
eşim sınav soruları hazırlayacak laptopu istiyor sonra uğramaya çalışırım

bu arada sucuk vede turşu yaptım kızlar mağl um arabistanda yaşayınca iş başa düştü
yufkayı bile kendimiz açıyoz
bend eyaptım bu senne cesıt cesıt
kızlar nerdesiniz yaaaa
eşim sınav soruları hazırlayacak laptopu istiyor sonra uğramaya çalışırım
burdayızzzzzzzzzz

bu arada oruç tutmaya devam ediyorum
kaç gunun var...yarın muharremın baslangııcı..cok buyuk sevabı varrr

dudağım uçukladı ya ofve ne tufahki hiç uykum yok:26:
heheheh gece benımı gordun ruyanda

bende sahur yapıyorum uykusuzluk kötü
ben sahura kalkmıorum yaaaaaaa

ben sıze bugun günaydın demedim özür dilerimmmm
gününüz aydın herşey gönlunuzce olsun......
gunaydın beebeem

kahvaltım;
1 kase mercimek çorbası
1 hurma
ara
sütlu kahve
öğlen henuz acıkmadım ne yazıkkı bu öünü atlıyorum onun için
akşamada karnıbahar yemeği olucak kısmetse.....

cnm hiç bişey yapmak istemiyor bişi merakettim şu psikologların verdiği ilaçlar kilo aldırırmı iştah açarakmı kiloya sebep olur yoksa kortizon gibi kilo yapıcı bir madde mi var kesin karar verdim psikoloğa gitmeye kafayı yicem

bu arada sucuk vede turşu yaptım kızlar mağl um arabistanda yaşayınca iş başa düştü
yufkayı bile kendimiz açıyoz
Ne güzel arkadaşım bb en de genel de herşeyi kendim yapmaya çalışırım
doğal olsun diye , kendi elin gibisi yok ,
kızlar beren yurume calısmalarında bu yuzden de sureklı dsuyor bugunde ayaga kalkmaya calısırken dustu kafası yere geldı cok cnm sıkıldı bırsey olmaz degılmı
Ah canımm yolun başındasın bben de çok evhamlı bir anneyim ,çocuklarımız Allaha emanet olsunlar canım
en tatlı zamanıdır onun şimdi keyfini çıkar seneler çok çabuk geçiyor. Benim ki 12 yaşında
ohhhhh afiyet olsun kırmızı biberli yoğurt favorim canım dur bbbende yapayım,
kahvaltım;
1 kase mercimek çorbası
1 hurma
ara
sütlu kahve
öğlen henuz acıkmadım ne yazıkkı bu öünü atlıyorum onun için
akşamada karnıbahar yemeği olucak kısmetse.....

Az gibi geldi canımm

ıftar menum

pırasa yemegı
bı kase makarna
tursu

yazın ıctıgım gıbı suyu ıcemıorum bı turlu...tıkanmıom o yuzden ha bıre bısey yıyesım gelıo

ansaacım ecemavıcım pasacım dogru soluyorsunuz duse kalka buyuyor ama ıste ınsan tutamıyor kendını bır de adım adım yurumuyır zaten cekyata falan tırmanmaya calısıyor elı kayıyor kut yerde pasam yaaa o nasıl doktor yuh yanı dusmeyen cocuk mu olur
gerberacım basın saolsun tekrar cnm
kızlar bu arada bana ıkı haftalık ızın lutfen bu hafta ve haftaya cunku babam hastaneye yatamadıgı eve gerı geldı ve nete gırmem zorlastı tv yı burdan ızlıyorlar cunku eve tv almadım beren alısmasın dıye hemen donersenız sevınırım bana opuyoru herkesı

neyın var annem yaaaa...ilaç alıcaksın diye bi şart yok kuzum...

ya kızlar kımse alınıp darılmasın ama ama son 24 saatte yazılmış 12mesaj var...
allah askına bu takım kaç kışı nerde bu mılletlütfen adapte olalım artık takım kurallarınaaa...
hepimizin elbette haklı mazeretleri olabilir ama takım yerlerde yahu bı kendimize gelelimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…